Kolejność...
Moderator: modTeam
Hardcore pisze:U mnie najpierw był seks właściwy

lollirot pisze:chodzi o kolejność Twoich pierwszych seksualnych doświadczeń, a nie rozpiskę tego, jak się kochasz z partnerką.
Dobrze już, Kociaku. Ot, małe niedopatrzenie.
Pierwszy był seks oralny...ech, pamiętam jak pierwszy raz pieściłem partnerkę w ten sposób. Miodzio. Potem cały dzień chodziłem z bananem na twarzy powtarzając sobie "Łał, zrobiłeś to, zrobiłeś to

Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
no chodzi o kolejnosc w tym topicu
czyli przez miesiac najpierw klasyk
potem przez miesiac tylko jej po francusku
po 3 miesiacach w koncu ona sie zdecyduje
po 3 miesiacach to ja bym juz porzucial wszelka nadzieje i by mi juz zwisalao i powiewalo czy chce tam czy nie - raczej temat zostalby zamkniety bezpowrotnie - bo tak (alez ja zlsliwy jestem
shame on me
)
czyli przez miesiac najpierw klasyk
potem przez miesiac tylko jej po francusku
po 3 miesiacach w koncu ona sie zdecyduje

po 3 miesiacach to ja bym juz porzucial wszelka nadzieje i by mi juz zwisalao i powiewalo czy chce tam czy nie - raczej temat zostalby zamkniety bezpowrotnie - bo tak (alez ja zlsliwy jestem

Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- Sir Charles
- Weteran
U mnie to było tak że walczyliśmy a pozniej mnie pocalowal i zapytał "druga runda w namiocie " bo to na obozie było
:) no i zgodzilam sie
wsadził odrazu dopiero pozniej sie przyznalam ze jestem dziewica
:D ale wlasnie to nas do siebie przyciaglo ;P
[ Dodano: 2006-09-27, 22:22 ]
Hmm a jesli chodzi o branie do buzi... to kocham to..
censored nie wiem dlaczego ale strasznie to lubie
no i moj facet tez
[ Dodano: 2006-09-27, 22:25 ]
AA no.... samo branie nie było by takie super gdyby nie sperma
uwielbiam ją połykać censored ale maniaczka i pomyśleć ze w czerwcu stracilam dziewictwo i tylko z tym jednym sie od czerwca kocham nigdy zaden inny penis nie goscil w mojej cipce

[ Dodano: 2006-09-27, 22:22 ]
Hmm a jesli chodzi o branie do buzi... to kocham to..

[ Dodano: 2006-09-27, 22:25 ]
AA no.... samo branie nie było by takie super gdyby nie sperma

Bender pisze:z takim podejsciem "jak sie zasluzy" to wsadz sobie tego loda - bez lachy - bez da sie zyc
Kto tu cos pisal o zasluzeniu? Nie wiem o co Ci chodzi, napisalam jak bylo u mnie.
Jesli chodi o seks oralny to mam takie samo zdanie jak Dzindzer, zreszta jak sie na to decydowalam to nie mialam jeszcze zadnego.
Bender pisze:po 3 miesiacach to ja bym juz porzucial wszelka nadzieje i by mi juz zwisalao i powiewalo czy chce tam czy nie - raczej temat zostalby zamkniety bezpowrotnie - bo tak
A jakie by bylo Twoje zaskoczenie, jakby ona w koncu po pol roku sama z siebie to zrobila w chwili, gdy tego sie w ogole nie spodziewasz ;].
Zreszta, u nas zadnego tematu nie bylo, zapytal czy bym mogla, powiedzialam ze sprobuje i w koncu sprobowalam. Zadnego proszenia, naciskania, obiecywania. Po prostu sie stalo... Po ponad roku wspolzycia ;]
Naturalna kolej rzeczy powiedzialabym
Lina pisze:ja też...
A wiecie, że mi się przestawiło? Kiedyś był najpierw oral, potem sex. Teraz nie wyobrażam sobie takiej kolejności.
Najpierw penetracja w celu poznania partnera a potem ewentualnie takie bliskie kontakty. No bo bardzien intymny jest oral: jakoś jak penis do pochwy wchodzi, to jakoś nie z takimi oporami, jak wziąć do buzi...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Zielonowłosa pisze:Co było u Was najpierw: sex "klasyczny", czy oralny?
Ale w ogole na poczatku czy w obecnym zwiazku?
Bo w ogole, to oral.
A z Misiakiem to klasyka i od razu potem oralny.
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
-
- Bywalec