Jako pomyslalem ze sa tutaj doswiadczone i moga sie popisac wiedza powyzej przecietnej. To chcialbym zadac jedno pytanie lecz najpierw przedstawie sytuacje.
Dzien jak codzien. Tylko ze byla u mnie kobita

no i ze szukalem sobie samochodu ktory mam zamiar kupic wyszlo na audi TT a to mi kobitka ze nie ma miejsca z tylu i gdzie bedziemy sie bawic. No to ja powiedzialem ze w domku no i przeszlo na prysznic. To poszlismy pod prysznic i zaczelismy sie bawic nie bede opisywal wszystkiego bo za duzo tego. Przejde dokladniej do konkretu. Uprawialismy sex analny. Wszystko dobrze poszlo i jest looz. Ale teraz mam nastepujace pytania:
Czy jest jakas mozliwosc przedostania sie samoczynnie spermy z posladkow i okolic pupy... tak by moglo dojsc do zaplodnienia. Oczywiscie nie bawilem sie w gniazdeczku (nie lubie slowa pipka itp itd) Pozniej sie przenieslismy na lozeczko i tez oczywiscie sex analny (testowalismy

) no i tez zadam pytanie czy moglo sie jakos przedostac z tylu nasienie na przod i samo wejsc czy jakos tak?
Czy mam sie czyms przejmowac? Cos moze byc nie tak i kupic test ciazowy? Wole sie tutaj zapytac... Pozdrawiam