Dziewczyny lubicie fotografów?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 27 cze 2006, 11:02

Bender pisze:u nas ukradna fotke i jeszcze "czego sie pan rzuca - przeciez w internecie byla"

No niestety tak ot wygląda ... parokrotnie spotkałem się z bezprawnym wykorzystywaniem moim zdjeć, co prawda tylko w internecie, ale dzięki temu że to firmy "krzak" ciężko dochodzić jakichkolwiek praw, no i zapłacić krwiopijcom prawnikom trzeba z własnej kieszeni ... na papierze to byłoby się o co bić ...

Też myślałem o stock-photo, ale nie jest to łatwe, sporo zdjeć robisz, a sprzedajesz kilka raptem i grosze płacą ...
bleeeeeeeeeeeee
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 27 cze 2006, 11:43

franiu007 - zdjecie przykładow świetne!! masz talent nie rezygnuj z rozwijania go dla nikogo!! bo naprawdę kochająca dziewczyna będzie dumna z Tego ze masz talent, pasję, duszę artysty i wykarze sie zrozumieniem :)
OnlyJusti
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 27 cze 2006, 12:19

no ciezko jej bedzie jak co dizen inna modelka przyjdzie do studio nogi do aktu rozlozyc <hahaha>

Eng- na stockphoto da sie zarobic - tyle ze nie od razu - to taka inwestycja ktora procentuje - trzeba tylko znalesc dobra nisze i zapelnic ja dobrymi zdjciami

warto dawac exclusive license - konkretniejsza kasa

ale fakt faktem - zeby zwrocilo sie chocby body to tak ze paresetek fotek trzeba wrzucic

a coraz trudniej bo cholery odrzucaja coraz czesciej
na szczescie mozna te same foty umieszczac w roznych serwisach

ja i tak robie glownie do szuflady - bo to hobby i pasja - zawodowo to bym chyba nie wytrzymal - kazdy kto wlazlby w kadr to kopa w dupsko :D
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 27 cze 2006, 17:11

no ciezko jej bedzie jak co dizen inna modelka przyjdzie do studio nogi do aktu rozlozyc

jak powiedzial pan fotograf :"dziewczyny sie mnie boja", wiec moze nie bedzie miala konkurencji wielkiej.. <buziaczki>
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”