ecco dziękuję.
chyba że to sarkazm, nie potrafię wyczuć

Moderator: modTeam
Martyna pisze:My ostatnio z moim chłopakiem zrobiliśmy to, tata w drugim pokoju, mama spała... po wszystkim przez przypadek spojrzelismy na drzwi...które okazały się otwarte!!! Nie wiemy jak długo, mamy nadzieje tylko, że nie było nic słychać i tacie nie chciało się chodzic po domu <boje_sie>
mozesz byc na 90% pewna ze slyszal
nawet jakbyscie sie starali to i tak slychac - skryzpienie lozka, posapywanie, jeki etc
to slychac - nie darmo mowi sie ze w bloku sciany maja uszy
ja slysze jak starzy zabiora sie za barabara - wtedy mimo ze jest 1 w nocy - podkrecam glosnosc wlasnie ogladanego filmu czy winampa
Mia pisze:a mi sie ostatnio w kinie marzy
Mia pisze:co to za nietypowy seks w domu czy u niego?
Edytka:) pisze:taki ze ktos mogl w kazdej chwili wejsc a poza tym ja mam szybe w drzwiach i adrealinka byla moze rzeczywiscie to nie jest nietypowe miejscy jak przebieralnie itp. ale mi zawsze przy tym serducho mocniej bije
Andrew pisze:Bo nie jest wazne ze ktos widzi ! ale to jest wazne ze byc moze zobaczy , chodzi o ta nutkę niepewnosciDaleko jestem by mnie ktoą tram widział podczas takiej akcji , chociasz , jak juz zobaczy to co mi tam !
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 233 gości