Pierwszy raz
Moderator: modTeam
Hmmmm, nie chce tu defetyzmu siac, ale jesli za pierwszym razem (!) dostala 5 orgazmow pochwowych, to majatek zbije jak zacznie prowadzic kursy. Albo niech ja w ksiedze rekordow umieszcza.
Rozumiem entuzjazm, ale w cuda to ja nigdy nie wierzylam.
Haro, czasami przesadzasz. W chwaleniu sie... . A poza tym Cie lubie, wiec nie wyjedz mi zaraz, ze to z zazdrosci. Orgazmy mam, wozkiem tez jezdze lepszym, wiec spokojnie
Rozumiem entuzjazm, ale w cuda to ja nigdy nie wierzylam.
Haro, czasami przesadzasz. W chwaleniu sie... . A poza tym Cie lubie, wiec nie wyjedz mi zaraz, ze to z zazdrosci. Orgazmy mam, wozkiem tez jezdze lepszym, wiec spokojnie
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Haro pisze:a. Zaczelismy od 23, skonczylismy o 1 w nocy. Kochalismy sie non stop, a Ona dostala 5 rogazmow pochwowychCzy sie chwale? Jasne! I mam nadzieje, ze moje doswiadczenie moze komus w pierwszym razie pomoze! Dzisiaj powtorka!
Haro naucz mnie tego , bo mimo iż stary wyjadacz ze mnie , to mi sie nigdy kobiety tak by miala 5 orgazmów w takim czasie doprowadzic nie udało

acha
Bo widzisz ....pzrez ciebie Ja złapałem doła

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- kot_schrodingera
- Weteran
to mój pomysłHaro pisze: Polaly sie dwa piwka dla Niej, jedno dla mnie

ten teżHaro pisze: Pozniej powiedziala, ze mozemy sprobowac na jezdzca, sama sobie wybierze jak wkladac zeby bolalo najmniej

nie, to ja zbiję majątek dając rady dziewicomMiltonia pisze: dostala 5 orgazmow pochwowych, to majatek zbije jak zacznie prowadzic kursy.

czyli jakiś jeden na 20 min. Szybko dochodziłaHaro pisze:Zaczelismy od 23, skonczylismy o 1 w nocy. Kochalismy sie non stop, a Ona dostala 5 rogazmow pochwowych

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- Candy Killer
- Uzależniony
ale tak na serio..to skad wiesz ze miala orgazmy i do tego pochwowe?bo mnostwo kobiet ma z tym problemy i nie wielki procent kobiet osiaga orgazmy pochwowe:)
oczywiscie nie mowie ze to niemozliwe bo sama przy pierwszym razie mialam orgazm ale lechtaczkowy ale 1 a nie 5
hehe
gratuluje udanego pierwszego razu
<browar>
ale tak na serio..to skad wiesz ze miala orgazmy i do tego pochwowe?bo mnostwo kobiet ma z tym problemy i nie wielki procent kobiet osiaga orgazmy pochwowe:)
oczywiscie nie mowie ze to niemozliwe bo sama przy pierwszym razie mialam orgazm ale lechtaczkowy ale 1 a nie 5
gratuluje udanego pierwszego razu
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
- ksiezycowka
- Weteran
Haro pisze:Na poczatku chcielismy klasyczna, jednak okropnie bolalo, wrecz krzyczala z bolu
Haro pisze:Poruszala sie delikatnie, ale prosila zebym nic nie robil bo ja boli.
Haro pisze:Po okolo 5 minutach mowila, ze boli, ale ten bol jest przyjemny bardzo.
Najpierw dziewczyna krzyczy z bólu, później dostaje 5 orgazmów pochwowych.... wszytsko w ciągu 2 godzin i przy pierwszym stosunku.Haro pisze:Kochalismy sie non stop, a Ona dostala 5 rogazmow pochwowych

