wpad nad morze :/

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

totylkoja
Początkujący
Początkujący
wpad nad morze :/

Postautor: totylkoja » 28 lip 2006, 18:07

witam
mam mały proble albo nawet powiedziałbym ze duzy .... :/

bylem na wypadzie nad morze ... i układało sie pieknie 4 panieki na 7 dni pobytu ....
i sek jest w tym ze jak wrocilem do domu zauwazylem ze mam jakies dziwne plamki na
żołedziu :/(wyglada jak malutkie pryszczyki) ,a wlasnie w ostatni dzien bylem tak nabity ze nie mailem gumki na sobie ....
i szeczerze to teraz nie wiem co zrobic bo jak sie moja dziewczyna dowie to pomnie ....
a nie moge tego ukrywac wiecznie ... poki co mowie ze nie mam ochoty ale co bedzie za jakis tydzien ?? :( :( :( do lekarza pojde w ostatecznosci ...bo nie wyglada to tak zle ale widac to ... :( moze ktos mial takie cus kiedys i wie co zrobic jakis masc czy cos ?? Wiem ze wiekszos powie ze zasluzylem .... bo w sumie to zasluzylem :(

Prosba pomozcie !! bo nie mam zielonego pojecia co zrobic :(
userman

Postautor: userman » 28 lip 2006, 18:19

idz po prostu do lekarza zawsze sie konczy na lekarzu... i tak do niego pojdziesz tym lepiej dla ciebie i twojej dziewczyny a najlepiej to juz na pewno dla twojego wacka
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 lip 2006, 18:20

totylkoja, tylko lekarz. Dziewczynie mozesz powiedziec ze to syf z wody jakis.
Ale złapałes cos od ktorejs widac i tylko leki na recepte od lekarza.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 28 lip 2006, 19:01

totylkoja pisze:Wiem ze wiekszos powie ze zasluzylem .... bo w sumie to zasluzylem :(
o, tak i najchetniej powiedzialabym o wszystkim twojej dziewczynie <foch>
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 28 lip 2006, 19:21

Nie martw sie, twoja dziewczyna tez sie na mazurach pewnie nie oszczedzala i tez pewnie cos zlapala.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 28 lip 2006, 19:25

totylkoja pisze:i układało sie pieknie 4 panieki na 7 dni pobytu ....

Zastanawiam sie czy jakbys poszedl do burdelu to by w sumie nie wyszlo taniej <aniolek>

Rada? Dla zimnego drania, co by sk-syna nie rzec? ;) Wez panne po ciemku, a potem jej wmow, ze od niej zlapales <hahaha> No bo chyba Ci na niej nie zalezy jakos szczegolnie, skoro jezeli tylko ona spusci z Ciebie wzrok, to ty sie w rewanzu spuszczasz gdzie popadnie? <zalamka>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Gt10
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Gt10 » 28 lip 2006, 19:44

zycze autorowi z calego serca AIDS i podobnych akcji ze strony ukochanej, bez odbioru censored <wsciekly>
Awatar użytkownika
Teardrop
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Teardrop » 28 lip 2006, 20:18

totylkoja pisze:układało sie pieknie 4 panieki na 7 dni pobytu ....

rzeczywiscie jest sie czym chwalic <mlotek>
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 28 lip 2006, 20:28

Gt10 pisze:zycze autorowi z calego serca AIDS

tfu.. .za coś takiego powinny być warny, mi się zimno zrobiło, jak przeczytałam :|

totylkoja - lekarz i tyle. Internet w niczym Ci nie pomoże, jeszcze zaszkodzić nieodpowiednia radą można.
totylkoja
Początkujący
Początkujący
Postautor: totylkoja » 28 lip 2006, 20:41

