Ale to wypracoanie na onecie w ogole nie przypomina mojego
Pisalem z chlopow.
ale najgorsze to te lancuszki. Do mnie rano ludzie dzwonili ze maja zestaw pytan
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
moon pisze:Yas przejrzłam Twoja prace. To jedno wielkie streszczenie kilku utworow jest. mam nadzieje ze to ma Ci tylko przypomniec o czymśtam a nie to bedziesz mowic.
Cook'Year pisze: Ja mam ustną z polskiego 22 maja o gidzinie 10:30. I za bardzo się nią nie przejmuję Mam plan ramowy i pracy nawet nie piszę, będzie wieelka improwizacja. Tzn. jakieś tam notatki sporządzę, ale bez przesady
Cook'Year pisze:Popwoduje tylko niepotrzebny stres.
Yasmine pisze:Nie wyobrazam sobie tak wyjsc na srodek i przed kilkoma osobami mowic cos przez 15 minut <boje_sie>
sadi pisze: po LO to juz bedzie malo czasu na czytanie ksiazek...
Mi chodzi o to ze ja ustne mialam przed pisemnymi ;PCook'Year pisze:Ustne są różnie moon. Ja mam ustną z polskiego 22 maja o gidzinie 10:30. I za bardzo się nią nie przejmujęMam plan ramowy i pracy nawet nie piszę, będzie wieelka improwizacja. Tzn. jakieś tam notatki sporządzę, ale bez przesady
Kurka bys sie odezwala wczesniej!Babke mas ztepa jak miotla tyle Ci powie!Taki bym Ci wspanilay kontakt dala jze byc prace na 6 miala!Markam, to ze nie biora to fakt. Ale zeby se zostawiam na osotnia chcile to ja postoje....Yasmine pisze:babka z pola rozmawialam i ona mowi,ze kazdy utwor krotko strescic i troche bardziej rozbudowane zakonczenie no i wnioski.
Ni ewiem ta matura jest i tak stworzona jak dla debili ostatnich...Cook'Year pisze:Po co to?
Jak sie nie chce to si enie czyta ;Psadi pisze:I wy tez bedziecie bo pozniej po LO to juz bedzie malo czasu na czytanie ksiazek...
J amialam raz treme i stres. Pezed pierwszym egzaimnem - ustny poslki. wiecej nie. I tylko tego polskiego zalujeYasmine pisze:Sobie mysle, czy oni nie maja tremy?
Niezbytsadi pisze:Na lektury jakos ciezko go znalezc...
sadi pisze:Ehhhh...a ja tesknie za polskim![]()
I wy tez bedziecie bo pozniej po LO to juz bedzie malo czasu na czytanie ksiazek...
Yasmine pisze: tresc,
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 252 gości