1) Haro ładnie opowiada bajki
2) Haro jest cudotwórcą
3) Harowa jest masochistką lub lubi sobie pożartować
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
-
- Początkujący
To, ze dostawala pochwowe powiedziala mi sama. To, ze 5 to zauwazylem ja po reakcjach Jej ciala, ktore przeciez znam. Czesto robilem swojej Ukochanej minete, ale nigdy nie wyczulem jezykiem, zeby tak strasznie duzo ludzi siedzialo w Jej pochwie. Nie mam gigantycznego sprzetu. Ona sama wychodzi z zalozenia, ze lepiej jest piescic swoje ciala przez kilka dni i dostac, niz piescic przez chwile i udawac, ze sie dostalo. Bo przeciez takie cos jest bez sensu;. Dostawala roznie, na poczatku bardzo szybko, pozniej troszeczke pozniej by znow nastepny dostac wolniej. Krzyczala z bolu bo madry Haro wlozyc nie potrafil. Kiedy sama wlozyla, sprawa wygladala juz o niebo lepiej. Ja nie dostalem tego dnia zadnego orgazmu, dopiero dzisiaj. Prosze, nie wmawiajcie mi, ze to nie jest orgazm, bo znam swoja dziewczyne i wiem, ze takich kitow nie wciska. Zapytalem sie Jej dzisiaj czy jest pewna, ze to byl pochwowy, ze jest pewna, ze nie pomylilo jej sie z lechtaczkowym. Powiedziala, ze roznica jest naprawde spora i akurat taka mimo malego doswiadczenia potrafi wyczuc. Jest to cos innego, zdecydowanie krotszego niz orgazm lechtaczkowy. Po takowym cala sie spina i ma dosc na jakies 10 minut, bo musi odpoczac. Po pochwowym dostaje krzyczac (mocno jeczac) i wbijajac mi pazury w cialo (przy lechtaczkowym tylko sie wije) zupelnego zesztywnienia organizmu, kladzie sie na mnie i lezy, a ja kontynuuje dopoki nie nabierze kolejnej ochoty. A nabiera szybciutko. Generalnie - nie slucham Was
Maly procent? Moze na takowy trafilem?
Anyway, wiem co sie dzieje i kiedy dostaje, lub kiedy dostac ma. Znamy swoje ciala i wiemy co gdzie i jak. Tak wiec zapewniam, kitow nie wciskam, chwalic sie nie chwale bo to dla mnie zadna nagroda napisac to na forum. Najwieksza nagroda jest dla mnie rozkosz, jaka moge dac swojej dziewczynie.
[ Dodano: 2006-08-29, 22:13 ]
Moje doswiadczenie jest zerowe, ja penisa do pochwy wlozyc nie potrafie! Moze tutaj chodzi o kobiete, nie o mozliwosci? Nie wiem, nie znam sie. Widze i czuje co sie z Nia w lozku dzieje. Ale to jest akurat moja dziewczyna, inna kobieta moze nigdy pochwowego nie dostanie. Moja dostaje kilka i jestem z tego powodu szczesliwy chyba rownie mocno jak Ona.
[ Dodano: 2006-08-29, 22:15 ]

[ Dodano: 2006-08-29, 22:13 ]
Andrew pisze:Haro naucz mnie tego , bo mimo iż stary wyjadacz ze mnie , to mi sie nigdy kobiety tak by miala 5 orgazmów w takim czasie doprowadzic nie udało
Moje doswiadczenie jest zerowe, ja penisa do pochwy wlozyc nie potrafie! Moze tutaj chodzi o kobiete, nie o mozliwosci? Nie wiem, nie znam sie. Widze i czuje co sie z Nia w lozku dzieje. Ale to jest akurat moja dziewczyna, inna kobieta moze nigdy pochwowego nie dostanie. Moja dostaje kilka i jestem z tego powodu szczesliwy chyba rownie mocno jak Ona.
[ Dodano: 2006-08-29, 22:15 ]
Jawka pisze:2) Haro jest cudotwórcą

