Moja dziewczyna ma dziwny pomysł ;/
Moderator: modTeam
pani_minister pisze:Mysiorek napisał/a:
I tu pojawia się moje pytanie: lubisz śluz?
Wolę kiszone ogórki i pistacje Natomiast obrzydzenia jakiegoś nie mam
ja jakos tez nie mam
Jest róznica między tym, ze facet lubi sperme, a tym ze jest ja w stanie w jakiejs ilosci skonsumować, no przynajmniej spróbowac. Jak bym była facetem to z ciekawosci bym spróbowała czym chce raczyc moje partnerki
Mysiorek pisze:Czy jak Cię mdli na widok krwii, to nie podgrzejesz już nigdy facetowi kaszanki?
jak mnie mdli na sam widok to nie podgrzeje. I tak sie składa, że mnie własnie mdli i nigdy nikomu nie zrobie kaszanki
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mysiorek pisze:No nie mów mi, że robisz loda swojemu facetowi tylko i wyłącznie dla jego "chciejstwa" i jesteś zmuszana
ja głównie dla jego chciejstwa.
a jesli o zmuszanie chodzi, to ile było tematów jak nakłonic by połykała, jak sie przemóc by połknac, a ile rad, a ile było p
Hardcore pisze:nera. Od innych sie wymaga przełamania sie, ale od siebie to juz nieHardcore pisze:Nie no dżołk... ja bym się nie skusił
a czy namawiał bys partnerke, króra na twoje nasienie nie chce sie skusićSir Charles pisze:Sorry co wrazliwsze oczy za dosadnosc, ale sie wkrecilem
widac:]
ale moje wrazliwe oczy ci wybaczaja. No moze dla tego ( dla Dyniowatego napisałam celowo źle ), że mysle podobnie
Haro pisze:No cholera jasna, skoro sam zapach mnie odrzuca, to o smaku nawet mi nie idzie pomyslec... Mam flegme podczas kataru, pociagam nosem, lykam i splywa do gardla. Ale nie odharkuje i nie trzymam na jezyku patrzac jak smakuje
a ze sperma tak samo - zamknij oczy - flage na glowe i ku chwlae ojczyzny

Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Haro pisze:Ch*j, dzisiaj sprobuje. Jak sie zrzygam to Wasza wina
Obrzygaj partnerkę - a jak strzeli focha, to powiedz, że to przez nią i dla niej.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Elspeth pisze:Założy Ci opaskę na oczy, najpierw da trochę swoich soczków na palcu, potem trochę Twoich i będziesz mial koktail
I jeszcze zmysłowo szepnie pytanie do uszka: "Moje czy Twoje, mój Ty smakoszu?"
lollirot pisze:z braku akceptacji SIEBIE bierze się niepewność, zachamowania, uprzedzenia
Chcesz mi wmówić, że NIE akceptuję siebie lub partnerki, jestem NIEpewny, uprzedzony i mam zahamowania bo wolałbym nie zlizywać 20 ml spermy?!
Czyli NIE cieszę się bliskością i ciałem?!

Dzindzer, weź doczytaj posty, a potem coś pisz. Kiedy powiedziałem o nie spróbowaniu lub nie całowaniu się po lasce? Hmm ?!
Haro robi se laskę

