Dlaczego od razu mało atrakcyjna??lady.26 pisze:Na pewno kobieta będzie malo atrakcyjna jeśli będzie miała jakieś anomalia w budowie narządów.

Moderator: modTeam
diuna pisze:bo co innego jak facet zobaczy ladne malutkie rozowiutkie wargi a co innego jak duze itd...
No nie wiem nie jestem facetem ale tak mi sie wydaje...
Ale zawsze moze to byc jakis zawod dla niego
TFA pisze: mnie najbardzoiej kreci jak wystaja troche wewnetrzne wargi sromowe
lady.26 pisze:Z tego co mi wiadomo nikt nie przeprowadza badań, które by wykazywały zależność po między wielkością warg zromowych a np temperamentem .
diuna pisze:bo co innego jak facet zobaczy ladne malutkie rozowiutkie wargi a co innego jak duze itd...
diuna pisze:Dlatego lwasnie sa zakladane takie tematy zebysmy mogly takich rzeczy sie dowiedziec i upewnic dzieki Wam bo jestescie najlepszym zrodlem heh
Bo jeśli nie, można by się pokusić o oddzielny wątek.
diuna pisze:Dlatego lwasnie sa zakladane takie tematy zebysmy mogly takich rzeczy sie dowiedziec i upewnic dzieki Wam bo jestescie najlepszym zrodlem heh
tank girl pisze:Bo jeśli nie, można by się pokusić o oddzielny wątek.
Wstręciucha pisze:ze zdjeciami ;P ? co to za pomysl , bedziemy sobie mierzyc i podawac wymiary , czy jak![]()
Wstreciucha pisze:raczylam [wyrwać twoja wypowiedź z kontextu]... w zupelnie przemyslany sposob
Andrew pisze:kobiety mają tak wiele kompleksów , ze my mezczyzni , i te madrzejsze kobiety nie chca juz o tym gadać , bo to zwykłe bicie piany
Wstręciucha pisze:przeczytaj wszystkie moje posty i poznasz odp![]()
Wstręciucha pisze:nie sadze by rozwodzenie sie nad kobiecym kroczem mialo sens
tank girl pisze:Kuriozalna odpowiedź, jak na 26-cioletnią kobietę.....
tank girl pisze:Przy takim podejściu istnienie całego tego forum należało by uznać ze bezsensowne.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 218 gości