Jedyne czego nie lubię, to konieczność w miarę szybkiego umycia "barw bojowych" tak żeby nie przyschnęły... i zimna woda używana w tym celu
A sam seks?
Wsio w pariadkie, trochę inne uczucie "tam w środku", ale skutki takie same

Moderator: modTeam
TedBundy pisze:co kto lubi. Parę dni przerwy nikomu nie zaszkodziło
TedBundy pisze:ona ma spore obiekcje, a ja to akceptuję.
- zdziwiłabys się. Mało wiesz o zyciu chyba. Mój Luby studiuje prawie 200km od miejsca naszego zamieszkania, ostatnio nie widzieliśmy sie przez 6 tygodni ( ale teraz już jest na szczęście w domku ).Sweet-Dreams pisze:bo chyba mało jest takich co się widzą nie wiem... raz na 2 tygodnie
Kubek pisze:byleby nie w pierwszy/drugi dzień, żeby scena nie przypominała świniobicia... no i jakiś ręcznik pod pupę.
lollirot pisze:Kubek pisze:byleby nie w pierwszy/drugi dzień, żeby scena nie przypominała świniobicia... no i jakiś ręcznik pod pupę.
e tam, da się uniknąć chlapania i to bardzo prosto :-)
Kubek pisze:Chlapania uniknąć się nie da... da się uniknąć chlapania po pościeli... ale jak facet potem wygląda (brzuch, uda i okolice)?
Kubek pisze:ale jak facet potem wygląda (brzuch, uda i okolice)?
lollirot pisze:wygląda jak ktoś, kto powinien władować się pod prysznic ze swoją kobietą ^^
sarah pisze:nie wiem jak jest konkretnie z wspolzyciem podczas sotsunku ale wiem ze na dzien przed okresem i w jego pierwszych dniach mam duzo bardziej wrazliwe piersi (ktore na ogol nie sa bardzo podatne na pieszczoty a wtedy az mnie roznosi przy kazdym dotyku) i łechtaczke wiec podejrzewam ze przy wspolzyciu rowniez orgazm powinien byc mocniejszy
cim pisze:chłopaczku...
cim pisze:Natomist rączką i usteczkami jak najbardziej poprosze
cim pisze:żebym piersi ogladał.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 231 gości