Rama pisze:Jeszcze gdy dodasz do tego substancje psychoaktywne, wtedy różne rzeczy się dzieją,
słyszałem o tym, ale podziękuję. Nie mam potrzeby używania dopalaczy.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Rama pisze:Jeszcze gdy dodasz do tego substancje psychoaktywne, wtedy różne rzeczy się dzieją,
Rama pisze:Jeszcze gdy dodasz do tego substancje psychoaktywne, wtedy różne rzeczy się dzieją, na granicy ekstazy
TedBundy pisze:Cóż takiego daje ćpanie?
TedBundy pisze:Poszerzanie świadomości?
TedBundy pisze:cóż, Savalas rację ma.
TedBundy pisze:samo spółkowanie jest dostatecznie fajne, by się jeszcze hajcować jakimś gównem.
TedBundy pisze:dragi.jpg
lady.26 pisze:Czy to możliwe, ze przeżywam orgazm do tego stopnia, ze trace kontrole nad własnym ciałem a przy okazji świadomość?
TedBundy pisze:sama utrata świadomości, bez żadnego chemicznego badziewia, którą obserwuję (i do której się przyczyniam) to dostatecznie duża nagroda i miłe połechcenie mej próżności.
pani_minister pisze:błedność rozumowania
TedBundy pisze:a teraz poważnie: weź pod uwagę, że to forum czytają również niedorostki. Bierzesz odpowiedzialność za zachęcanie do spróbowania?
Kod: Zaznacz cały
1. Forum nie jest jakimś zrzeszeniem specjalistów do spraw seksu, psychologii, czy jeszcze czegoś innego. Służy jedynie do wymiany doświadczeń, opinii oraz zdań zwykłych ludzi, dlatego też nie mogą ponosić oni odpowiedzialności za ewentualne szkody i straty wywołane zastosowaniem się do ich rad i wskazówek. Jeżeli chcesz z sugestii/rady skorzystać - pamiętaj, że robisz to na własną odpowiedzialność.
TedBundy pisze:sama utrata świadomości, bez żadnego chemicznego badziewia, którą obserwuję (i do której się przyczyniam) to dostatecznie duża nagroda i miłe połechcenie mej próżności.
A co do dragów, wolę hasło:
zażywasz-przegrywasz
dilujesz-zyskujesz![]()
na gówniarstwie (normalnym czy mentalnym-nieistotne), które placi ciężki hajs za wyniszczenie własnego zdrowia......
TedBundy pisze:Oni też "niewinnie zaczynali"
Rama pisze:Cóż, troche to wąskie z punktu widzenia bio chemii..
Teraz sobie wyobraźcie że dwie osoby na haju sie bzykają dochodzi do zapłodnienia i kto zgadnie co się urodzi?Ted pisze:samo spółkowanie jest dostatecznie fajne, by się jeszcze hajcować jakimś gównem.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 286 gości