Podnieta

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 27 sie 2004, 16:29

taka_jedna pisze: tak serio - nie jestem zbytnią zwolenniczką makijazu, dla mnie mógłby w ogóle nie istnieć, ale mój facet lubi jak mam taki delikatny makijaż więc jak mogę i mam czas (np wakacje, wstaję o 10) to robię to codziennie, ale do szkoły czesto rano nie mam czasu i tragedii z tego nie ma

No to mamy podobnie. Choć ja mimo wszystko wole delikatny makijaż ale bez przesady.

Do klubu takiego nie mogłabym należeć bo wydaje mi się, że przecież nie zawsze da się zrobić na przysłowiowe bóstwo. Mieszkając razem nie da się za każdym razem będąc super ładnie ubraną, schludną. Oczywiście nie mówie, żeby paradować z maseczką przed facetem ale nie można też do mycia podłogi, kibla czy co tam jeszcze zawsze się schludnie ubierać. Poza tym są niektóre sytuacje kiedy nawet wyglądamy pięknie takie "zaniedbane" (ale w nie całkiem tego słowa znaczeniu).
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 27 sie 2004, 23:04

są niektóre sytuacje kiedy nawet wyglądamy pięknie takie "zaniedbane" (

otóż to ;) mnie zawsze rozwala jak nas złapie gdzieś deszcz, wpadamy do domu, mokrzy cali, mój makijaż (delikatny ale jednak) rozmazany, z wlosow kapie, a on przytula i mówi "slicznie wygladasz, jak z reklamy szamponu" :D albo jak sie ostatnio chlapalismy wodą w łazience... :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
nata
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: nata » 28 sie 2004, 09:54

albo wspólny prysznic...
eh ale się rozmarzyłam :D
adamar

Postautor: adamar » 19 gru 2004, 10:23

Popieram. Te biale majteczki lub inne ale widziane ukradkiem,przypadkowo.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”