pytanie - ilu do tej pory mieliscie partnerow sexualnych?
Moderator: modTeam
- misiucha22
- Pasjonat
1 lipca sie hajtam a ze ślub mam być kościelny trzeba zrobić kurs przedmałżeński i co sie okazuje - powściągliwość przed ślubem... czyli dążenie by mieć tego 1,
przespałęm sie z 6 kobietami i nie interesuje mnie czy to dobry czy zły wynik, jest mi przykro że osoba z którą bede reszte życia nie ma mnie od początku tylko dla siebie a ja jej tylko dla siebie,
ona miała około 10 facetów no cóż boli ale nie chce dopisywać ideologi do tego po prostu było mineło i jesteśmy razem.
Zreszta widze po sobie jak mało krytyczni jesteśmy w stosunku do siebie ja uważam że moje wyczyny to nic nie liczy sie ale dziewczynie coś zdarzy mi sie wytknąć czego potem zajebiście załuje.
Wracając do 1 akapitu, świat byłby lepszy i prostszy gdyby ludzi byli bardziej powściągliwi.. ale to moje zdanie
Pozdrawiam
1 lipca sie hajtam a ze ślub mam być kościelny trzeba zrobić kurs przedmałżeński i co sie okazuje - powściągliwość przed ślubem... czyli dążenie by mieć tego 1,
przespałęm sie z 6 kobietami i nie interesuje mnie czy to dobry czy zły wynik, jest mi przykro że osoba z którą bede reszte życia nie ma mnie od początku tylko dla siebie a ja jej tylko dla siebie,
ona miała około 10 facetów no cóż boli ale nie chce dopisywać ideologi do tego po prostu było mineło i jesteśmy razem.
Zreszta widze po sobie jak mało krytyczni jesteśmy w stosunku do siebie ja uważam że moje wyczyny to nic nie liczy sie ale dziewczynie coś zdarzy mi sie wytknąć czego potem zajebiście załuje.
Wracając do 1 akapitu, świat byłby lepszy i prostszy gdyby ludzi byli bardziej powściągliwi.. ale to moje zdanie
Pozdrawiam
....słodkich snów...
- misiucha22
- Pasjonat
Nie tylko Twoje
Ja tez tak uważam. Ludzie robią wiele rzeczy, których potem żałują. Ja mam to szczęście, że mam tylko jednego partnera i myślę,że tak zostanie. Są u nas pewne niezgodności, jeśli chodzi o charaktery, ale jesteśmy z sobą szczęśliwi i kochamy się. Nie wiem gdzie spotkałabym drugiego takiego eh
A tymczasem życze Ci wszystkiego NAJ, żebyście byli szczęśliwi. I nie myślcie o przeszłości, liczy sie to, co jest przed wami. najważniejsze, że się kochacie, po prostu musieliście troche w zyciu przejść,żeby na siebie trafić.
Nie tylko Twoje
A tymczasem życze Ci wszystkiego NAJ, żebyście byli szczęśliwi. I nie myślcie o przeszłości, liczy sie to, co jest przed wami. najważniejsze, że się kochacie, po prostu musieliście troche w zyciu przejść,żeby na siebie trafić.
"Homo sum, et nil humanum a me alienum esse puto"
Terencjusz
Terencjusz
- misiucha22
- Pasjonat
Andrew pisze:misiuchna ...................? a On cie tak też bardzo kocha i taki szczesliwy , czy tylko tak mówi , albo jest tak ...narazie !
pamietaj , wszystko sie zmienia ...nie chce byc była rozczarowana<browar>
Przecież napisałam "kochaMY się i jesteśMY". Będzie co być musi, jestem przygotowana na wszystko, bo już troszkę w życiu przeszłam. Mam nadzieję, że ta miłość przetrwa
Terencjusz
Terencjusz
misiucha22 pisze:Ja mam to szczęście, że mam tylko jednego partnera i myślę,że tak zostanie. Są u nas pewne niezgodności, jeśli chodzi o charaktery, ale jesteśmy z sobą szczęśliwi i kochamy się. Nie wiem gdzie spotkałabym drugiego takiego eh
Wszyscy tak mówią, ale prędzej czy później zejdą Ci klapki z oczów a za jakiś czas będziesz tak pisac o innym...
- misiucha22
- Pasjonat
tanebo pisze:misiucha22 pisze:Ja mam to szczęście, że mam tylko jednego partnera i myślę,że tak zostanie. Są u nas pewne niezgodności, jeśli chodzi o charaktery, ale jesteśmy z sobą szczęśliwi i kochamy się. Nie wiem gdzie spotkałabym drugiego takiego eh
Wszyscy tak mówią, ale prędzej czy później zejdą Ci klapki z oczów a za jakiś czas będziesz tak pisac o innym...
a co Ty możesz o mnie wiedzieć? Mam 22 lata i faceta od 4 lat. Niczego w zyciu nie wykluczam, lae nie jestem jakąś bezmyślna nastolatką. Poza tym nie idealizuje swojego faceta, bo zdaję sobie sprawę z tego, że są z faceci z lepszym charakterem. Ale nie kocha się za coś, tylko mimo wszystko, jak to ktoś kiedyś powiedział. eh
Terencjusz
Terencjusz
- misiucha22
- Pasjonat
mrt pisze:Czego Wy się czepiacie Misiuchy? Przecież napisała, że tak myśli, a nie że tak będzie. Różnica między myśleniem a pewnością jest zachowana, to o co Wam chodzi? Trudno żeby była z kimś i pisała, że nie wie, czy będą razem. To oznaczałoby wątpliwości - że jakieś ma.
Szukacie dziury dla zasady.
Dzięki
Sorry, bo pierwszą wiadomośc napisałam nie na temat troszkę, to było do innego postu. Niektórzy wiedzą.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2006, 23:38 przez misiucha22, łącznie zmieniany 1 raz.
Terencjusz
Terencjusz
accord pisze:Srednia wyjdzie,gdzieś tak ok.1500
Musisz być tym gościem z Party Hardcore

