![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
paula19 pisze:kurcze, a ja dalej nie wiem o co chodzi... jak to z poduszką... jak to bez użycia ręki...ja to jakas chyba mało wyedukowana jestem...
Sir Charles pisze:Gt10 o spróbowaniu własnej spermy, która nie smakowała jego partnerce:Gt10 pisze: w chwile przed wzieciem kapki tego do ust to mi serducho tak walilo ze zygne na Skarba... a tu co? rozczarowanie..
moon pisze:Cytat:
Ja na przykład dzisiaj miałam ogromny krwotok z nosa - ale sama świadomość, że mój chłopak mnie kocha sprawiła, że szybko ustąpił. Tak też będzie z błoną która otoczona będzie miłością. Bo jak Cię chłopak kocha to kocha też Twoją błone.
betusia pisze:niski facet jest trochę mniej męski, właśnie z tych powodów od ktrórych pisze moon. Przy wysokim czuję się bezpieczniejsza, dodatkowo obejmuje mnie silnym ramieniem, a nie krótkimi łapkami które ledwo od ramion odrosły.
TedBundy pisze:następny wytrysk geniuszu betusi
Ja mysle o nij jak slysze slow a"świnia" "prosiak" "wpieprz" bo jak go widze na tych krotkich nozkach w TV to autentycznie mi go przypomniaalekz pisze:Gosiewskim
Własnie sobie wyobraziłam owey wytrys Betusiu i chłopca z raczakami wielkości butelki wody 0,5TedBundy pisze:następny wytrysk geniuszu betusi
betusia napisał/a:
niski facet jest trochę mniej męski, właśnie z tych powodów od ktrórych pisze moon. Przy wysokim czuję się bezpieczniejsza, dodatkowo obejmuje mnie silnym ramieniem, a nie krótkimi łapkami które ledwo od ramion odrosły.
betusia pisze:ja nie mierze czasu cyklami miesięcy kalendarzowych tylko cyklami miesiączkowymi operuje.
Czas to pojęcie bardzo subiektywne - dla mnie 4, 5 miesięcy to już pół roku - bo wakacji to ja też nie wliczam do normalnego czasu.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 272 gości