wybralam ... ???
Moderator: modTeam
- ForsakenXL
- Maniak
Kazaliśmy jej dobrze wszystko przemyśleć biorąc pod uwagę wszystkie opcje. Wyraziliśmy swoją opinię na podstawie tego co nam powiedziała, a wygląda na to, że chciała rady nie podając wielu istotnych dla sprawy szczegółów. Nie nasza w tym wina 

"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- Wstreciucha
- Weteran
- Maniak
Wstreciucha pisze:Olivia pisze:Kazaliście jejForsakenXL pisze:Kazaliśmy
kazalismy
jesli ktos tu mysli ze forumowicze cos kaza , to biedny czlowiek
Wyraziłem się tak w odpowiedzi na atak Olivii, tylko tyle. Ja tu nikomu nic nie każe ani nie przykazuję, a najwyżej radzę...
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- ForsakenXL
- Maniak
Pobądź trochę sama, pozbieraj się i zobacz, za którym będziesz bardziej tęsknić.
Bywają w życiu takie chwile, kiedy chce się być samym z sobą bo wszystko przytłacza. Wtedy taka dobrowolna izolacja naprawdę potrafi pomóc. Wtedy właśnie podejmuje się zwykle najtrafniejsze decyzje. Wiem z doświadczenia, choć nie swojego.
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- Wstreciucha
- Weteran
ForsakenXL pisze:Wyraziłem się tak w odpowiedzi na atak Olivii, tylko tyle. Ja tu nikomu nic nie każe ani nie przykazuję, a najwyżej radzę...
to nie byl rowniez atak moj na WAS, raczej na osoby ktore mysla ze ktos tu cos kaze

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- ForsakenXL
- Maniak
Wiem wiem. Ciebie akurat nie posądziłbym o pochopność w osądach. To tak tylko żeby oczyścić atmosferę po tekście Olivii ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
ForsakenXL pisze:To tak tylko żeby oczyścić atmosferę po tekście Olivii
Ehh, może z tym kazaniem trochę przesadziłam, ale bierzecie moje posty zbyt dosłownie. Nie chodziło mi o to, że ktoś coś kazał, tylko naskoczyliście na dziewczynę, że nie dba o związek, że rezygnuje i takie tam.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
toya-kazdy zwiazek czy ktos temu zaprzeczy czy nie, nigdy nie opiera sie na rownowadze emocji, zawsze jedno daje wiecej, mowiac dosadniej zwiazki sadystyczno-masochistyczne,ktos po prostu odpuszcza co nazywamy kompromisem, ale nie jest nim cierpienie na ktore skarzesz sie dobrowolnie jesli bedziesz w zwiazku tylko dlatego ze jest starszy niz nowe emocje, jesli myslisz o drugim facecie, w takich sytuacjach to mysle ze juz sama wybralas przed decyzja i sama sie oklamalas zamykajac oczy na uczucie, ktos tutaj kiedys napisal ze milosc ginie kiedy pojawia sie kalkulacja, kto inny napisal ze nie mozna przywiazac kobiety powrozem do siebie jak do drzewa, mysle ze i obym sie mylil sama sie przywiazujesz do drzewa a on cie od niego nie odwiaze i kiedys zostawi cie tak spetana i odejdzie, a ty zeby sie uwolnic /jak w piosence kaczmarskiego/ szarpniesz mocno i zostawisz w pulapce kawal siebie,moze bedziesz wreszcie wolna ale ...z rana do konca..obym sie mylil...mysle ze twoj nick mowi wszystko TO JA jestem........wazna tez, pozdrawiam hmm sproboj cwiczenia gestalt zamknij oczy rozloz rece i na kazdej z nich poloz w myslach jednego i drugiego partnera powswiadomie ciazyc bedzie dlon z wazniejszym dla ciebie tym kims....sposob niewiazacy ale odprezajacy na pewno...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”