qbass17 pisze:Sliwka napisał/a:
a co myslicie o kadzidelkach np. Opium?? Mogą stworzyc dobrą atmosferkę??
Oczywiście! Albo olejki eteryczne, np. grejpfut, ale co kto lubi...
albo urok osobisty po prostu ;P
Moderator: modTeam
mrt pisze:Próbowałam. Wyrzucona kasa.
Yenna pisze:A ja jestem ciekawa, czy jak sie popsikasz takimi feromonami to wiecej babek na ciebie leci... Jakies takie nieprawdopodobne, jak z ta hiszpanska mucha.
Digidy - testowales juz to?
Hyhy pisze:Po co mi feromony, kiedy wokol tyle dziwek( przeprasszam, musialem
)
dla mnie bylaby to watpliwa satysfakcja, bo przeciez taka laska leci na te feromony a nie na Ciebie! chyba bardziej krecoce i przyjemne bylby gdyby dziewczyna leciala na Ciebie bez rzadnych sztucznych zachęcaczy...digidy pisze:Bardziej kręcące wydaje sie sytuacja w ktorej normalna dziewczyna coraz bardziej leci na Ciebie i coraz bardziej mysli o tym aby Cie wykorzystac...
Sir Charles pisze: Czy nie malujesz się, żeby facet nie poleciał przypadkiem na makijaż zamiast na Ciebie?
niestety stanikow push up nawet jakbym chciala to nie moge nosic, bo w moim rozmiarze nie produkująYenna pisze:makijaz oraz stanik push up
Sir Charles pisze:Lubisz się, bo jesteś bardziej atrakcyjna. Dla facetów.
nie, ale np wlosy musze miec zawsze umyteSir Charles pisze:Ale przecież nie malujesz się gdy siedzisz cały dzień w domu zupełnie sama?
niektore kobiety zamiast tej zazdrosci wywołują raczej śmiech i (nie wiem jak to nazwać) pogardę?Sir Charles pisze:Cel jest jeden - wzbudzenie zazdrości u innych kobiet
madziorka.m pisze:Bo w takim przypadku moglabym powiedziec, ze czyscisz buty a nie chodzisz w brudnych aby podobac sie kobietom?
nie, dlatego też nie sądze aby facet poleciał na mnie tylko dlatego, ze mam zrobiony dobry makijaż. a tak przeciez mają działąć feromony- pachne nimi, facet na mnie leci dostrzegając we mnie cechy, ktorych normalnie by nie zauwazyl .Sir Charles pisze:Sugerujesz, że poleciałabyś na faceta, z powodu jego czystego obuwia jako czynnika absolutnie pierwszorzędnego?
A również dlatego?madziorka.m pisze:dlatego też nie sądze aby facet poleciał na mnie tylko dlatego, ze mam zrobiony dobry makijaż.
madziorka.m pisze:a tak przeciez mają działąć feromony
Sir Charles pisze:madziorka.m napisał/a:
dlatego też nie sądze aby facet poleciał na mnie tylko dlatego, ze mam zrobiony dobry makijaż.
A również dlatego?
Sir Charles pisze:To chwyt reklamowy
no ale jezeli by działały i nie byłby to tylko chwyt, to nie czułabym sie fajnie wiedząc ze bez nich facetowi moglabym sie nie spodobac, lub podobać się mniej. To takie oszustwo małe aby sie dowartościować, przynajmniej ja tak to widze..Sir Charles pisze: Zwiększają atrakcyjność
Oj, co za różnica, czy się człowiek da porwać ułudzie, której kres postawi mleczko do demakijażu za kilka godzin, czy takiej, którą nadkruszy ząb czasu za - najdalej - kilkanaście lat poprzez, mówiąc eufemistycznie, straty w jędrności? Życie jest grą pozorów, nie oszukujmy sięmadziorka.m pisze: może polecieć na mnie, bo mam kształte piersi, fajny tyłek, ladne usta, ale nie dlatego, ze mam makijaż,
madziorka.m pisze:może polecieć na mnie, bo mam kształte piersi, fajny tyłek, ladne usta, ale nie dlatego, ze mam makijaż
Większość facetów się na tym nie zna, i nie jest w stanie okreslić czy dziewczyna jest umalowana czy nie (nie mówię oczywiście o krwisto-czerwonych ustach i niebiesckich powiekach).... Znam wielu, którzy do dziś myślą, że długie zakręcone, kruczo-czarne rzęsy to tylko podarunek od naturymegane pisze:A co do makijażu - z tego co obseerwuje większości facetów (oczywiście nie tych, którzy szukają tylko dupodajek po dichach) nie podoba się makijaż
madziorka.m pisze:chyba też nie, może polecieć na mnie, bo mam kształte piersi, fajny tyłek, ladne usta, ale nie dlatego, ze mam makijaż, jak zaczelam byc z moim to sie prawie w ogole nie malowalam a jednak lecial na mniewieczorem, keidy klade sie do lozka z nim zmywam makijaż a on nadal na mnie leci
![]()
no ale jezeli by działały i nie byłby to tylko chwyt, to nie czułabym sie fajnie wiedząc ze bez nich facetowi moglabym sie nie spodobac, lub podobać się mniej. To takie oszustwo małe aby sie dowartościować, przynajmniej ja tak to widze..
madziorka.m pisze:dla mnie bylaby to watpliwa satysfakcja, bo przeciez taka laska leci na te feromony a nie na Ciebie! chyba bardziej krecoce i przyjemne bylby gdyby dziewczyna leciala na Ciebie bez rzadnych sztucznych zachęcaczy...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 302 gości