nie chcą na siłę poznac kobiety. Są rozluźnieni. I nie maja takiego problemu.Piter00 pisze:Tak sobie mysle raczej myslalem:) gdy siedzialem na lawce na rynku i widzialem duzo par i kurcze zastanawia mnie co te laski widza w tych facetach co sa z nimi a czego ja nie mam czy jestem jakis inny!!
Dlaczego tam musi byc!!
Moderator: modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- kot_schrodingera
- Weteran
nie tylko fizyczne jest pięknotanebo pisze:lub są po prostu ładni...
aż podejdzie jakaś laseczka i usiądzie ze skraja. zatrzepoce żęsami i po tobiePiter00 pisze:No własnie ładni coż i tak sobie bede dalej siedzial sam na ławeczce:)

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
Piter00 pisze:No własnie ładni coż i tak sobie bede dalej siedzial sam na ławeczce:)
no pewnie, masz racje, kto by cię chciał, jesteś rudy. Pozbądź się nadziei, kto by chciał rudego. lollirot odbiło i tak napisała, biedna dziewczyna jest niespełna rozumu widocznie. Siedź i użalaj się nad sobą . . .
ci faceci o których piszesz mieli odwagę by próbować, by uwierzyć w siebie. znaleźli w sobie cos atrakcyjnego i rozwinęli to, zmieniali się, kształtowali charakter, lub po prostu dobrze umieli się sprzedać.
Żadna nie zechce mazgaja, nie ważne czy blondyna czy rudego. Kobieta to nie ścianą płaczu.
Co poza rudymi włosami jest z tobą nie tak
Blazej30 pisze:zatrzepoce żęsami i po tobie
raczej po szansie, bo znając zycie nie wykozysta takiej okazji.
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
- Bywalec
Ja mam kolege Rudego i tam kiedys panienki z niego czasem pośmieją lecz puźniej żałują
i luuzik laski patrzą na wygląd więc możesz mieć spory problem ale nie przejmuj <browar>

www.prawdaodawidzie.pl
A.C.A.B
A.C.A.B
Blazej30 pisze:pewnie nawet jakby usiadła ci na kolanach powiedziałbyś że to pewnie dlatego że cię po prostu niezauważyła
Blazej30 pisze:jasne że nie usiądzie. Jak zobaczy twoją minę ucieknie z krzykiem
o tym właśnie mówię.
Ty wiesz lepiej, że jesteś przegrany bo rudy. Tak tym pesymizmem przesiąkłeś, że czuć go od Ciebie na kilometr.
Posłuchaj większość problemów zaczyna się w Twojej głowie. Może nie jesteś superprzystojny, może masz jakieś inne braki, ale wszystko da się jakoś przeskoczyć. Na pewno masz w sobie cos ładnego, nie wiem oczy, nos, dłonie cokolwiek. Na tym się skup. Przyjrzyj się swojemu wnętrzu, co masz w sobie cennego. Może masz jakieś zainteresowania, cos co możesz przekazać innym. Facet musi być w jakimś stopniu pewny siebie, mieć ciekawa osobowość, pasje. nie może być nudny. nie tylko wygląd pozwala wybić się z tłumu, przestać być przeciętniakiem. Zadbaj o siebie, zrób atut z tego co uważasz za wadę. Machnij jakąś fajna fryzurę. rude włosy tez mogą wyglądać atrakcyjnie
Malutkicycek pisze:laski patrzą na wygląd więc możesz mieć spory problem ale nie przejmuj
piszesz tak jak by faceci nie patrzyli
przeciez sa dziewczyny którym rudzi sie podobają. Znam kilka takich
-
- Bywalec
- Weteran
- Zaglądający
Piter00 pisze:A tu dzis taka fajna pogoda i nie ma z kims isc wieczorem na spacerek
złe podejście, stary

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- Bianconeri921
- Zaglądający
Najpierw obloook... Patrzysz co i jak można by było zagadać tzn o czym... Najlepiej jakby miala psa... to wtedy mówisz, że oo ladny pieess jak sie wabi itd noo i potem juz coś sie rozkrecisz. Jak nie ma psa too zapytaj się o godzine ona Ci odpowie a Ty wtedy sie przedstaw cześc jestem... ona Ci odpowie powiesz, że ladne imie.
Spytaj sie gdzie jedzie(jesli to bedzie przystenek) spytaj sie do jakiej szkoły chodzi, a póżniej samo sie rozkręci
Powodzenia
Powodzenia

"Chcieć - oznacza wpływać na przebieg wydarzeń"
Szczerze mówiąc nigdy nie zwracałam uwagi na kolor włosów, nigdy też nie skreślałam nikogo z takimi...
w ogóle pierwszy raz słysze o takim problemie, nigdy nawet nie słyszałam, zeby ktoraś z koleżanek mówiła że nie podobają jej sie takie włosy.
I co to w ogóle za ocenianie po wyglądzie... Chyba nie tak sie ocenia ludzi?
w ogóle pierwszy raz słysze o takim problemie, nigdy nawet nie słyszałam, zeby ktoraś z koleżanek mówiła że nie podobają jej sie takie włosy.
I co to w ogóle za ocenianie po wyglądzie... Chyba nie tak sie ocenia ludzi?
Curly pisze:Chyba nie tak sie ocenia ludzi?
A z jakiego swiata piszesz? Bo z tej planety co pisze cala reszta (i wiekszosc jest temu przeciwko) to wlasnie tak sie ocenia (niestety).
Swoja droga w liceum mialam takiego kolege w klasie, ktory rudy byl. I co? I najfajniejsza dupa w klasie. Przystojny byl jak nie wiem co i pol szkoly za nim w majty lalo. Tylko ciety jezor mial strasznie. To tak samo mozna miec wlosy np. czarne a twarz nie teges. To nie od koloru wlosow zalezy tylko od caloksztaltu, ze tak powiem jezeli juz po wygladzie oceniac mamy.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Wiem... że świat jest okrutny, ale dojrzali ludzie nie oceniają po wyglądzie... wiadomo, że pierwsze wrażenie jest ważne,
Wczoraj poznałam jednego kolesia, który ze mna pracuje. Jak go zobaczyłam pierwszy raz to masakra. Wystarczyło 10 min rozmowy, żeby nie zwracac na to uwagi i powiem wam, że wzięłabym sie za niego, gdybym nie była zajęta heeh.
Wczoraj poznałam jednego kolesia, który ze mna pracuje. Jak go zobaczyłam pierwszy raz to masakra. Wystarczyło 10 min rozmowy, żeby nie zwracac na to uwagi i powiem wam, że wzięłabym sie za niego, gdybym nie była zajęta heeh.

- ksiezycowka
- Weteran