Ahaaa, mówisz o średniej. To były także dni posuchy?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Olivia pisze:Ale nie ma co się roztkliwiać nad przeszłością i iść dalej. Byle do przodu, nie do tyłu.
Czyli jeszcze większy przerób?

rrq pisze:widze po sobie jak mało krytyczni jesteśmy w stosunku do siebie
Nie podciągaj innych do tego teamu
Gratki z powodu ślubu. Mam nadzieję, że tego chcesz
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Dziewczyna ktora miala juz z 8 partnerow i ... ;/
mam taki problem ze moja dziewczyna miala juz z 8 partnerow z ktorymi wspolzyla a ma niespelna 19lat ;/ co myslicie o takich dziewczynach jestem z nia juz dlugo ale niedawno sie o tym dowiedzialem jestem zszokowany ; ( raczej ja kocham ale jak pomysle ilu bylo przedemna to zalamka -.- dodam ze ona byla moja pierwszą ;/
co mi radzicie ;\ nie moge przestac o tym myslec , doluje to w ogole nie czuje tak jakby byla tyko moja ; (.. ile ja znam nigdy bym nie podejzewal ze takie z niej ziółko .
chyba dlugo tak nie wytrzymam zeby miala 1,2no 3 ale az tylu: ((((9 co myslicie o moim problemie , czy to nienormlane?;/ jak powinienem postąpic help
co mi radzicie ;\ nie moge przestac o tym myslec , doluje to w ogole nie czuje tak jakby byla tyko moja ; (.. ile ja znam nigdy bym nie podejzewal ze takie z niej ziółko .
chyba dlugo tak nie wytrzymam zeby miala 1,2no 3 ale az tylu: ((((9 co myslicie o moim problemie , czy to nienormlane?;/ jak powinienem postąpic help
no faktycznie niezłe z niej ziółko, (a ja się martwiłam
)
ale z 2 strony, może to fałszywa informacja, jesteś pewnien co do jej prawdziwości na 100% ?
Pewnie jeśli to robiła to po pijanemu. No chyba że nie jest po prostu stała w uczuciach. Szczerze mówiąc trudno coś tu powiedzieć. Ważne żebyś ją dobrze poznał. Wtedy się dowiesz czy jest Ciebie warta. A to że jest Twoją pierwszą, a Ty jej 9-tym, to się nie załamuj. Niewiadomo dlaczego robiła to z tamtymi, a jeśli do Ciebie czuje coś naprawdę dużego, to będziesz dla niej tak czy siak w tym NAJLEPSZY 
ale z 2 strony, może to fałszywa informacja, jesteś pewnien co do jej prawdziwości na 100% ?

