mam wstydliwe pytanie
Moderator: modTeam
mam wstydliwe pytanie
witajcie
mam duży problem. chodze z dziewczyną 2 miesiące i chciałyb rozpocząć z nią swe życie erotyczne ale mam problem ze swoim penisem. jest on bardzo mały i ma zaledwie 12 cm . chciałbym sie dowiedziec czy ktoś w ogóle ma takiego małego penisa jak ja i czy moze on wystarczyć do odbycia stosunku. prosze o wyrozumienie. z góy dziękuje :554:
mam duży problem. chodze z dziewczyną 2 miesiące i chciałyb rozpocząć z nią swe życie erotyczne ale mam problem ze swoim penisem. jest on bardzo mały i ma zaledwie 12 cm . chciałbym sie dowiedziec czy ktoś w ogóle ma takiego małego penisa jak ja i czy moze on wystarczyć do odbycia stosunku. prosze o wyrozumienie. z góy dziękuje :554:
- lord dream
- Entuzjasta
- Maniak
kamil1986 pisze:witajcie
Gościu... Ile ty masz latek
Poważny facet nie zadaje takich pytań. :570:
Mariusz ma 17 lat. Jestem zdania, że nie wielkość ale jakość ma znaczenie. I te 12 cm może być niekiedy lepsze niż 20 cm.
Ale tylko jedna osoba zauważyła, że to dopiero 2 miesiace chodzenia ze sobą
. Ach ten świat schodzi na psy. Niedługo dojdzie do tego, że po 3 randce czy spotkaniu będzie się szło do łóżka. Podobnie jak taka_jedna też nigdy bym się nie zgodzila na seks po 2 miesiącach. Jeszcze w takim wieku (bo jak mniemam jest z przedziału 15- 18 lat). No ale różni są ludzie.
Pozdrawiam Taką_Jedną :564:
Ale tylko jedna osoba zauważyła, że to dopiero 2 miesiace chodzenia ze sobą
Pozdrawiam Taką_Jedną :564:
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lord dream pisze:Hmmmm. Skoro paluszkiem można kobiecie też sprawić przyjemność to niezbyt wielkim penisem też. Krzysiowi się to nie spodoba bo w innym poście pisał, że paluszki służa do czego innego....A ja sie z nim nie zgadzam. A w ogóle to ile masz lat... może jeszcze podrośnie??!!
Ach Lordzie wszystko pokickałes , to odnosnie paluszków pisałem na etapie gdy dziewczyna jest dziewicą , a tak by było wszystko oki raz jeszcze przeczytaj tern własnie post

Nie podrosnie ! ale nie wazna jest tak długosc jak obwód penisa bo gdy np Twojm ma w obwodzie powiedzmy 14 cm no to dziewczyna bedzie zadowolona (choc? to terz zalezy )
POwiem Ci tak , ze bedziesz miał problemy jak sie zle dobierzesz fizycznie ze swa partnerka zyciową ! ajuż na pewno przerąbane jak trafisz na nimfomankę
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- taka_jedna
- Maniak
Może troszkę problemów będzie ale nie przejmowałbym się tym za bardzo. Tak jak Krzyś napisał musisz sie dobrać z partnerką. Dziecko w każdym razie zrobisz jakby to było konieczne
A propos powiększania znalazłem taką stronkę:
http://powiekszanie.w.interia.pl/
A propos powiększania znalazłem taką stronkę:
http://powiekszanie.w.interia.pl/
Zazdroscisz mu go?...ciesz sie ze w ogole go masz...;]
A tak w ogóle to z Waszych wypowiedzi wynika ze niekoniecznie ja zaspokoi. Piszecie to po to by tego nie robil po 2 miesiacach?

Ale ja Cie uspokoje, kobieta ma wrazliwe tylko samo wejscie do pochwy. Wiec wystarczy nawet 7cm (tylko ze taki bedzie skolei "cienki" ale to inna bajka).
12cm wiec bez watpienia jest ponad. No chyba ze trafisz na babke co to lubi sobie butelki od szampana ladowac (ta szersza strona) bo lubi czuc sie jak na porodzie i czuc cos wielkiego, ale tej bys nawet 20tka nie zaspokoil

- lord dream
- Entuzjasta
- Entuzjasta
bulsar pisze:Triniti powiedz ile trzbe chodzić żeby możnabyło odbyć stosunek ze swoją dziewczyną?
Uświadom wszyskie dziewczyny:P bo bidulki nie wiedzą kiedy powinny chcieć:P
No to jest indywidualna sprawa każdego człowieka. Ja moge powiedzieć tylko to, że jak dla mnie 2 miesiące chodzenia i już rozpoczynanie współżycia to jest troche za szybko. No jeszcze w takim wieku. Bo im się jest starszy, bardziej doświadczony w życiu tym można zaczynać wcześniej. Może i jestem nietypowa jak na te czasy ale ja nawet po 2 miesiącach nie zgodziłabym się na seks oralny.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
- taka_jedna
- Maniak
Zgadzam się z Triniti ze to indywidualna sprawa, ale co innego jak ludzie mają np 20 lat, poznają się i idą do łozka..wolno im
a co innego pierwszy raz, podejrzewam ze dla niej tez, cos co moim zdaniem powinno się przezyc z "tą" osobą bo wtedy to jest piękne przezycie i nikt się nie przejmuje za krótkim czasem, brakiem orgazmu itp
a poza tym w ogóle nie wspomniałes tu o niej, "chciałbym rozpoczac zycie seksualne" a nie "chcielibysmy"...wiec uwazam ze powinienes poczekac jeszcze ale to tylko moje zdanie 
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- lord dream
- Entuzjasta
dont worry be happy
wystarczy tylko wybrac odpowiednia pozycje
a jesli chodzi o sex po 2 miesiacach to nie jest to wcale za krotki okres czasu(nawet na pierwszy raz)
zdarza sie isc do lozka duuzo wczesniej
Zgadzam sie to nie jest za krótki okres. I nie wiem czemu niktóre kobiety strugają "cnotki niewitki". Się człowiek nie obejrzy a ta co najwięcej krzyczy to w pabie do ubikacji po 2 godzinach zapyla na krótki numerek.
Jak kto czuje tak robi. :556:
I nic nie wiem i nic nie rozumiem
I
iąż wierzę biednymi zmysłami
Ze ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami
"Julian Tuwim"
I

Ze ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami
"Julian Tuwim"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”