Mysiorek pisze:raczej celowość
a jaki jest cel?
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:Związek, MY, wieczność...
Mysiorek pisze:Jesli powie to w pustkę, to po co mu to?
A skad ja mam do cholery wiedziec? Ty poiwinnnas wiedziec czego chcesz a nie ludzi pytac!paddy pisze:to dlaczego chciałabym mu to powiedzieć?
Wies zw poczuciu kazdego normalnego czlowieka jakiego znam tak wypada jak nabardziej - jak w Twoim swiecie nie wiem.paddy pisze:wypada tak powiedzieć pierwszej mimo jeśli on nadal nie powie mi tego?
Skad?Teraz z tego co mowi, jak sie zachowuje itp itd.paddy pisze:I skąd ja mam wiedzieć co on czuje
moon pisze:zachowuje się jakby mu zależało
Tyle to pikus. Czy zachowuje sie jakby kochal?
Ok tera zmoge powiedziec. Stanowczo mu nie mow ze go kochasz.paddy pisze:a jak sie zachowuje ktoś kto kocha?
Dzindzer pisze:nie kocha bo nie spedza z nia kazdej wolnej chwili
mrt pisze:Ja to nie wiem, o co cała jazda z tym "kocham". Przecież nawet, jak ktoś będzie je powtarzał to sto razy dziennie, to i tak dalej się nie wie, na czym się stoi. Jak ktoś powie: "chcę wziąć z tobą ślub i mieć z tobą dzieci", to wtedy rozumiem - wiadomo, co myśli, i na pewno wiadomo, że kocha.
Soul pisze:Jak juz to moze powiedziec "chodź" a nie "choć"
Sir Charles pisze:Też tego nie rozumiem... Jak znam swojego ojca, to mógłbym się o skrzynkę wódki założyć, że nigdy tego mamie nie powiedział.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 424 gości