Po 3 tygodniach do łóżka...
Moderator: modTeam
- lukasek1983
- Entuzjasta
Hej! Co myślicie o dziewczynie która po 3 tygodniach znajomości z facetem idzie do łóżka??
- Black007_pl
- Uzależniony
Znam taką co poszła na drugiej randce... Są ludzie i ludziska, ja się nie wypowiadam... Każdy ma swoje zdanie i swoje zasady, których się trzyma, ona akurat ma takie...
"I save all the bullets from ignorant minds
Your insults get stuck in my teeth as they grind
Way past good taste, on our way to bad omens
I decrease, while my symptoms increase "
Your insults get stuck in my teeth as they grind
Way past good taste, on our way to bad omens
I decrease, while my symptoms increase "
- lukasek1983
- Entuzjasta
- Administrator
Lukasek - skoro zadajesz takie pytanie, to najprawdopodobniej znaczy, że uważasz, że to za wczesnie i że nie powinna. Gdyby tak nie było, nawet nie przyszloby Ci do głowy, żeby o coś takiego tutaj zapytać. Ja na przykład uważam, że to termin dobry jak każdy inny.
Lukasek - skoro zadajesz takie pytanie, to najprawdopodobniej znaczy, że uważasz, że to za wczesnie i że nie powinna. Gdyby tak nie było, nawet nie przyszloby Ci do głowy, żeby o coś takiego tutaj zapytać. Ja na przykład uważam, że to termin dobry jak każdy inny.
to bardzo zalezy od sytuacji... nie można obiketywnie powiedzieć, za szybko lub w odpowiednim czasie. Wszytsko zalezy od tego na jakich zasadach się spotykali, co ich połączyło, jakie mieli relacje...lukasek1983 pisze:Hej! Co myślicie o dziewczynie która po 3 tygodniach znajomości z facetem idzie do łóżka??
Jak prez te trzy tygodnie spotykali się np. codziennie to nie wiem czy jest różnica między tymi którzy spotykają się pół roku, tylko, ze raz na tydzień i rzadziej...
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
- lukasek1983
- Entuzjasta
- Administrator
Skoro się zakochaliście w sobie, czujecie to, no to czemu nie?
Gratuluję, cieszcie się tym i budujcie ten związek
Gratuluję, cieszcie się tym i budujcie ten związek
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
lukasek1983 pisze:Nie mowie ze to bylo zle ze po 3 tygodniach, bo oboje mielismy ochote i byl to spontan:D Moze mam jakies watpliowsci bo nigdy tak szybko nie przydazyla mi sie taka przyjemnosc:)
poszedłes do łózka i nie wiesz co masz myslec. Powiem jedno TY poszedłes za szybko.
A o niej mysl to co o sobie, zrobiła to co ty
pani_minister pisze:nie powoduje to niejakiego dyskomfortu psychicznego, nie czujesz się łatwy?
no co Ty, to przeciez facet to co innego
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

pani_minister, raczej minela mu euforia i samozdadowolenie ego ze jest super zajebistym facetem i laskie sie przy nim same wyrywaja
teraz mysli - cos kurde za latwo poszlo - moze nie jestem super tylko ona taka latwa ?
faceci czasami mierza swoje mozliwosci pod tym katem ]
co to za zdobywanie jak latwo poszlo - wtedy juz nie sam fakt zdobycia sie liczy - tylko ilosc zdobyczy - a wtedy wiadomo co
teraz mysli - cos kurde za latwo poszlo - moze nie jestem super tylko ona taka latwa ?
faceci czasami mierza swoje mozliwosci pod tym katem ]
co to za zdobywanie jak latwo poszlo - wtedy juz nie sam fakt zdobycia sie liczy - tylko ilosc zdobyczy - a wtedy wiadomo co
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- lukasek1983
- Entuzjasta
Moje pytanie wynikalo z tego ze jak z kims sie jest to trzeba wiedziec z kim. Jesli ze mna poszla po 3 tygodniach to jestem ciekawy, czy nie mam do czynienia z szybka panienka z bogata przeszloscia...
[ Dodano: 2006-08-22, 12:41 ]
Przeciez rzadna dziewczyna ktorej zalezy na chlopaku nie powie: "Misiu wiesz ale ja mialam przed Toba 20-stu:)
[ Dodano: 2006-08-22, 12:41 ]
Przeciez rzadna dziewczyna ktorej zalezy na chlopaku nie powie: "Misiu wiesz ale ja mialam przed Toba 20-stu:)
- pani_minister
- Administrator
lukasek1983 pisze:Moje pytanie wynikalo z tego ze jak z kims sie jest to trzeba wiedziec z kim. Jesli ze mna poszla po 3 tygodniach to jestem ciekawy, czy nie mam do czynienia z szybka panienka z bogata przeszloscia...
A właśnie, chyba zapomniałeś w tym wszystkim o sobie samym. Przecież zrobiłeś dokładnie to samo co ona. Zastanawiasz się czy nie masz do czynienia z łatwą panienką, bo tak szybko poszła do łóżka? Ona może pomyśleć o Tobie dokładnie to samo

Nie rozumiem ludzi.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- lukasek1983
- Entuzjasta
jak by to byl facet to nie bylo by wogle sprawy bo facetowi mozna a kobieta zaraz jest latwa i puszczalska
jak by to byl facet to nie bylo by wogle sprawy bo facetowi mozna a kobieta zaraz jest latwa i puszczalska

reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
lukasek1983 pisze:Moje pytanie wynikalo z tego ze jak z kims sie jest to trzeba wiedziec z kim. Jesli ze mna poszla po 3 tygodniach to jestem ciekawy, czy nie mam do czynienia z szybka panienka z bogata przeszloscia...
No ale przeciez ty tez poszedles po 3 tygodniach do lozka razem znia

Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”