Haro pisze:Znamy swoje ciala i wiemy co gdzie i jak. T
no i dlatego tak długo trząsłeś d*pą, bo nie wiedziałeś, jak się za to zabrać.
albo jesteś bardzo naiwny, albo bardzo ślepy, albo nie wiem. ale śmiem się domyślać, że znaczna część użytkowników ma już dość Twoich bezsensownych przechwalanek w tym i innych tematach oraz przelewania 3/4 własnego życia na forum.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
lollirot pisze:no i dlatego tak długo trząsłeś d*pą, bo nie wiedziałeś, jak się za to zabrać.
Znac swoje ciala a umiejetnosc zabrania sie za bezbolesne kochanie sie z druga osoba to dwie rozne sprawy przeciez, o czym Ty mi pieprzysz? Znaczna czesc uzytkownikow forum nie stanowisz Ty i Olivia wiec daruj sobie te posty bo tak jak bylas mi obojetna, tak zaczynasz mi dzialac na nerwy. Moze ani naiwny ani slepy nie jestem, a jedynie wielkim szczesciarzem ze po tylu przykrych chwilach trafila mi sie taka dziewczyna a nie inna? Zdecydowanie tak. Kolo dupy lata mi takie zarzucanie prosto w oczy czegos takiego. Nie siedzicie nikomu w kroczu, mozecie sie jedynie opierac na wlasnym doswiadczeniu, ktore z tego co widze jest moze mniej ciekawe jak to moje, ktorego teraz doswiadczam. EOT!
Pierwszy raz mam za soba, bede sie tutaj udzielac jedynie po to, by dawac rady na podstawie wlasnego, jak juz napisalem, malutkiego doswiadczenia.
Haro, po prostu przesadzasz. W wielu rzeczach. I troszke juz to na nerwy dziala. Mnie na razie bardziej smieszy czasami. Sprawiasz wlasnie wrazenie, ze bardzo chcesz sie pokazac, ze wszystkim. To, ze inni nie mowia o urodzie partnerek po 10 razy dziennie, o jej orgazmach, nie wklejaja setek zdjec, nie chwala sie studiami, osiagnieciami, tatusiami, samochodami, mieszkaniami, to jeszcze nie znaczy, ze tego wszystkiego nie maja. Moze maja, moze nie. Po prostu Twoje zachowanie kluje w oczy, wkurza lub bawi. A jesli Cie to nie obchodzi, Twoja sprawa. Inni maja prawo pisac, co mysla o Twoich wypowiedziach na publicznym forum.
I nie goraczkuj sie tak. Przemysl sobie troszke.
I nie goraczkuj sie tak. Przemysl sobie troszke.
Miltonia pisze:Inni maja prawo pisac, co mysla o Twoich wypowiedziach na publicznym forum.
A ja mam prawo pisac co mi sie podoba, wiec nie rozumiem o co to halo? Nigdzie sie niczym nie chwale, bo nie mam w tego w naturze. Wychowano mnie tak, aby byc skromnym i jelsi sie o cos pytam i o czyms pisze to nie po to, zeby zablysnac w oczach innych, obcych mi ludzi (z ktorymi mimo wszystko czuje sie zzyty), ale po to, zeby uzyskac pomoc w danej rzeczy, w ktorej moje doswiadczenie nie jest niestety az tak duze.
[ Dodano: 2006-08-29, 23:09 ]
Nigdy nie napisalem niczego chcac pokazac kim to ja nie jestem. Bo gowno w rzeczywistosci wielkie mam oraz gowno moge i potrafie. Piszac ze moge przeznaczyc na nowe auto 50.000 nie pisalem tego, zeby sie pochwalic, ale zeby ktos pomogl mi wybrac jakis dobry samochod wlasnie za takie pieniadze. Przeciez gdybym nie napisal kwoty to wyskakiwaliby mi ludzie z Trabantami lub innymi wynalazkami, za ktore dalbym grosze lub na ktore nie byloby mnie stac. "Tatusiem" sie nigdzie nie chwalilem. Mieszkaniem tez nie. Jesli juz o czyms takim pisze to w odpowiedzi na posty ludzi, ktorzy pytaja o dana rzecz. O urodzie partnerki pisze bo uwazam, ze jest dla mnie nieprzecietna i wlasnie TYm chce sie pochwalic najbardziej - ze w koncu chociaz jedna rzecz w zyciu mi sie udala. Zdjecia wrzucam bo fotki lubie robic i czytac opinie ludzi na ich temat. Czy to jest cos zlego? No chyba nie
Haro pisze: Czy sie chwale? Jasne!
mowisz, ze sie nie chwalisz... a jednak... ja pomimo tego, że nie jestem jakaś super aktywną forumowiczką zauważam to na każdym kroku.... a co do 5ciu orgazmow wojej dziewczyny... hmmm.... 1. Gratulkuję jej i Tobie, jeżeli to prawda. 2. Piszesz, ze doskonale znacie swoje ciała nawzajem. Wierzę. Ale ona chyba zna swoje ciało jeszcze lepiej niż Ty i wie, jak może niektóre sprawy troszke naciągnąc... wcale nie tak trudno jest udawać orgazm...
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Przesadzacie ! gdyby nie moja sytuacja też bym tu wkleił setki zdjec , w koncu jest temat o zdjeciach to dlaczego ma w nim byc nudno ? Haro ponosi pewne skutki pisania tego czego sie nie powinno pisac , z wiekiem zmadzeje
Tak se to teraz przemyslalem co Haro pisze o swej kobiecie i jej pieciu orgazmach , porównałem ją ! jego kobiete , bo jeli ma te orgazmy to jest to jej zasługa, a nie Harusia (i tu sie ze mna wiekszosc zgodzi ...prawda) do siebie jak z lat modosci tak teraz , gdybym tu napisał co sie dzialo wszyscy też by mnie uznali za fantaste i bajkopisarza ! ale skoro taki ktos jak ja jest , to i Harusiowa istniec moze i moze miec 5 orgazmów ! to jest mozliwe ! choc ciezko przyznaje trafic na kogoś takiego !
Nie ma jednak orgazmów pochwowych i łechtaczkowych, jest jeden ORGAZM ! do którego prowadza dwie drogi , albo przez pieszczenie łechtaczki , albo przez penetracje pochwy i stymulacji punktu "G"
To tak jak u faceta , masz orgazm gdy twoja panna bawi sie ci fiutem , ale jaki bedziesz mial orgazm , gdy do tych zabaw fiutem dołaczy pieszczenie twojej prostaty
<boje_sie> INNY , ale pzreciez nie nazwiesz go orgazmem prostatowym ! no ludzie ...teorie "froyda" juz dawno obalono
[ Dodano: 2006-08-30, 08:43 ]
ta ! jasne ze nie
wiec oszukaj mnie ? 

