lolek3 pisze:tutaj nikt się go nie czepia...tylko każdy próbuje zrozumieć jego problem i jakoś go zrozumiec
Przeczytaj jeszcze raz powoli to co zaznaczylam
Moderator: modTeam
lolek3 pisze:tutaj nikt się go nie czepia...tylko każdy próbuje zrozumieć jego problem i jakoś go zrozumiec
Wnętrze84 pisze:chce pozać tą dziewczyne co będziemy się spotykać co sie sobie spodobamy zaruczoymy sie i ptoem będzie całowanie się i w przyszłości sex
Candy Killer, ja mam 30 iteż nie miałem kontaktu z ustami kobietyCandy Killer pisze:jednak ja jestem troszke w szoku bo pierwszy raz spotykam sie z 22 letnim facetem co nie mial stycznosci z ustami kobiety:) moze zle zabrzmialo to co napisalam ale zdzwilo mnie to troszke:)
Myślicie zę może dziewczyne odstraszyć to jak się dowie ze się nie całowalem ?
Bash pisze:Masz typowo katolicki światopoglad...
Nie będziesz się całowal z przypadkową dziewczyną? Dlaczego, jakas gorsza jest, bo to ta nie Twoja. Jak nie masz dziewczyny, to dlaczego nie możesz korzystac z zycia?
Nie chciałeś żeby kobieta usiadła Ci na kolana... Dlatego bo to nie twoja kobieta... ?
Blazej30 pisze:Candy Killer, ja mam 30 iteż nie miałem kontaktu z ustami kobietyCandy Killer pisze:jednak ja jestem troszke w szoku bo pierwszy raz spotykam sie z 22 letnim facetem co nie mial stycznosci z ustami kobiety:) moze zle zabrzmialo to co napisalam ale zdzwilo mnie to troszke:)przynajmniej moje usta
chyba mam szansę w księdze ginessa
![]()
Wnętrze84 pisze:ja ma mwogle pecha trafiam na takie laski żę albo dzicinne albo zajęte albo co się puszczają albo co nie pasujemy do siebie z charaktru albo teraz jak mam co dziewczyna ma trudny świetny wygląd świetny charakter ale osobowsć ma trudną cieżko się jej jest zakochać nigdy nie była ale całować się to już sie całowała
Hung pisze:Dopiszcie mnie, ja mam 21 i też się nie całowałem.
Szukanie idealnej kobiety ma miejsce gdy jest się samotnym i daje się to często odczuć. Wtedy człowiek chcący mieć obok siebie kobietę i być w związku zaczyna z braku tego wszystkiego wyidealizowywać sobie obraz kobiety i związku.
Hung pisze:To tłumaczy, bo na podstawie obserwacji siebie takie wysuwam wnioski. Każdy ma jakieś podejście z jakiegoś powodu.
TFA pisze:I to tlumaczy twoje poglady odnosnie spraw dziewictwa w innym poscie.
Wnętrze84 pisze:ona wie jaki jestem przypadkowo się dowiedziała niestety.
Wnętrze84 pisze:Mam 22 lata i się nie całowałem Jestem gorszy przez to ?
Wnętrze84 pisze:A tak bardzo bym już chciał się całować i uprwiać sex. Już mam takie fantazje
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 318 gości