Moderator: modTeam
bandzioreks pisze:Witam... to jest mój pierwszy post... mam jak sie domyslacie problem....spoznia mi sie okres... ostatni dostalam 24 lipca a dzis jest 21 sierpnia a ja jeszcze nie mam krwawienia...
denerwuje sie tym bo zawsze mam okres regularnie... boje sie ze moge byc w ciazy...
wspolzyje z chlopakiem ale zawsze sie zabezpieczamy podczas stosunku prezerwatywa... i wszystko zawsze bylo ok... gumka nigdy nam nie pekla a ja co miesiac mialam regularnie okres... wspolzyjemy juz od ok 10 miesiecy i wszystko bylo dobrze az do tej pory... nie wiem co mam myslec... mozliwe zebym byla w ciazy?? jesli tak to jakim cudem skoro kochamy sie zawsze z gumka..
prosze napiszcie ile moze spozniac sie okres i co moze na to wplynac.... a moze jest cos co przyspieszy wystapienie krwawienia...
nie moge przestac sie tym martwic... nie wiem co mam robic.... prosze o pomoc!!
Lukasz pisze:Nie panikuj. Im więcej bedziesz się stresować tym poźniej okres może wystąpić. Jeśli masz pewność ze guma nie pękła to nie masz czego się bać. Wiem to z własnego doświadczenia. Jeśli chcesz to zrób test chociaż wydaje mi się to nie potrzebne.
asiorek;* pisze:Słyszałam (testowane na sobie) ze gorąca polgodzinna kapiel przyspiesza okres-sprobuj, moze sie uda;) POZDRAWIAM
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 131 gości