silence pisze:Tez to mam..ale wcale sama byc nie chce
Więc nie jesteś samotna z wyboru tylko ze strachu który chcesz przełamać ?
My tu o samotnych z wyboru, czyli wielkiej ściemie gadamy
Moderator: modTeam

silence pisze:Tez to mam..ale wcale sama byc nie chce

Gorgon pisze:Więc nie jesteś samotna z wyboru tylko ze strachu który chcesz przełamać ?![]()
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Gorgon pisze:To też dziwne, boisz się związać bo wydaje Ci się że nie potrafisz okazywać uczuć? Tak mam to rozumieć?

To samo co samotność z wyboru moim zdaniem, marna wymówka 

virtualna21 pisze: ja nie jestem zdolna do okazywania uczuć
Gorgon pisze:Czyli poprzez wmawianie sobie tego że gdybyś była z kimś krzywdziła byś siebie bądź tę osobę próbujesz dowartościować swoją samotność i nadać jej pozory celowościTo samo co samotność z wyboru moim zdaniem, marna wymówka

Owszem są dni kiedy mysle sobie "dość tego jak długo tak mozna Przeciez człowiek nie moze zyc bez drugiej osoby" Ale nie trwa to długo A moze to jest kwestia poznania tego własciwego ? Moze mam za duże wymagania Jesli chodzi o uczucia to nawet samo słowo "kocham" mnie drazni
Ale wracając do meritum. Myślę że virtualna21, ma trochę racji. Samotność ma wiele zalet. Nie ma problemu z pilotem do telewizora... Można siedzieć w łazience i tydzień... A jeśli ma się przyjaciół i rodzinę to i ma się do kogo usta otworzyć. czy ktoś mógłby wskazać plusy posiadania partnera?? Nieczuję się w tym względzie kompetentnym 

Blazej30 pisze:Samotność ma wiele zalet.
Blazej30 pisze:A jeśli ma się przyjaciół i rodzinę to i ma się do kogo usta otworzyć.
Blazej30 pisze:czy ktoś mógłby wskazać plusy posiadania partnera??
virtualna21 pisze:Jest wiele innych rzeczy które przynoszą radość i spełnienie np. praca w której można sie spełnic robic to co sie chce

jeżeli nie ma się jakejś pasji...Olivia pisze: ma jedną wadę, która bije wszystkie zalety. Uczucie pustki.
miłość teżOlivia pisze: tylko to nie trwa wiecznie.
widząc ilość konfliktów między "partnerami" nabieram wątpliwości co lepszeOlivia pisze:To nie to samo.
Jeśli!! Jeśli!! Jeśli będę chciał kontynułować znajomośćOlivia pisze:Jak se znajdziesz fajną dziewkę, to zrozumiesz
Blazej30 pisze:Jeśli będę chciał kontynułować znajomość
Blazej30 pisze:widząc ilość konfliktów między "partnerami" nabieram wątpliwości co lepsze
Blazej30 pisze:jeżeli nie ma się jakejś pasji...

racjaOlivia pisze:Najpierw to jeśli jakaś Cię zechce
nie wiem jakie masz pasje. To równie dobrze może być obrót wtórny papierami dłużnymi...Olivia pisze: To może zacznę zbierać znaczki lub zacznę hodować żaby w słoiku?

virtualna21 pisze:ale nigdy nie byłam tak na powaznie z facetem
Blazej30 pisze:nie wiem jakie masz pasje.
Blazej30 pisze:virtualna21, a może Ty nie lubisz rutyny?? Wolisz nie przyzwyczajać się?? Może wolisz taniec na krawędzi??

silence pisze:przyznam sie szczerze jakies pol roku w swoim zyciu mialam..gdy faceci interesowali mnie jedynie czysto zawodowo...i nie czulam sie z tym zle

virtualna21 pisze:Nie jestesmy czyjąś własnoscią! Po co ktos ma nas kontrolować Wydzwaniać co 30 min i obsypywać lawina pytań Z domu nie mozna normalnie wyjśc za nim nie zda sie dokładnej relacji przebiegu trasy nawet zwykłego wyjscia do sklepu po mleko Dla mnie jest lepiej kiedy robie co chce chodze gdzie chce i spotykam sie z kim chce
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 540 gości