Wstreciucha pisze:Odpowiedz mi na pytanie co interesuje 27letniego mezczyzne w 16letniej dziewczynie ?
Jak to co, to co napisala Olivia:) Odpusc sobie dziewczyno bo nie warto.
Moderator: modTeam
Empatia pisze:mamy podobne zainteresowania
Empatia pisze:ja nie przypominam 16latki
Empatia pisze:ciągnie nas do siebie...
Empatia pisze:Kocham go.
mamy podobne zainteresowania,
Empatia pisze:...ciągnie nas do siebie...
Olivia pisze:Jego kręci pewnie sama świadomość, że młodziutka jesteś, więc wygląd w tym sensie nie ma znaczenia.
..::WdOwA::.. pisze:Znam osobiscie zwiazek on 33 lata, ona 19.
..::WdOwA::.. pisze:Skad wiesz?
Wstreciucha pisze:Dziewczyno przyjmij za prawde oczywista - ON CIE ZRANI
..::WdOwA::.. pisze:Bo tak naprawdę nie znasz całej sytuacji, ani zainteresowanych.
Empatia pisze:On mnie nie namawiał nigdy do niczego, do seksu też!!!
..::WdOwA::.. pisze:Dokończ...Bo ja widze, ze Ty nadal nie rozumiesz o co mi chodziło.
Olivia pisze:Empatia pisze:Co sądzicie o związku:on27lat, ona16lat?
Pedofilia.
Chce Cię wykorzystać, przelecieć, przeżyć coś nowego i sobie pójść. Odpuść sobie, dziecko...
A kiedy zaczęli ze sobą być?? Bo jest duża różnica, czy dziewczyna ma 16 lat, czy 21...Andrew pisze:a co na zwiazek juz 21 letniej i 41 -no letniego faceta powiecie ?
Będzie żałować i to na pewno, tylko teraz i tak nie da się Jej przetłumaczyć...Olivia pisze:Empatia napisał/a:
a wiem co czuję!!
A ja z tego, co piszesz, wiem, że będziesz żałować, oj będziesz.
Właśnie. Jeszcze...ale na pewno zacznie, chyba, że toOlivia pisze:Empatia napisał/a:
On mnie nie namawiał nigdy do niczego, do seksu też!!!
Jeszcze.
Olivia pisze: jakiś wieczny prawiczek.
Andrew pisze:a co na zwiazek juz 21 letniej i 41 -no letniego faceta powiecie ?
Olivia pisze:Andrew pisze:mówie tu o sobie wiec głupa nie pal
Wiem, że mówisz o sobie. Więc sam nie pal głupa.
Olivia pisze:No właśnie. Mi taki facet nie ma nic interesującego do zaoferowania.
jabłoń pisze:Nie widzę nic złego w związkach z różnicą wieku...
Wiadomo, faceci znacznie później dojrzewają od kobiet ...
jabłoń pisze:a taki młody facio oprócz ....... tego no...... "animuszu" to nie ma nic kobiecie do zaoferowania
jabłoń pisze:a taki młody facio oprócz ....... tego no...... "animuszu" to nie ma nic kobiecie do zaoferowania![]()
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 265 gości