THRIVIA THREAD
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
THRIVIA THREAD
zobaczylam taki post na innym forum, wiec nim zainspirowana postanowil utworzyć taki sam tutaj, chodzi o to, że jedna osoba zadaje pytanie, nastepna na nie
odpowiada,zadaje kolejne i tak dalej...
a więc:
czy ma ktoś jakies pytania?
odpowiada,zadaje kolejne i tak dalej...
a więc:
czy ma ktoś jakies pytania?
-->łatwo brzmi, gorzej z realizacją, czasami coś co nas boli jest cięzkie do powodzenia, sama siebie nieraz pamiętam, że nie potrafiłam nawet wytlumaczyć porzadnie o co mi chodzi, chyba przez to, ze byłam zbyt dumna i nie chcialam byc ofiarą..ale to już było...
-->jeśli pytają Was o szczerą prawdę zdarza się Wam skłamać, po to, aby nie zranić pytanej osoby?
-->jeśli pytają Was o szczerą prawdę zdarza się Wam skłamać, po to, aby nie zranić pytanej osoby?
zalezy kto pyta:):) zdaza sie jednak..taki jest czlowiek ze za wszelka cene nie chce zranic drugiego czloweika choc sam cierpi...
<?> wierzycie w Boga??
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
-
- Uzależniony
- Uzależniony
- Uzależniony
- Uzależniony
Już i tak mamy bardzo wiele rzeczy wspólnych.
Może niech sie troche reszta wypowie
A: Raczej tak. Możliwe byłoby coś takiego tylko w sytuacji gdy nie jestem na poważnie z drugą osobą ( w sumie sam). Jak mi na kimś zależy to w życiu tego nie zrobię.
Q: A czy zdażyło się, żę ktoś Wam proponował zdradę?
Może niech sie troche reszta wypowie
A: Raczej tak. Możliwe byłoby coś takiego tylko w sytuacji gdy nie jestem na poważnie z drugą osobą ( w sumie sam). Jak mi na kimś zależy to w życiu tego nie zrobię.
Q: A czy zdażyło się, żę ktoś Wam proponował zdradę?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”