Więcej już nart z alkoholem nie łączę
Depilacja miejsc intymnych!
Moderator: modTeam
Da się kortyzon wyciągnąć bez recepty... jakieś półtorej roku temu strasznie sobie twarzyczkę uszkodziłem... na tyle ładnie, że dostałem bez recepty od pani w aptece
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
lollirot pisze:półtora!
Fakt... zrobiłem z "roku" rodzaj żeński

To wszystko przez szybkie pisanie i najczęściej używane "półtorej godziny" i "półtorej minuty"
A co do kortyzolu- to skutki są rzeczywiście natychmiastowe (w leczeniu skaleczeń)... tyle, że niezbyt do zdrowe dla skóry. No ale jak się człowiek ma z czymś męczyć, to lepiej rzeczywiście posmarować.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Redx, za wiele to ten Twoj post nie wniosl. Nabijasz sobie numerek?
Co do laserowej depilacji, nikt nie umie powiedziec, po ilu zabiegach zadziala. Wszystkie moje kolezanki, ktore sprobowaly tej metody, nie sa zadowolone. Sama depilacja nog kosztowala okolo 1 tys. Twierdza, ze nie bylo warto.
Co do laserowej depilacji, nikt nie umie powiedziec, po ilu zabiegach zadziala. Wszystkie moje kolezanki, ktore sprobowaly tej metody, nie sa zadowolone. Sama depilacja nog kosztowala okolo 1 tys. Twierdza, ze nie bylo warto.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
jeśli nei chcesz zeby wloski wrastałuy to przezd depilacja zrób sobie pilling (moze byc ten sam który urzywasz do twarzy, ale słyszlam tez o specjanych do tych miesc) gol sie zawsze świerza ostra maszynką i urzywaj pianki od golenia, po depilacji najepij nakremowac mysze, aby nie było podrażnien albo już najlepij zasypać ją talkim dla niemowląt, mi zawsze to pomagało...
używałam tez keidyś kremu, ale jestem kokretną osobą, i nie lubie czekac wiec szybko zrezygnowałam z tej opcji... polecam też depilacje depilatorem, ale musi być to depialtor dobrej marki bo byle czym to sobie można tylko krzywde zrbić...
najpeij jak by miał nasadkę chłodzaca, wtedy PRAWIe całkim bezboleśnie, ale za to na jak długo...
powodzenia

używałam tez keidyś kremu, ale jestem kokretną osobą, i nie lubie czekac wiec szybko zrezygnowałam z tej opcji... polecam też depilacje depilatorem, ale musi być to depialtor dobrej marki bo byle czym to sobie można tylko krzywde zrbić...
powodzenia

-
- Weteran
Miltonia pisze:Redx, za wiele to ten Twoj post nie wniosl. Nabijasz sobie numerek?![]()
dlaczego nie bylo warto? wlosy odrastaja?
- Candy Killer
- Uzależniony
laseerowa depilacje ponoc trzeba kilka razy powtorzyc i rzadko jeden zabieg przyniesie porzadane efekty a jest to drogi zabieg jakby ne patrzec. http://www.laser-studio.pl/cennik/
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
-
- Zaglądający
- Weteran
- Weteran
- Zaglądający
ja używam wosku i jestem bardzo zadowolona. (wiem pierwsza myśl, ktora moze sie nasowac "czy ona jest masochistką"). Pierwszy raz na wosk poszlam do kosmetyczki, teraz juz robie to sama. Pierwsze 3/4 depilacje bolaly, teraz juz nie boli. Tylko nudne jest;)
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- Sir Charles
- Weteran
Elspeth pisze:eee nie boli, znaczy zależy na pewno od granicy bólu u każdego. Mnie akurat depilacja woskiem w ogóle nie bolala. Fakt- nie jest to najprzyjemniejsze uczucie ale z bólem nie mialo u mnie nic wspólnego. .
mnie pierwszy raz cholernie bolal... pozniej bylo juz tylko lepiej:)wiec polecam
Elspeth pisze:I przynajmniej nic następnego dnai nie odrasta.
i u mnie nawet jak odrasta za jakis czas nie mam czegos takiego jak po goleniu- krostki, swedzenie itp.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
-
- Zaglądający
SuperMocher, depilator??? nie radze!! nie tam!! przynajmniej u mnie to nie zdaje egzaminu,bo ....masakraaaa! wlosek po wlosku,pik pik pik i szczyie!leeee...nogi i to tylko od stop do kolan owszem,wyzej-mdleje
nie,no zartuje ale mnie osobiscie boli jak cholera!! mysle ze wosk jest lepszy,jedno pociagniecie- raz-a pozadnie!!!
Elspeth pisze:eee nie boli, znaczy zależy na pewno od granicy bólu u każdego. Mnie akurat depilacja woskiem w ogóle nie bolala. Fakt- nie jest to najprzyjemniejsze uczucie ale z bólem nie mialo u mnie nic wspólnego. I przynajmniej nic następnego dnai nie odrasta.
A to mnie zaciekawiłyście dziewczyny. Ja próbowałam ostatnio depilatorem i wymiękłam. Wydawało mi się, że wosk to ten sam ból.
Tak w ogóle to pamiętam koszmarny ból po tym jak pierwszy raz w życiu ogoliłam sobie pachy. Powiedziałam sobie wtedy "nigdy więcej" i chodziłam przez jakiś czas zarośnięta. Po jakimś czasie spróbowałam znowu, skóra się przyzwyczaiła i stało się to rutynowym zabiegiem. Jednak pamiętając ten ból bałam się użyć depilatora. Ale w końcu wkurzyło mnie to codzienne odrastanie i odważyłam się. I co? Wcale nie bolało. Teraz mam spokój z pachami na dobre 2 tygodnie

SuperMocher pisze:Ja mam taki problem gdy gole moje lono wychodza mi chrosyki smaruje je mascia hydrocortizonowa i polewam woda utleniona kupuje nowe maszynki i uzywam je tylko do tych miejsc a one dalej sie pojawiaja. Problem jest w tym ze nie ma ich troche tylo dosc sporo. Co ja mam zrobic??
Spróbuj nie golić sie 'pod włos' - może pomoże;)
-
- Zaglądający