KOCHAJ...i rób co chcesz!
- Sir Charles
- Weteran
Mysiorek pisze:A czy podnieca Cię sperma czy śluz, czy to i to?
Bo ja różnicę w tych wydzielinach dostrzegam.
Sluz kobiety z cipki, czy moj z nosa, bo sie zgubilem juz
Sluz kobiety mnie podnieca. Sperma kazdego innego faceta mnie brzydzi. Moja wlasna sperma nie wywoluje u mnie zadnego z tych uczuc. Ani nie dostaje natychmiastowej erekcji, ani nie beltam w ciagu 10 sekund. Traktuje ja tak, jak traktuje sie kompletnie niczym nieprzyprawiony grysik. Jak ktos belta po zjedzeniu lyzeczki grysiku, to na moj gust ma albo cos nie tak z zoladkiem, albo z glowa
Szczerze mowiac, to wolalbym wypic cala szklanke swojej spermy niz np kapac sie w jeziorze do ktorego wszyscy sikaja. Co nie oznacza, ze jak mam ochote to sie nie kapie ;P
a.b1 pisze:słyszałeś o równouprawnieniu???????
skoro lalka raz na jakiś czas połyka
No to faktycznie zes rownouprawnienie popelnila w tym momencie...
Mysiorek pisze:Dalej nikt z facetów się nie przyznał do łaknienia spermy
Byl wczesniej ten Gt10 czy jak mu tam. Co prawda nie laknal ale tez nie potraktowal jako obrzydliwstwa.
Sky pisze:fakt sperma nie achnie zbyt milo... ;/ ostatnio prawie zmymiotowalam gdy poczulam zapach
Do tej pory nie wiem co ci wasi partnerzy jedza i w ogole, ze im tak smierdzi? Ja sie nigdy z takim problemem nie spotkalam...
Bender pisze:ale mamy tu piekny przypadek relatywistycznego niesmaku
Dziekujemy Bender
Dzindzer pisze:a czy namawiał bys partnerke, króra na twoje nasienie nie chce sie skusić
Faceci to cholerni hipokryci (wylaczmy Charliego- on jest dobry facet
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
RedX pisze:PS. Normalnie padłem głową na klawiature, i przez Ciebie mam teraz "qwerty" na czole...
Ja mam Windows Alt Spacja Alt Windows. Haro- nie wsiakaj. Bedzie dobrze, potraktuj to jak pierwsza wizyte u dentysty
A Charlie ma ode mnie beczke piwa. Nagrode przeslemy faksem.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- ZielonaHerbatka
- Bywalec
Ja nie wiem o co wam chodzi piekne Panie. jaki egozim ? haro palnal text o gownie i tego sie trzymacie. Tu nie chodzi o zadne obrzydzenie, tylko dla mnie to jest nazwyczajniej glupie. Po co facet ma lykac swoja sperme ? ja bym sie nie brzydzil tego zlizac polknac, ale po prostu bym sie czul conajmniej jak idiota pijac swoja sperme i tyle.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Re: Moja dziewczyna ma dziwny pomysł ;/
22 latek pisze:wydaje mi sie, że zlizywanie z brzuszka to jakaś przesada... Co o tym sądzicie
Mnie to tam ani grzeje ani ziębi. Nie brzydze sie tego ani nie jestem 'smakoszem'
TFA pisze:Ja nie wiem o co wam chodzi piekne Panie. jaki egozim ? haro palnal text o gownie i tego sie trzymacie. Tu nie chodzi o zadne obrzydzenie, tylko dla mnie to jest nazwyczajniej glupie. Po co facet ma lykac swoja sperme ?
no właśnie nie chodzi o to, ze ma ją łykac, ale spora liczba panów wypowiada się o spermie jak o najgorszym świnstwie na swiecie, ze tak baardzo ich obrzydza, ale gdy ich kobieta ją w ustach ma mieć to wg nich zupełnie zmienia postać rzeczy...
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Sir Charles pisze:Jak ktos belta po zjedzeniu lyzeczki grysiku
To tylko taką masz wydajność?
runeko pisze:A facet co?
Wali patelnię ;P Może być remis?
To, że kobiety są bisexualne nie upoważnia Was, drogie Panie, do robienia na siłę z facetów bisexualistów
runeko pisze:Byl wczesniej ten Gt10 czy jak mu tam. Co prawda nie laknal ale tez nie potraktowal jako obrzydliwstwa.
No i Charlie jeszcze

KOCHAJ...i rób co chcesz!
- pani_minister
- Administrator
Mysiorek pisze:Tam mowa była o zeżarciu całego wytrysku!
A my nie o zeżarciu całego wytrysku (tak jakby to były hektolitry, nawiasem mówiąc), tylko o późniejszych wypowiedziach, że sperma w ogóle jest ohydna, a pomysł jej spróbowania odrażający (wygłaszanych autorytarnie przez osoby, które zakładam nigdy nawet tego nie spróbowały).
Mysiorek pisze:To, że kobiety są bisexualne nie upoważnia Was, drogie Panie, do robienia na siłę z facetów bisexualistów
Ja jestem biseksualna, a jak Mój skosztuje grama spermy, stanie sie także bi?

Mysiorek pisze:Kiedy powiedziałem o nie spróbowaniu lub nie całowaniu się po lasce? Hmm ?!
a gdziej ja w odnieieniu do Twojej wypowiedzi napisałam cos o próbowaniu. a o całowaniu nie napisałam ani słówka
to moze Ty bys poczytał lepiej
Mysiorek pisze:Tam mowa była o zeżarciu całego wytrysku! Kumacie? Czy to przegapiacie, bo pasi Wam
o matko az tyleeeee
a tak powaznie, to jak by tak zebrał to nie jest to jakas wielka ilośc.
- Sir Charles
- Weteran
- Administrator
pani_minister pisze:Z której zwisają witki plemników
Niczym macki z korpusu wielkiej ośmiornicy morskiej

Musicie zakładać "takie" tematy ?
Ale się wypowiem. Ja rozumiem, że facet nie chce lubowac się wcinaniem WŁASNYCH płynów ustrojowych, a wręcz instynktownie uważa to za obrzydliwe.
To jest takie skromne, nienarcystyczne, normalne po prostu...
NO ale jak kobieta sie upiera to trudno.

Ale się wypowiem. Ja rozumiem, że facet nie chce lubowac się wcinaniem WŁASNYCH płynów ustrojowych, a wręcz instynktownie uważa to za obrzydliwe.
To jest takie skromne, nienarcystyczne, normalne po prostu...
NO ale jak kobieta sie upiera to trudno.

"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
22 latek pisze:Witam.
Narazie wytarłem chusteczką jak codzień... powiedziałem - przemyślę sprawe.
W sumie to czego nie robi sie dla dziewczyny
sorki za ciekawość:) powiedziałeś, że przemyślisz sprawę..to mozna wiedzieć, co wymyśliłeś??
no czego sie nie robi dla dziewczyny..a w sytuacji kiedy mogłeś jej powiedzieć, że zrobisz dla niej wszystko??!!??

aha..a tak pozatym to ile razy dziewczyna "robiła wam loda" tóż po stosunku? albo w trakcie dla urozmaicenia..kiedy to dopiero kochaliście się z nią? i co ona to brala do buzi..ludzie ponoć jest równouprawnienie..ale chyba nie w łóżku..ja sobie z moim facetem pogadam..

rób swoje ryzyko jest twoje:P
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”