po pierwsze ja ich nie gwałciłem tylko same chciały ....
po drugie ziomek zyczenie Aidsa komukolwik rowna sie zerowym wspołczynnikem człowiczenstwa u ciebie bo to gorzej niz zyczyc komus smierci ....
a co do mojej dziewczyny to niechce zeby sie dowiedziala o tym ze cos zlapalem .... bo nie badzmy glupkami .... jak myslicie czemu z nia nie pojechalem <mlotek> simple wlasnie po to zeby sobie uzyc ... i ona o tym widziala .... ja tez czasem jej pozwalam zeby sobie wyjechala z kolezankami i jak przyjdzie jej ochota to zrobi sobie to z kims innym ale wiem ze i tak mnie kocha a to po prostu urozmaicenie ( tylko niech nikt nie wazy sie powiedziec zle slowo o niej)
my korzystamy z seksu jak tylko mozemy .... a raz na rok danie sobie az tak duzego luzu to mega wypas dla zwiazku bo nie wystepuje zdrada .... a jedzac Snikersa przez rok prawie codziennie po pewnym czasie , sam widok opakowania sprawia mdłosci .... nawet najslodszy i najsmaczniejszy cukierek sie wkoncu przeje....
a ty jak chcesz to packaj w jedna dziurke całe zycie <brawo> i nigdy nie bedziesz wiedzial czy prawda jest ze cie ukochana nie zdradza ... JA WIEM na pewno ZE MNIE NIE ZDRADZA bo co to za zdrada skoro wiem o niej zanim do niej dojdzie :)

Dziekuje bardzo za rade ... czym predzej udam sie do lekarza ...
i juz nigdy bez gumy ! <diabel>
alekz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: alekz » 28 lip 2006, 20:48

Nad morzem? 4 w 7 dni? A to, że taka jedna czy druga mogła mieć w poprzednich 7 dniach między swoimi nogami innych 20stu marynarzy z wawy Cię nie mierzi?
Ja tu tylko ot tak. Dobrze^^, ze chociaz macie taki uklad ze swoja dziewczyna i jestescie siebie warci :).
Awatar użytkownika
Teardrop
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Teardrop » 28 lip 2006, 20:55

alekz pisze:chociaz macie taki uklad ze swoja dziewczyna i jestescie siebie warci .

niby maja,ale i tak o tym nie rozmawiaja i tak naprawde jedno o drugim calej prawdy nie wie ? co to za uklad ?? totylkoja w ten sposob usprawiedliwia sie sam przed soba.zadnego ukladu nie ma.
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 28 lip 2006, 21:04

totylkoja pisze:a ty jak chcesz to packaj w jedna dziurke całe zycie

Jak znajde taka, ktora bedzie warta packania w jej dziurke przez cale zycie i ona tez bedzie sadzic, ze z kolei ja jestem warty packania w jej dziurke przez cale zycie, to z mila checia :) :>

totylkoja pisze:bo co to za zdrada skoro wiem o niej zanim do niej dojdzie

Jakas nowa definicja zdrady? :D
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 28 lip 2006, 21:08

To nie lepiej z dziewczyna do klubu swingersow sie zapisac ? i miec pewnosc ze byle gowna nie zlapiesz ? a nie bzykac strzępy w namiocie niewiadomego pochodzenia ? Ja osobiscie wolalbym wydac kase na dobre dziwki, niz nadmorskie laleczki nie wiedzac nawet czy to kiedys na badaniach bylo, no chyba ze wazna jest dla ciebie satysfakcja ze udalo ci sie samemu ja "wyrwac i zaliczyc" to inna sprawa.
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 28 lip 2006, 21:27

totylkoja pisze:teraz nie wiem co zrobic bo jak sie moja dziewczyna dowie to pomnie ....
totylkoja pisze:a co do mojej dziewczyny to niechce zeby sie dowiedziala o tym ze cos zlapalem .... bo nie badzmy glupkami .... jak myslicie czemu z nia nie pojechalem simple wlasnie po to zeby sobie uzyc ... i ona o tym widziala

skoro wiedziała że pojechaleś sobie ulżyć i żyjecie w takim wolnym związku to czemu chcesz przed nią ukryć opryszczke na penisie?
jak już sie decydujecie na taki związek i taką dopuszczalną zdrade to chyba sie powinniście liczyć z tym że moze któreś z was coś zlapać
grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 28 lip 2006, 22:30

totylkoja pisze:bylem na wypadzie nad morze ... i układało sie pieknie 4 panieki na 7 dni pobytu ...