Tak se to teraz przemyslalem co Haro pisze o swej kobiecie i jej pieciu orgazmach , porównałem ją ! jego kobiete , bo jeli ma te orgazmy to jest to jej zasługa, a nie Harusia (i tu sie ze mna wiekszosc zgodzi ...prawda) do siebie jak z lat modosci tak teraz , gdybym tu napisał co sie dzialo wszyscy też by mnie uznali za fantaste i bajkopisarza ! ale skoro taki ktos jak ja jest , to i Harusiowa istniec moze i moze miec 5 orgazmów ! to jest mozliwe ! choc ciezko przyznaje trafic na kogoś takiego !
Nie ma jednak orgazmów pochwowych i łechtaczkowych, jest jeden ORGAZM ! do którego prowadza dwie drogi , albo przez pieszczenie łechtaczki , albo przez penetracje pochwy i stymulacji punktu "G"
To tak jak u faceta , masz orgazm gdy twoja panna bawi sie ci fiutem , ale jaki bedziesz mial orgazm , gdy do tych zabaw fiutem dołaczy pieszczenie twojej prostaty

[ Dodano: 2006-08-30, 08:43 ]
madziorka.m pisze:. wcale nie tak trudno jest udawać orgazm...
ta ! jasne ze nie

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Nie ma co sie spierac o orgazmy lub ich brak. Ale podobno ona nawet czesniej nie stymulowala, nigdy w zyciu, wiec nie wiem jak miala poznac to swoje cialo, ale ok, niech bedzie
Chodzi po prostu o sposob podawania informacji przez haro. Nie tylko odpowiadasz na pytania, tego mi nie wmawiaj (przyklad z watku o samochodach, gdzie ktoras z dziewczyn mowi, ze takie pieniadze by sobie na mieszkanie odlozyla, a Ty zaraz wypalasz, ze mieszkanie juz masz. Widzisz rozniece? Pewnie nie...), Ty po prostu sie chwalisz.
Andrew, a zdjecia sa nie tylko w watku o zdjeciach, ale wszedzie!!! Poza tym tam jest pokaz swoja twarz. Moze niech ona sie tu zarejestruje i wtedy sama bedzie wklejac swoje zdjecia? Nie sadze zeby wtedy pojawialy sie wszedzie.
Haro, jest juz przesyt tego i namiawialam Cie do zbastowania i przemyslenia. a Ty mi tu taka odpowiedz piszesz, jak nabzdyczony chlopiec. A przeciez caly czas podkreslasz, ze jestes na III roku studiow... .

Chodzi po prostu o sposob podawania informacji przez haro. Nie tylko odpowiadasz na pytania, tego mi nie wmawiaj (przyklad z watku o samochodach, gdzie ktoras z dziewczyn mowi, ze takie pieniadze by sobie na mieszkanie odlozyla, a Ty zaraz wypalasz, ze mieszkanie juz masz. Widzisz rozniece? Pewnie nie...), Ty po prostu sie chwalisz.
Andrew, a zdjecia sa nie tylko w watku o zdjeciach, ale wszedzie!!! Poza tym tam jest pokaz swoja twarz. Moze niech ona sie tu zarejestruje i wtedy sama bedzie wklejac swoje zdjecia? Nie sadze zeby wtedy pojawialy sie wszedzie.
Haro, jest juz przesyt tego i namiawialam Cie do zbastowania i przemyslenia. a Ty mi tu taka odpowiedz piszesz, jak nabzdyczony chlopiec. A przeciez caly czas podkreslasz, ze jestes na III roku studiow... .
