OrToGraFFia............. :D :D
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Z Kaczmarskiego slucham Murow (choc zadko), Mury 87, 3 czesci Oblawy oraz Zbroje. Narazie tyle mam jego piosenek czy tez piesni.
A jego teksty mialem w podpisach juz kilka miesiecy temu.
Ps: A z avatara to na kogo wygladam?
Ps2: Moon, ja o Kaczmarskim dowiedzialem sie kiedy umarl. Pozniej dlugo nic i obejzalem jego stare koncerty w tv. No i sciagnalem kilka utworkow ktore znam na pamiec teraz. Wiec nie bralbym za akcjomat tego, ze kazdy zna Kaczmarskiego.
Ps3: Co do tematu, to chocbyscie mnie kolem lamali nie uwierze ze istnieje cos takiego jak dysgrafia. A to dlatego ze kazdy z moich znajomych co mial dysgrafie jak chcial to pisal czytelnie i wcale nie drukowanymi literami.
A jego teksty mialem w podpisach juz kilka miesiecy temu.
Ps: A z avatara to na kogo wygladam?
Ps2: Moon, ja o Kaczmarskim dowiedzialem sie kiedy umarl. Pozniej dlugo nic i obejzalem jego stare koncerty w tv. No i sciagnalem kilka utworkow ktore znam na pamiec teraz. Wiec nie bralbym za akcjomat tego, ze kazdy zna Kaczmarskiego.
Ps3: Co do tematu, to chocbyscie mnie kolem lamali nie uwierze ze istnieje cos takiego jak dysgrafia. A to dlatego ze kazdy z moich znajomych co mial dysgrafie jak chcial to pisal czytelnie i wcale nie drukowanymi literami.
Mav, jej się należy ostrzeżenie za tę starą babę! Ale nie dawaj, bo jak by to wyglądało?
Każdy by właził, żeby zobaczyć, za co dostała, i od razu by wyskakiwało "Zauważyła, że mrt to stara baba" <boje_sie>
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2006, 00:16 przez mrt, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
A ja tak. Ale nie pisze o wszelkim motłochu a o ludziach wartosciowych wg mnie.Maverick pisze:Wiec nie bralbym za akcjomat tego, ze kazdy zna Kaczmarskiego.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ok, wiec dalej nie ma co dyskutowac skoro cala swoja wiedze w tym temacie opierasz na leniwych kolegachMaverick pisze:Co do tematu, to chocbyscie mnie kolem lamali nie uwierze ze istnieje cos takiego jak dysgrafia.
[ Dodano: 2006-04-17, 00:11 ]
Bez przesadymrt pisze:Mav, jej się należy ostrzeżenie za tę starą babę!

No ale koniec OT juz bo wejdzie Pan Marysia i nas ukarze
moon pisze:Pan Marysia

mrt, mam szczescie, na wszystkich wykladach mam profesorow. W ogole to nie wiem czemu ale w USA jest strasznie duzo mezczyzn- nauczycieli. Odwrotnie niz w Polsce. Zawsze mi sie lepiej z nauczycielami gada niz ze starymi menopeuzalnymi wygami (nie mowie o Tobie mrt), ktore uczyly mnie kiedys. Szczegolnie profesorki typu "stara panna" sa wyjatkowo upierdliwe. Nie lubilam zadnej ze swoich "bab" w zadnej ze szkol. Z facetami jakos luzniej sie rozmawia. Juz widze sypiace sie na moja glowe posadzenia o romanse z nauczycielami. Odpowiadam z gory- nie mialam.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Co studiujesz? Tak z ciekawości pytamruneko pisze:mrt, mam szczescie, na wszystkich wykladach mam profesorow. W ogole to nie wiem czemu ale w USA jest strasznie duzo mezczyzn- nauczycieli. Odwrotnie niz w Polsce. Zawsze mi sie lepiej z nauczycielami gada niz ze starymi menopeuzalnymi wygami (nie mowie o Tobie mrt), ktore uczyly mnie kiedys. Szczegolnie profesorki typu "stara panna" sa wyjatkowo upierdliwe. Nie lubilam zadnej ze swoich "bab" w zadnej ze szkol. Z facetami jakos luzniej sie rozmawia. Juz widze sypiace sie na moja glowe posadzenia o romanse z nauczycielami. Odpowiadam z gory- nie mialam.
Rada na przyszłość - zrób coś z tym. Niestety, świat jest tak skonstruowany, że na sympatii samych mężczyzn daleko nie zajedziesz.
mrt pisze:Co studiujesz? Tak z ciekawości pytam
Informatyke, z czego mam dwie klasy oraz klase angielskiego i klase matematyki. Wsio faceci. A z babami mi nie idzie. Oblalam nawet prawko pierwszy raz bo baba obok mnie w samochodzie siedziala
mrt pisze:Prezent zajączkowy bym chciała
Ja też chce (to tak nawiazujac do tematu o ortografii)
mrt pisze:Ale może Runeko założy
runeko jak ostatnio zalozyla to sie zle skonczylo, bo banem dla jabloni. Ja juz moze nie bede topicow zakladac bo jeszcze inni na banicje pojda. I ksywe z malej litery mi pisac!runeko jezdem (to tez do tematu o ortografii co aby sie nie czepiano)
- ksiezycowka
- Weteran
Jak to źle? Dobrze właśnieruneko pisze:runeko jak ostatnio zalozyla to sie zle skonczylo, bo banem dla jabloni.
Mysle ze mozna by spisac zasady z ó i u. Juz dzis ktorąś odpowiedź zaczynam w temacie od cytowania bledow z tym i pisania ze to sie inaczej pisze. Moze ktos zapamieta.

W kazdym razie zrobta zeby musiali czytac jak wejda na forum te zasady z ó chyba ze chccie mnie wykonczyc.

- ksiezycowka
- Weteran
mrt pisze:I w ogóle egzamin robić na początku, chyba że ktoś ma zaświadczenie o dysleksji

moon pisze:Jak to źle? Dobrze właśnie
Moze i tak... Po stwierdzeniu w stylu: "Jaki Ojciec, przeciez on nie ma dzieci?" (z tematu o Janie Pawle II) zwiedly mi wszystkie czlonki.
No i mamy rozwiazanie. Aby zaprowadzic porzadek na forum runeko zaklada censored***** niektore jednostki tematy i robi sie odsiew. Widzisz mrt, Twoj problem z "Co z tym forum nie tak" rozwiazany
mnie bledy draznia niemilosernie, te ortograficzne.. co do literowek, to sama robie, wiec nic nie mowie.. czasem wole siegnac po slownik albo odpalic worda, bo pozniej czytam jakis swoj post z bledami i az mi glupio
co do polskich znakow - nie pisze, bo zabiera mi to czas 

..czasami wolę być zupełnie sam,
niezdarnie tańczyć na granicy zła
i nawet stoczyć się na samo dno,
czasami wolę to,
niż czułość waszych obcych rąk..
niezdarnie tańczyć na granicy zła
i nawet stoczyć się na samo dno,
czasami wolę to,
niż czułość waszych obcych rąk..
Nie każdy. Ja się nie usprawiedliwiam. ;-) Jeśli nie chcesz, to się nie poprawiaj; nikt cię nie zmusi. Tyle, że człowiek, który nie uczy się na błędach, to...
PS I błagam, przed znakami przestankowymi nie stawiamy odstępu!

PS I błagam, przed znakami przestankowymi nie stawiamy odstępu!
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2006, 08:34 przez maroon, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
- Bywalec