a potem się obudziłeś :D

[ Dodano: 2006-07-28, 22:31 ]
totylkoja pisze:tylko niech nikt nie wazy sie powiedziec zle slowo o niej

ja się odważę :D I co mi zrobisz? <hahaha> Kur.estwo zawsze kur.estwem zostanie, chociażby podane w charakterze wytwornego eufemizmu <fuckoff>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 28 lip 2006, 23:03

totylkoja, Ciesz się że to nie ebola. Bo po jakimś marynarzu i taki prezencik mogłeś dostać <diabel> A na twoim miejscu szybciutko pobiegłbym do lekarza bo im prędzej przywitasz się z pencilinką tym lepiej.Gumek nie uzywałeś ?? Jeśli nie to chyba lubisz akronimy.Typu HIV lub AIDS <diabel> Swoją drogą to albo bliskoś wody zwalnia hamulce u kobiet albo masz jakąś metodę. W drugim przypadku proszę o rady na priva <diabel>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 28 lip 2006, 23:35

Blazej30 pisze:Swoją drogą to albo bliskoś wody zwalnia hamulce u kobiet albo masz jakąś metodę

Jedz do Mielna to sie przekonasz ;) znaczna czesc kobiet, ktore tam jezdza, z gory wiedza czego chca i po co tam jada i bynajmniej nie szukaja drugiej polowki <diabel> mozna powiedziec zlot z calego kraju panienek do czystej rozrywki <diabel> I bynajmniej nie mam na mysli napalonych dojrzewajacych nastek, tylko kobity w wieku 20-30 lat <diabel>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 28 lip 2006, 23:44

TFA pisze:Jedz do Mielna to sie przekonasz

wystarczy do Sosnowca :D Nic mnie już nie zdziwi, po ostatniej historii, którą usłyszałem. Znajomy posunął jakąś spitą szmatkę przed klubem o 22-giej. Pełno ludzi, pełno samochodów. Bez krępacji, na ławeczce. O dżizas <pijaki>

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 lip 2006, 23:53

TFA pisze:Jedz do Mielna to sie przekonasz ;) znaczna czesc kobiet, ktore tam jezdza, z gory wiedza czego chca i po co tam jada i bynajmniej nie szukaja drugiej polowki
Spierdzielaj chamie <mlotek> <mlotek> <mlotek>
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 28 lip 2006, 23:57

moon pisze:Spierdzielaj chamie

TFA pisze:znaczna czesc kobiet, ktore tam jezdza

"znaczna" to chyba nie to samo co "wszystkie" :/, idz wytzezwiej, a potem zadam przeprosin <foch>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 lip 2006, 00:01

nawet jak byś "wszystkie" napisał, nie widzę powodu do obrazy, a jedynie lekkiej nadinterpretacji :D. Jeżeli brać pod uwagę "mewki" - mentalne czy zawodowe, ruszające tam pojedyńczo czy z koleżankami - skutek ten sam. Wszyscy wiedzą o co chodzi

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 lip 2006, 00:21

TFA pisze:idz wytzezwiej, a potem zadam przeprosin
Po pijaku moge tez. Widze swoj blad ;) Przepraszam ;)
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 29 lip 2006, 13:40

