qbass17 pisze:Tak samo jest np. z wiarą w Boga. Nie jestes na 100% pewna, że jest, ale wierzysz. (Oczywiście zakładając, że jesteś wierząca
heheheh baaaardzo źle trafiłeś jestem 100% ateistką
Moderator: modTeam
qbass17 pisze:Tak samo jest np. z wiarą w Boga. Nie jestes na 100% pewna, że jest, ale wierzysz. (Oczywiście zakładając, że jesteś wierząca
Sir Charles pisze:lollirot pisze:qbass17 pisze:Tak samo jest np. z wiarą w Boga. Nie jestes na 100% pewna, że jest, ale wierzysz. (Oczywiście zakładając, że jesteś wierząca
heheheh baaaardzo źle trafiłeś jestem 100% ateistką
I fundamentalistką ;P
Sir Charles pisze:Bo ten przykład co podał Qbass jest bardzo dobry. Tylko ja go sobie odwracam. Nie jestem na 100% pewien, że go nie ma, ale nie wierzę
A Ty musiałaś chłopakowi wszystko zepsuć
Tom pisze:byłem zajebiscie dobry i w ogóle
Gorgon pisze:One nie mogą czuć że jest mniej wartościowy niż inni faceci, a jak jesteś miły to "podlizujesz się bo nie jesteś wystarczającym mężczyzną" To tak mniej więcej Miłych facetów baby mogą mieć jako przyjaciół, mężczyzny potrzebują silnego i czasem szorstkiego
tarantula pisze:Bycie meskim i "milym" facetem sie w ogóle nie wyklucz
lollirot pisze:chodzi o to, żeby nie biegać za dziewczęciem jak wierny pies i nie robić wszystkiego pod nią
TedBundy pisze:to tak oczywiste, że nie warto o tym pisać
Bash pisze:Tacy mądrzy... Bardzo ciekawe, że jak jest ktoś w związku to stara się być miły opiekuńczy, jak najbardziej przypodobac sie dziewczynie.
tarantula pisze:Mili faceci-nie zmieniajcie sie <browar>
Bash pisze:Co mam być, opryskliwy, mieć humory jak baba co ma okres, krzyczeć, a może bić?
Bash pisze:Oczywiście z umiarem, bo przesadzić nietrudno... A wtedy to juz lamerstwo jest
lollirot pisze:chodzi o to, żeby nie biegać za dziewczęciem jak wierny pies i nie robić wszystkiego pod nią - można być jednocześnie miłym i zająć się czasem sobą, postawić na swoim, czyż nie?
saker33 pisze:zgodze sie ze wszystkim..ale dla chlopakow ktorzy z natury sa ulegli i ze tak to ujme podlizuja sie to ograniczanie swojego zachowania na ,,twarde" jest rzecza trudna i nie zawsze latwa do wykonania..
Soul pisze:Powiem wiecej, to czasami niewykonalne
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości