Moderator: modTeam
odii1987 pisze:uciekac jak by mi sie nie podobala czy raczej juz zostac i przesiedziec swoje?
np uciekac jak by mi sie nie podobala czy raczej juz zostac i przesiedziec swoje?
chociaz zdjeciami sie wymienilismy, pomijam fakt ze wyglad nie jest najwazniejszy........
Mroczny_Piskacz pisze:-ładna bluzka...
odii1987 pisze: uciekac jak by mi sie nie podobala czy raczej juz zostac i przesiedziec swoje?
Mroczny_Piskacz pisze:- etc
Mroczny_Piskacz pisze:"Zdejmiesz ja dla mnie?"
Mroczny_Piskacz pisze:- etc
Mroczny_Piskacz pisze:"Zdejmiesz ja dla mnie?"
jakoś nie widze możliwości dalszej rozmowy o bluzce...
Bash pisze:- Mama mi nie pozwoli ...
Hyhy pisze: bo ja nie jestem censored Einstein
Jezeli nie okaze sie psychopatycznym morderca proponuje bez wzgledu czy fajna niefajna zachowac jak przywoity facet i posiedziec. Jezli Ci sie nie spodoba to po prostu posiedzisz krocej i wiecej sie nie spotkasz.odii1987 pisze:np uciekac jak by mi sie nie podobala czy raczej juz zostac i przesiedziec swoje?
Bash pisze:Dlatego ja nie umawiam sie przez Internet
złotooka kotka pisze:To, ze przez internet nie ma zadnego znaczenia.
Sun pisze:Ja moje Kochanie właśnie przez neta poznałam. i jak się bardzo bałam tego pierwszego spotkania... żeby nie skopać tego co było na gg, bo naprawde fajnie się gadało
odii1987 pisze:Znieksztalcasz to co napisalemPrzeczytaj moze dokladniej mojego posta i potem cos pisz.
ale ogolnie najgorsze dla mnie bedzie spotkanie sie takie twarza w twarz pierwszy moment, np uciekac jak by mi sie nie podobala czy raczej juz zostac i przesiedziec swoje?
lady.26 pisze:Ja przeszłam wiele "randek w ciemno"..róznie to bywało. Jedne owocowały znajomościa na dłuże inne były baaardzo dłuuugie i nuuudne. Ale nie załuje ani jednej. Po prostu jeśli ktos jest ciekawy ludzi i lubi nowe sytuacje, to jest to cos ciekawego.
odii1987 idz zobacz a nuz bedzie fajnie. Zawsze są obawy jak to bedzie itp itd ale warto pujsc
ale ogolnie najgorsze dla mnie bedzie spotkanie sie takie twarza w twarz pierwszy moment, np uciekac jak by mi sie nie podobala czy raczej juz zostac i przesiedziec swoje?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 338 gości