TedBundy pisze: Hobby (nawet potencjalnie niebezpieczne) stawiasz na równi z ćpaniem.
Bo ćpanie to też może być hobby.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Sir Charles pisze:ćpanie to też może być hobby
TedBundy pisze:jak i jumanie po sklepach, łażenie z bejsbolem po osiedlu czy krojenie telefonów. Tak samo mądre hobby, jak i ćpanie przed stosunkiem
Sir Charles pisze:Ćpaniem szkodzę sobie
TedBundy pisze:Szkodzisz nie tylko sobie. Bliskiemu otoczeniu równieżJeżeli na prochach wsiądziesz za kółko/wpadniesz w amok/albo zamienisz się w roślinę - to koszt poniesie Skarb Państwa. Czyli znów nadinterpretujesz
Rama pisze:sprawiając że jesteś nieszczęśliwy i negatywny (bo to powduje ćpanie moim skromnym zdaniem
TedBundy pisze:Jeżeli na prochach wsiądziesz za kółko/
A nie powinien. Ale to nie mój problem, że ktoś chce mi płacić za moją głupotęTedBundy pisze:wpadniesz w amok/albo zamienisz się w roślinę - to koszt poniesie Skarb Państwa.
lollirot pisze:do osób, które znam: czy ja wyglądam na nieszczęśliwą?
lollirot pisze:Rama, filozofa z Ciebie nie będzie
Sir Charles pisze:pozatym czy ty ćpasz? Dla ścisłości (ah te słowa) dla mnie ćpanie jest negatywne i pochodzi od ćpuna, czyli kogoś uzależnionego.
Sir Charles pisze:Lolli bynajmniej na nieszczęśliwą nie wygląda, wręcz przeciwnie.
lady.26 pisze:Zresztą po dragach tę całą euforie nie wywoła partnet/ka tylko substancja, która sobie zapodamy.
Rama pisze:celebracji (jest takie słowo?)
lady.26 pisze:Apropo's THC od mojej znajomej brat zapodał sobie to świństwo( do tego jeszcze alkohol)
moon pisze:Mozna takie gucio kupic
moon pisze:Przynajmniej u nas.
TedBundy pisze:tytoń, herbata, kawa - czemu nie? Nie sieczą świadomości
Sir Charles pisze:tylko raczej niepewności co do tego, jak może na mnie zadziałać.
Rama pisze:na pewno myślisz, że ćpając nie ranisz innych dookoła siebie?
Rama pisze:"o zobacz jaki fajny wrzut" a on "...yyyyy...ale o co chodzi?" "no zobacz, tam" "ja tam widzę tylko graffiti"
A wiekszego szitu z chorymi jazdami nie maruneko pisze:est ono nasaczone LSD
Mnie kiedys znajomy poczestowal mozne nie ultraczysta, ale czysta. Przecudne uczucie. Nigdy nic lepszego nie palilamruneko pisze:Tutaj jest tak bezczelnie czysta, ze nawet nie ma po niej napadow glodu ani pragnienia
NIgdy. Mialam pobliski taki fajny przypadek. Zreszta chyba pisalam kiedys o znajomej 14letniej kur.ewce?Niomruneko pisze:amfe pierwszy raz...
runeko pisze:Mozna. Jest ono nasaczone LSD, czyli typowy nasz polski "skun"
runeko pisze:To akurat byla roznica w slangu...jak to sie ma do dragow?
runeko pisze:Chyba, ze ktos lyka dwa bloczki LSD przed seksem, zagryza grzybkami i zapija kompocikiem makowym, wtedy to inna sprawa..
Rama pisze:Jeśli jakis diler byłby na tyle głupi, żeby...jak to napisałaś...nasączać marihuane kwasem
Rama pisze:Pomijając najważnieszy fakt, że LSD jest nieaktywne po spaleniu, działa tylko oralnie.
Rama pisze:ale skoro ty jesteś absolutnie pewna, że takie coś paliłaś, to musiałaś mieć 12 godzin halucynacji
Rama pisze:lizerydowego
lollirot pisze:o ile wytrzyma i nie wyskoczy z okna do tego czasu
runeko pisze:Nie nasacza sie marichuany kwasem, ona na tym kwasie rosnie (fakt, czasem nasaczaja)
Kod: Zaznacz cały
Skun - to rodzaj marihuany z dodatkiem haszyszu.
Uważa się, że skun jest bardzo silny w działaniu
Kod: Zaznacz cały
LSD jest bardzo nietrwałe, związek ten rozkłada się w temperaturze powyżej 40°C.
lollirot pisze:ne znaju
Rama pisze:mój boże, mam nadzieje że żartujesz, bo normalnie szczena mi opadła...
Rama pisze:ja chcesz to spalić?
lollirot pisze:ale to maczanie w kwasie to troche bzdura, wywietrzałoby, zanim potencjalny klient sprobowalby spalic.
runeko pisze:Bardzo normalnie. Sa mozliwosci chemicznego przedluzenia czasu uzywalnosci LSD.
Rama pisze:a hasz to 'żywica', o bardzo dużej zawartości THC. Stężenie jest bogiem
Kubek pisze:nie ma potrzeby latania po prokuratora- to eksperymenty młodości były... już przedawnione
lollirot pisze:że inaczej czuć to oczywiste, a jak to się ma do seksu, to się wypowiem w przyszłym miesiącu
lollirot pisze:a jak to się ma do seksu, to się wypowiem w przyszłym miesiącu :-)
Rama pisze:Teraz mogę się tylko onanizować czytając czyjeś opisy seksu po koksie (co zapewne będę robił czytając twój)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 283 gości