Ile wydajecie na srodki antykoncepcyjne??
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ile wydajecie na srodki antykoncepcyjne??
Ile miesięcznie wydajecie na prezerwatywy, inne środki antykoncepcyjne??
mario pisze:a gdzie mozna dowiedziec sie/poczytac o tych plastrach?
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=886
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
- taka_jedna
- Maniak
gracja pisze:Sue, a jak z sexem po porodzie, duza roznica? jakis dyskomfort? ile czasu uplynelo, zanim znow zaczeliscie?
Dlaczego miała by być jakakolwiek róznica???? ja zaczołem juz z żoną po 2 miesiacach ! niecałych , ale prubowalismy znacznie wczesniej !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Sue, a jak z sexem po porodzie, duza roznica? jakis dyskomfort? ile czasu uplynelo, zanim znow zaczeliscie?
Spora. Pierwszy raz mielismy jakieś 2,5 miesiąca po porodzie. Nie było zbyt przyjemnie, ale nie dałam o tym znać mężowi (i tak się chłopina wyczekał długo;)). Nadal czuję takie dziwne ciągnięcie, a poza tym, w tej chwili seks mógłby dla mnie wcale nie istnieć. Libido spadło z hukiem i roztrzaskało się o ziemię

- taka_jedna
- Maniak
Gracjo - nie martw się, na razie praktykować nie zamierzam bo z tego co wypatrzyłam i wyczułam to miałam 4 dni na 100% niepłodne w cyklu
a reszta to nie wiem. No ale jak się teraz zacznę uczyć to kto wie, moze za rok.. ? 
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- taka_jedna
- Maniak
ashley pisze:A ja sie chcialam spytac, kto u Was placi za srodki antykoncepcyjne? Chlopak? dziewczyna? czy po polowie?
Po połowie. Wkońcu obydwoje czerpiemy z tego korzyści więc i koszty ponosimy wspólnie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Pytanie. Tabletki kosztują ok 35 zł. Ale gin przepisuje może 2, 3 opakowania naprzód. A potem? Trzeba znów iść do niego i wydać kasę za samo przyjście po receptę. Tot eż się wlicza?
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”