Andrew pisze:Nie ma jednak orgazmów pochwowych i łechtaczkowych, jest jeden ORGAZM ! do którego prowadza dwie drogi , albo przez pieszczenie łechtaczki , albo przez penetracje pochwy i stymulacji punktu "G"
kiedys o tym czytałam. asle nadal tak nazywam te orgazmy dla uproszczenia./ zreszta czy to istotne jaka droga prowadzi, najwazniejsze ze orgazm jest, ze sie jest zadowolonym ze swojego zycia seksualnego a jak sie to nazwie jest najmniej istotne
najpierw powitam wszystkich bo pisze pierwszy raz - witam!
Nigdy nie mialam orgazmu pochwowego i zawsze wydawalo mi sei to moja ulomnoscia...natomiast orgazm lechtaczkowy znam nader dobrze, od dawna sama sobie sprawiam ta przyjemnosc. ale jak kocham sie ze swoim mezczyzna to zadko kiedy mam ochote przezyc orgazm lechtaczkowy...tak jakby przyjemnosc plynaca ze stosunku mogla zostac jedynie zaklucona przez taki ogazm...ale jednak pochwowego orgazmu nie udaje mi sie osiagnac...kochanie sie sprawa mi ogromna przyjemnosc i uwielbiam to robic, nawet czesciej niz moj chlopak...ale chcialabym zobaczyc jak to jest przezyc orgazm pochwowy...wydaje mi sie ze za bardzo przyzwyczailam sie juz (wyrobilam sobie odruch) do orgazmu lechtaczkowego i przez to osiagniecie orgazmu w inny sposob jest prawie niemozliwe a w kazdym raize bardzo trudne. byc moze faktycznie jest to jeden orgazm, jednak wydaje mi sie ze sposoby jego osiaganie wplywaja znacznie na jego intensywnosc....jednak stwierdzam to jedynie apriori niestety:/
Nigdy nie mialam orgazmu pochwowego i zawsze wydawalo mi sei to moja ulomnoscia...natomiast orgazm lechtaczkowy znam nader dobrze, od dawna sama sobie sprawiam ta przyjemnosc. ale jak kocham sie ze swoim mezczyzna to zadko kiedy mam ochote przezyc orgazm lechtaczkowy...tak jakby przyjemnosc plynaca ze stosunku mogla zostac jedynie zaklucona przez taki ogazm...ale jednak pochwowego orgazmu nie udaje mi sie osiagnac...kochanie sie sprawa mi ogromna przyjemnosc i uwielbiam to robic, nawet czesciej niz moj chlopak...ale chcialabym zobaczyc jak to jest przezyc orgazm pochwowy...wydaje mi sie ze za bardzo przyzwyczailam sie juz (wyrobilam sobie odruch) do orgazmu lechtaczkowego i przez to osiagniecie orgazmu w inny sposob jest prawie niemozliwe a w kazdym raize bardzo trudne. byc moze faktycznie jest to jeden orgazm, jednak wydaje mi sie ze sposoby jego osiaganie wplywaja znacznie na jego intensywnosc....jednak stwierdzam to jedynie apriori niestety:/
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
"brak łechtaczkowego" Mrta rzucila zeby sie ztrzymac z pieszczotami u kobiety powodujacymi orgazm łechtaczkowy. jak jednego nie bedzie i bedzie normalny sex to drugi "zaskoczy". Nie wiem czy to to u mnei bylo czy co innego. Bo ciezko zeby po 2 dniach podzialolo czy podobnym czasie ale dobrze sie stalo
A rade zawsz emozna wyprobowac 

