Moderator: modTeam
Fiance pisze:Kurcze tak czytam te wasze wypowiedzi,odnosnie orgazmu i normalnie doluję sie przy tym:(....ja nigdy czegos takiego nie przezywałam i nie wiem jak to jest,a przeciez juz tak dlugo jestem z moim chlopakiem,peeting jest u nas na porządku dziennym,a jednak....Wiem,ze każda kobieta orgazm przezywa bardzo indywidualnie,ale ja tak nie potrafię...myśle ze wynika to z lęku przed tym ze ktoś wejdzie do pokoju,że ktoś coś usłyszy,nakryje nas...pewnie brak wyluzowania stanowi tu największy problem...
paula19 pisze:To moze spróbujcie sobie stworzyć bardziej komfortowe waruki...
Fiance pisze:I to jest problem...ja mam duzą rodzine,obok w pokoju siostra,na dole rodzice,nie mowie juz o jego domu,tam tez byloby ciezko....mamy po 19 lat wiec do slubu jeszcze troche nam brakuje,o wlasnym mieszkaniu nie ma co marzyc...ech...zeby byc w takiej sytuacji po 2 latach bycia razem
Andrew pisze:Fiance pisze:I to jest problem...ja mam duzą rodzine,obok w pokoju siostra,na dole rodzice,nie mowie juz o jego domu,tam tez byloby ciezko....mamy po 19 lat wiec do slubu jeszcze troche nam brakuje,o wlasnym mieszkaniu nie ma co marzyc...ech...zeby byc w takiej sytuacji po 2 latach bycia razem
a przepraszam , pleneru to nie ma ? jakis kocyk , ustronne miejsce .... rozumiem tez sie nie rozluznisz , wiec proponuje troche razem poskładac sie i złozyć z 70 zł na pokój hotelowy wejsc do niego razem i szalec .
Fiance pisze:I to jest problem...ja mam duzą rodzine,obok w pokoju siostra,na dole rodzice,nie mowie juz o jego domu,tam tez byloby ciezko....mamy po 19 lat wiec do slubu jeszcze troche nam brakuje,o wlasnym mieszkaniu nie ma co marzyc...ech...zeby byc w takiej sytuacji po 2 latach bycia razem
Green Aplle pisze:Mój orgazm łechtaczkowy wyglada tak, ze spina mi wszystkie mięśnie, trwa chwilę. Czy tak samo bedzie wyglądął ten pochwowy, czy one się różnią??
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 348 gości