czy to jeszcze dylemat CZ.2

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 14 lip 2004, 11:52

adamekggg pisze:tylko ze ja jestem pewien ze ona czeka na to.ONA SPODZIEWA SIE.bo do tej pory PRZY TAKICH OKAZJACH NIGDY NIE ZAWIODLEM.zawsze pamietalem o niej.choc ona nie za bardzo.czy to byly swieta,urodziny itp. wiec co zrobic ?

No skoro nigdy przy takich okazjach nie zawiodłeś to wyślij jej kartke. Pomysł z życzeniami po arabsku jest fajny i interesujący. Ja bym tylko na końcu dopisała formułke taką żeby wiedziała iż są to tylko życzenia. Lepiej pokazać się z dobrej strony.

zrób jak serce ci podpowiada i nie mysl jak ona to odbierze

Z tym się zgadzam. Nie myśl jak ona to odbierze bo kto wie jak odbierze. Pomyśl co sam chciałbyś zrobić. Może się okazać, że nie wyślesz a potem będziesz tego żałował. Choć i tak zrobisz jak będziesz chciał.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
adamekggg

Postautor: adamekggg » 15 lip 2004, 17:55

czesc.no i wyslalem jej te zyczenia......po arabsku....sam nie wiem juz po co.wczoraj widzialem tego jej amanta ja stal u drugiej siostry - wniosek - nic sie nie zmienilo.przykro mi sie zrobilo i tyle.wydaje mi sie ze tu nic sie nie zmieni z ta sytuacją.i nie wiem czy jest sens w ogóle proponowac rozmowe

adamggg
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 lip 2004, 18:18

Sens jest zawsze. Będziesz wiedział na czym stoisz.
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 15 lip 2004, 19:10

Wiesz adamek powinieneś już skończyć użalać się nad sobą i zapomnieć o niej. Rozumiem z twoich postów, że coś do niej czujesz, może to nie jest już taka wielka miłość jak była kiedyś ale też coś czujesz. Radziłabym ci wziąść się w garść, wybrać się ze znajomymi na jakąś zabawe lub imprezke. Rozejrzyj się, na świecie jest wiele interesujących dziewczyn. Myślenie i ciągłe zastanawianie się co ona porabia nic ci nie da. Wysłaleś życzenia i dobrze zrobiłeś. Teraz zajmij się sobą.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
adamekggg

Postautor: adamekggg » 15 lip 2004, 19:41

Triniti19 pisze:Wiesz adamek powinieneś już skończyć użalać się nad sobą i zapomnieć o niej.

nie użalam się nad sobą.spotykam sie z kim trzeba i nie martw sie.ja się tylko zastanawiam dlatego prosze czasem o pomoc, opinie. do tej pory nie miałem w zwyczaju tego robic

adam

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”