są ludzie i ludzie. W dzisiejszych czasach 9 to chyba nie tak duzo. Pomysl jakby na kazdej dyskotece dawala innemu.
Ja bym z taka raczej nie byl, ale nie potrafie wytlumaczyc dlaczego.
Za duzy przebieg
ehehe chyba ze na dieslu
P
Ja bym z taka raczej nie byl, ale nie potrafie wytlumaczyc dlaczego.
Za duzy przebieg

So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 55&start=0
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 23&start=0
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 03&start=0
A ile Ty masz lat i ile miałeś partnerek? Ja tam se myślę, że to Jej sprawa.
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 23&start=0
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 03&start=0
A ile Ty masz lat i ile miałeś partnerek? Ja tam se myślę, że to Jej sprawa.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Ona mi to powiedziala , tak robial to po pijanemu w wiekrzosci przypadkow , powiedziala ze bardzo tego zaluje itd .. a raczej jest stala w uczuciach bo bardzo jej na mnie zalezy ogolnie przez to co mi powiedziala przez pewien czas nie moglem sie do niej dotknac ; (
doszlo do tego ze bardzo ja zaczalem ranic w uczuciach . mowila mi ze nigdy tak nikogo nie kochala ze gotowa jest na wszystko dla mnie itp
czesto mowi ze mnie kocha , przez 7 miesiecy nie zdradzila mnie , nie dotknela sie nikogo , ale ja ją tak i wybaczyla mi to , calowalem sie z jej siostrą ale to bylo na imprezie po kilkunastu glebszych .. wtedy zrozumiaelm ze alkohol potrafi łamac wszelkie zasady ktorych sie trzyma i po czesci staralem sie zrozumiec jej poczynania .
Ciezko mi z tym wszystkim ;/
doszlo do tego ze bardzo ja zaczalem ranic w uczuciach . mowila mi ze nigdy tak nikogo nie kochala ze gotowa jest na wszystko dla mnie itp
Ciezko mi z tym wszystkim ;/
Z jednej strony troszke dziwne ze dopiero teraz sie o tym dowiedziales. Nie wiem czy dobrze rozumuje, ale czy nie chodzi Ci o to ze boisz sie o jej (jakby to powiedziec) stalosc ? Skoro w wieku 19 lat miala juz 9 partnerow, tzn. ze albo zmieniala ich co kilka miesiecy, albo zaczela bardzo szybko (albo to i to - bardzo prawdopodobne). Widac ze masz z tym problem. Wcale sie nie dziwie bo tez bym sie dziwnie poczul na Twoim miejscu. Tyle ze to wcale nie musi oznaczac, ze ona jest jakas gorsza od innych
Postaraj sie z nia o tym porozmawiac. Moja rada: jesli Ci na niej zalezy to nie mysl o tym tak bardzo. Przeszlosc to przeszlosc ;]
Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
iąż na nowo się odnajdywać.

DAReDebil pisze:calowalem sie z jej siostrą ale to bylo na imprezie po kilkunastu glebszych ..
no nie moge, sam całuje siostre swojej "ukochanej" a z jej przeszłościa sie pogodzic nie moze
co za przykład hipokryzji
ona bzykała sie z róznymi facetami, ale nie robiła swiństw nikomu tym, a Ty majac dziewczyne lizesz inna i to siostre tej która to chyba kochasz
- krackowiaczek
- Pasjonat
- Pasjonat