moon pisze:Nie wiem jaka kobieta by np 10 lat czekała czy 20 żeby to uslyszec
o mcach wspominałem, nie latach

Moderator: modTeam
moon pisze:Nie wiem jaka kobieta by np 10 lat czekała czy 20 żeby to uslyszec
miłość zaślepia. Obiektywnie mozna spojrzeć na to z boku.moon pisze:Ale to zupełnie co innego niz samemu doswiadczyc.
bo nic się nie cierpi na koniec.olecxka pisze:Dlaczego tak sądzisz?
Blazej30 pisze:miłość zaślepia.
Hyhy pisze:nie slowa ale czyny sie licza.
Hyhy pisze:Nie zyje sie lepiej:)
Blazej30 pisze:olecxka napisał/a:
Dlaczego tak sądzisz?
bo nic się nie cierpi na koniec.
To powodzenia z nastpena kobieta skoro tak sadzisz ;P Słowa poparte czynami ;PHyhy pisze:I Moon nie slowa ale czyny sie licza.
E tam. Takie tam Twoje obiektywnie. Ty przez to że żadna Ciem nie chce tworzysz teorie. zmieniłbys zdanie gdyby któras Cie chciala drametralnie wiec teraz to tylko takie "głupiego gadanie" [nie chodzi mi o to ze jestes glupi ale tak sie mowi]Blazej30 pisze:biektywnie mozna spojrzeć na to z boku.
moon pisze:Hyhy napisał/a:
I Moon nie slowa ale czyny sie licza.
To powodzenia z nastpena kobieta skoro tak sadzisz ;P Słowa poparte czynami ;P
a może ja podswiadomie traktuję kobiety cynicznie?? ;Pmoon pisze:Ty przez to że żadna Ciem nie chce tworzysz teorie. zmieniłbys zdanie gdyby któras Cie chciala drametralnie wiec teraz to tylko takie "głupiego gadanie"
i co miało do powiedzenia na ten temat guru polskiego seksu?? Niekarz mi proszę żebrac o odpowiedźmoon pisze: Straowicz na wykladzie nam mowil o takim przypadku jak Twoj i jak zostal rozwiazany
Bash pisze:Cynizm wcale zlą cechą nie jest...
Kageki pisze:Nawet wiele chwil cierpienia jest wartych tej jednej chwili szczescia...
Blazej30 pisze:miłość zaślepia.
Blazej30 pisze:Obiektywnie mozna spojrzeć na to z boku.
No w sumie ja, bo moj mi powiedzial to tak szybko ze nie bylam w stanie odpowiedziec i sie wystraszylam ze na pewno klamie skoro tak szybko to mowi i mu od razu caly wyklad zrobilam ze nie nalezy tego mowic jesli sie nie jest pewnym itd.Koko pisze:A nikt się nigdy nie przeraził/przestraszył gdy je usłyszał?
Ja tez uslyszalam to slowo za szybko...bo zaledwie po 2tyg bycia ze soba:/
Kageki pisze:puzniej
diuna pisze:Heh a co do "czesc kochanie" to faktycznie czasem jest to lepsze od kocham Cie bo lepiej nie naduzywac tego slowa a takimi wyrazeniami mozna je skutecznie zastapic
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 226 gości