Wasze kompleksy
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:Szczerze mówiąc, podoba mi się taka uroda.
Podejrzewam, że większości facetom podobaja się raczej szczupłe Kobiety niż raczej puszyste.
A kobietom? Jacy faceci? Kto z nas ma mieć kompleksy?
Dokładnie !!! :564: nie ma to jak drobinki (ale nie chude

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- taka_jedna
- Maniak
oczywiście troszkę mięśni jeszcze nikomu nie zaszkodzilo, ale jak facet ma kaloryfer na brzuchu i biceps 2 szerszy od mojego (a chudziutka nie jestem) to juz dla mnie przesada 
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Ja mam takie dni, kiedy mówie sobie - ale jestem brzydki, i takie kiedy mówie - jest ok.
tez tak mam :-/
a co do wzrostu to: ja 157 a moj byly 187
a obecny ciut nizszy od bylego za to "lepiej zbudowany" - fajnie wygladamy razem - ja drobinka (choc mi przybylo tu i owdzie-doszlam do 52kg) i ON :-)
Dziwnie sie to zycie uklada :-)
Tomasz pisze:Kompleks jeden ale za to gigant.
Zwłaszcza w lecie na czasie, bo na plaży wygląm jakbym z ZOO uciekł. Z drugiej strony co ja na to mogę, że mnie matka natura wyposarzyła w futro??
Jeżeli dla ciebie jest to kompleks to czemu się nie wydepilujesz

A tak z ciekawośći, co sądzą panie o takim futrowatym owłosieniu
Też niestety należę do tych zakompleksionych
Przede wszystkim uważam, że jestem za chudy (50 kg/170 cm). Nad przytyciem pracuję od...hmm....hmmmmmm....DAWNA
I niestety nie mogę nic zmienić. Ale zamierzam wziąć się ostro za ćwiczenie (pompki, brzuszki itp.) to może i apetyt w końcu przyjdzie
Poza tym uważam, że mam niezbyt pikną twarz, ale twarzy już nie zmienię (zbieram na operację plastyczną - mam już 3,50 - trzymajcie kciuki
) i muszę się z tym pogodzić, co wychodzi mi bardzo ciężko
To chyba na tyle jeśli chodzi o moje kompleksy. Może nie jest ich zbyt wiele, ale jak na razie bardzo przeszkadzają mi w nawiązywaniu "głebszych" znajomości, bo uważam się za niezbyt przystojnego...

Przede wszystkim uważam, że jestem za chudy (50 kg/170 cm). Nad przytyciem pracuję od...hmm....hmmmmmm....DAWNA
Poza tym uważam, że mam niezbyt pikną twarz, ale twarzy już nie zmienię (zbieram na operację plastyczną - mam już 3,50 - trzymajcie kciuki

To chyba na tyle jeśli chodzi o moje kompleksy. Może nie jest ich zbyt wiele, ale jak na razie bardzo przeszkadzają mi w nawiązywaniu "głebszych" znajomości, bo uważam się za niezbyt przystojnego...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Ja tam nie mam zbytnio kompleksów i bardzo dobrze mi się z tym żyje.
Jednymi komplekasmi to nie doskonałości ciała mianowicie cały czas ćwicze conamniej 2 godzinki dziennie
Poza tym jak sie od czsu do czasu napije to gadam od rzeczy [ale to muszę sporo wypić] I nie potrafię się wytłumaczać poprosu jak coś zrobie żle to jestem starasznie censored ale na siebie i niemogę się z tym pogodzić ....
A propo wzrostu kobiet moja pani jest o 3 cm wyższa[mam 178cm wrostu] i to mi wcale nie przeszkadza a nawet jest dla mnie urocze bo piękne i wyjątkowo długie Nóżki
aż miło się robi jak o nich pomyślę ......
I niema w ogóle problemu noszę ją na rękach zawsze kiedy mi na to przyjdzie ochota.
POZDRO 4 ALL
Jednymi komplekasmi to nie doskonałości ciała mianowicie cały czas ćwicze conamniej 2 godzinki dziennie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A propo wzrostu kobiet moja pani jest o 3 cm wyższa[mam 178cm wrostu] i to mi wcale nie przeszkadza a nawet jest dla mnie urocze bo piękne i wyjątkowo długie Nóżki
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
I niema w ogóle problemu noszę ją na rękach zawsze kiedy mi na to przyjdzie ochota.
POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- Krzych(TenTyp)
- Weteran