A co powiecie na dwa orgazmy w krotkim przedziale czasowym (kwestia kilkunastu sekund) - najpierw lechtaczkowy, pozniej pochwowy?
P.S. Andrew, dzieki. Naprawde nie wiem jak moge juz ludziom tlumaczyc. Przez to wszystko co mi tutaj zarzucano wreszcie sam z ciekawosci zapytalem Swoja. powiedziala mi jak to wyglada, a ja pozniej wrzucilem to na forum, w kwestii potwierdzenia. Orgazm to orgazm, ale dwie drogi do niego prowadza
(w sumie wiecej, ale ja poznalem na razie u Swojej dwie).
P.S. Andrew, dzieki. Naprawde nie wiem jak moge juz ludziom tlumaczyc. Przez to wszystko co mi tutaj zarzucano wreszcie sam z ciekawosci zapytalem Swoja. powiedziala mi jak to wyglada, a ja pozniej wrzucilem to na forum, w kwestii potwierdzenia. Orgazm to orgazm, ale dwie drogi do niego prowadza
Andrew pisze:Nie ma jednak orgazmów pochwowych i łechtaczkowych, jest jeden ORGAZM !
A ten znowu swoje

Nie. Są dwa! Dochodzi się do nich różnymi drogami i odczucia są inne.
Panie dr. Freundrjuł, nie wie Pan, że wszystko się zmienia i już obalono Twoją teorię jednego orgazmu?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Haro pisze:3 minuty delikatnego siadania by po chwili Ona z usmiechem powiedziala: wszedl caly i nic nie boli! Coz, spojrzalem w dol, penis lezal na moim brzuchu... usmialismy sie

Candy Killer pisze:ale tak na serio..to skad wiesz ze miala orgazmy i do tego pochwowe?bo mnostwo kobiet ma z tym problemy i nie wielki procent kobiet osiaga orgazmy pochwowe:)
szczególnie przy pierwszym razie...
Haro pisze:Krzyczala z bolu bo madry Haro wlozyc nie potrafil. Kiedy sama wlozyla, sprawa wygladala juz o niebo lepiej.
Wejście jest jedno i tu nie ma zbyt wiele mozliwości, jesli chodzi o wprowadzenie członka....
Haro pisze:A ja mam prawo pisac co mi sie podoba, wiec nie rozumiem o co to halo? Nigdzie sie niczym nie chwale, bo nie mam w tego w naturze. Wychowano mnie tak, aby byc skromnym i jelsi sie o cos pytam i o czyms pisze to nie po to, zeby zablysnac w oczach innych, obcych mi ludzi (z ktorymi mimo wszystko czuje sie zzyty)
Haro pisze:Czy sie chwale? Jasne! I mam nadzieje, ze moje doswiadczenie moze komus w pierwszym razie pomoze! Dzisiaj powtorka!
I wszystko wiemy

Co do rady moon, brzmi interesująco... Bedzie trzeba wypróbować...
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
- ksiezycowka
- Weteran