Moze autor napisze w jakiej byl miejscowosci, bo chcialbym ja ominac w moim tegorocznym wypadzie nad morze... ;DD
Ale o Mielno chyba zachacze <diabel>
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 29 lip 2006, 14:45

rogacz na zyczenie <ziewa> przerabialam temat, tacy ludzie koncza gorzej , niz z wenera na kutasie , ale rzygac chce mi sie jesli ktos pozwala pieprzyc innym swoja kobiete , sam tez chodzi na boki "za pozwoleniem" i nazywa to cos zwiazkiem :)

jesi chodzi o to co tam masz na ptaku , to upewnij sie najpierw czy to nie prosaki, opisz to lepiej - jak wyglada i lokalizacje, no i pomysl czy aby czasem po prostu nie jest tak, ze miales je wczesniej ale teraz dopiero dostrzegles , jak sumienie Cie ruszylo ;)
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Gt10
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Gt10 » 29 lip 2006, 15:04

totylkoja: jezeli miedzy wami istnieje taki uklad to przepraszam.. wydawalo mi sie (i nie tylko mi) ze zdradziles partnerke 4 razy w ciagu tygodnia....i stad tamten koment.... innej rady nie ma jak pojsc do lekarza tylko czym predzej!

btw. TAK, bede ciupcial cale zycie jedna dziure i bede robil to z przyjemnoscia, i nie wykluczam mozliwosci ze bedzie to moja obecna "dziura"... bo uklada nam sie od daaaawna niesamowicie dobrze, i chcialbym zeby tak juz zostalo
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 29 lip 2006, 15:28

Totylkoja - rada jest prosta, idź do lekarza.

Zaś jeśli chodzi o Twoją sytuację, wygląda to tak:
Nie neguję, jeśli pozwalasz swojej kobiecie oddawać się innym, a może raczej sam ją wpychasz w ich ręce, to Twoja sprawa. W drugą stronę również, ale zauważ że nie rozmawiasz z nią o tym. Nie poruszacie tego tematu bo jesteście świadomi, że mówiąc o tym sprawilibyście sobie dużo bólu, gdyż w istocie nie jest tak różowo, jak myślisz. Jeśli tylko się Kochacie, w sensie łączącego was uczucia, wątpię aby było to wam zupełnie obojętne. Mało tego - jestem nawet pewien, że jest dokładnie odwrotnie. Zadaj sobie pytanie - czy to ma sens? To nie jest układ, to przekonywanie siebie, że jest inaczej niż w rzeczywistości. Ty zdradzasz swoją partnerkę, ona zdradza Ciebie. Niby wiecie, niby jest ok, ale to złudzenie. Sam fakt - bo jak sądzę, zbyt zaawansowany wiekowo, jak i w odniesieniu do długości związku, nie jesteś - że dzieje się to teraz pozwala wyciągnąc wniosek, że czegoś wam brakuje. Jeśli jest to wolność - nie bronię, bo to wasza sprawa. Jednak moim zdaniem seks z partnerką...cóż, jeśli są momenty w których Ciebie totalnie nudzi, to coś jednak jest na rzeczy.

Teraz złapałeś prawdopodobnie jakiegoś syfa. Miejmy nadzieję, że się wyleczysz z nauczką na przyszłość.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 29 lip 2006, 15:44

a dobrze Ci tak!
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
kajot
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kajot » 29 lip 2006, 17:02

ciekawe podejście, ja uważam że jedna "dziura" jeśli jest wszystko w porządku to zupełnie wystarczy.
wole jedną wartą spędzenia z nią całego życia niż tysiąc niewartych więcej niż 1 nocy

ale jak kto lubi, osobiście uważam, że raczej ciężko to nazwac związkiem, raczej umową o sex..
rozumiem coś podobnego kiedy jestem wolny i powiedzmy mam jedną dobra przyjaciółke z którą uprawiam sex, a czasem rozszerzamy nasze horyzonty, ale związkeim to bym tego nei nazwał
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 30 lip 2006, 08:35

Chyba ze ta jedna dziura nie chce ma maly temperament czy cos takiego :( ale wsadzac kut.asa byle gdzie to tak jakbys go znalazl na smietiku... ja bym tak nie zrobil sobie:) owszem czasem mozna czasem trzeba ale zawsze i jak najwiecej fuj :)

Co do syfa na fiucie, pomysl co by bylo gdybys zlapal cos lepszego niz plamke. :) czego wam obojgu nie zycze ale pewnie tak bedzie :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)

Wróć do „Zdrowie i uroda”