Przytulanie
Moderator: modTeam
Przytulanie
Hejka. Mam takie pytanie do chłopaków i do dziewczyn też. Zwykle jest tak że to chłopak przytula do siebie dziewczyne jest to czułe i kocham przytulać swoją dziewczyne ale nieraz jest tak że to ona mnie przytula i jest to bardzo miłe dla mnie. Czy i wasze dziewczyny czasem was przytulają i czy to lubićie i do dziewczyn czy wy przytulacie swoich chłopców.
bardzo,bardzo często
Lubię położyć jej głowę na kolanach i tak sobie leżeć, gały przymknąć i się zresetować 

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- Sylwunia24
- Entuzjasta
TedBundy pisze:bardzo,bardzo częstoLubię położyć jej głowę na kolanach i tak sobie leżeć, gały przymknąć i się zresetować
No dokładnie albo na piersiach

[ Dodano: 2006-05-10, 20:31 ]
Olivia pisze:Ludzie, to forum jest od takich problemów?
Żeby było barwnie, ale estetycznie. Nie! Nie lubię, jak facet się do mnie przytula. Dlaczego? Bo nie!![]()
Sory ale ty to do wszystkiego sie czepiasz uważasz sie za najmądrzejszą jak ci sie temat niepodoba to sie nieudzielaj!!!!

TedBundy pisze:bardzo,bardzo często Lubię położyć jej głowę na kolanach i tak sobie leżeć, gały przymknąć i się zresetować
Uwielbialekm tak robic, ale gdy sie resetowalem, to... Podczas snu mam takie "drygi"

Nie czasem.....a cały czas ;PPwładzio pisze: Czy i wasze dziewczyny czasem was przytulają
Nie, nie lubię...Uwielbiamwładzio pisze: czy to lubićie
MmmmmniamTedBundy pisze: Lubię położyć jej głowę na kolanach i tak sobie leżeć, gały przymknąć i się zresetować

Łotóż toSylwunia24 pisze:Ale to przecież naturalne!

- ksiezycowka
- Weteran
- Administrator
Ja chyba inna jestem, bo wczoraj sie wydarłam na Suońce moje, co przytulić się chciało... Zmęczona pracą, po godzinnej sesji przytulankowej wieczorem, marzyłam o jakimś prysznicu, żarciu itp... a tu "przytul się" i "przytul się"... a jak wyskoczyłam wreszcie z łóżka usłyszałam, ze nieczuła jestem
moze i jestem, ale wytykanie mi tego nigdy nie jest dobrym pomysłem
Ale i tak - po cięzkim dniu pierwsze co, to przytulankowo. Musi być. Inaczej akumulatory psychiczne siadają.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ale i tak - po cięzkim dniu pierwsze co, to przytulankowo. Musi być. Inaczej akumulatory psychiczne siadają.
pani_minister pisze:Ja chyba inna jestem, bo wczoraj sie wydarłam na Suońce moje, co przytulić się chciało... Zmęczona pracą, po godzinnej sesji przytulankowej wieczorem, marzyłam o jakimś prysznicu, żarciu itp... a tu "przytul się" i "przytul się"... a jak wyskoczyłam wreszcie z łóżka usłyszałam, ze nieczuła jestemmoze i jestem, ale wytykanie mi tego nigdy nie jest dobrym pomysłem
![]()
nie jesteś inna. ja czasem po prostu nie mam ochoty - bywam zajęta, zamyślona, zestresowana, zupełnie inne sprawy zaprzątają mi głowę, nie przytulanki - wtedy ode mnie z daleka.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran
- Pasjonat
Czy lubie?? Uwielbiam?? nieeee ja to po prostu KOCHAM, mogłabym tak cały czas z moim Kochaniem
tylko troche to niesprawiedliwe bo jak jestem na niego zła, a on mnie tak mocno przytuli i uciuma to.... nie no nogi mi sie uginaja i po złości...
A kto kogo przytula to nie wazne, zawsze jest wspaniale

A kto kogo przytula to nie wazne, zawsze jest wspaniale

Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
w Jego ramionach to ja bym całe życie chciała spędzić... i spędzę
a jeśli chodzi o przytulanie to ja do niego, on do mnie... co za różnica. Ważne, że wtedy czuję Jego ciepło, jest mi cudownie, gdy okrywa mnie swoim ramieniem...
Ostatnio tuliłam się do niego wieczorkiem... leżeliśmy na łóżku...
Następnego dnia, gdy już leżalam sama na tym łóżeczku było mi przeraźliwie zimno... chciałabym żeby był codziennie. Eh.. te odległości... Dobrze, że są komórki
Słysząc cały wieczór Jego głos na sercu cieplej było...
a jeśli chodzi o przytulanie to ja do niego, on do mnie... co za różnica. Ważne, że wtedy czuję Jego ciepło, jest mi cudownie, gdy okrywa mnie swoim ramieniem...
Ostatnio tuliłam się do niego wieczorkiem... leżeliśmy na łóżku...
Następnego dnia, gdy już leżalam sama na tym łóżeczku było mi przeraźliwie zimno... chciałabym żeby był codziennie. Eh.. te odległości... Dobrze, że są komórki
Słysząc cały wieczór Jego głos na sercu cieplej było...
Po zachodzie bywa najprzyjemniej...
- pani_minister
- Administrator
pani_minister pisze:tak mi się wydaje, że facet uważa przytulanie go przez kobietkę za niemęskie, a przynajmniej pewien nie jest, na ile toto męskie jest....
Widać mamy do czynienia z innymi facetami. Ja tam jestem przyzwyczajona, że to działa na oba fronty.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- pani_minister
- Administrator
- Początkujący
- Pasjonat
ptaszek pisze:Chyba nie znam pary, która się nie przytulaale pewnie i takie są.
tak owszem, są, chodzi tutaj pewnie o osoby w wieku 3-5 lat, bo z tego co wiem to mój 6-letni kuzyn chodzi za raczke ze swoja wybranka i przytula ja (ale tak zeby pani z przedszkola nie widziałą hehehehe)
qbass17 pisze:A może Autor jakies statystyki prowadzi, czy jak![]()
a ile Autor ma lat??? może tutaj jest "haczyk"??
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
Ja lubie jak mnie moje Sloneczko przytuli do siebie, lubi jak ja leze jej na kolanach, ja tez to lubie. Jestem takim typem czlowieka, ze czasem musze sie do kogos przytuli bo nie ywtrzymam i sie staje opryskliwy, Teraz mam do kogo
A moje Slonce to taka przylepa jedna i sie caly czas przytula. Mi sie to podoba

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”