Lawrence pisze:Brzmi nieciekawie...ale przeciez nie bedziemy tkwic w abstynencji seksualnej nie??
No jasne. Ale wiedza, że ryzyko można zmniejszyć być może komus sie przyda

Moderator: modTeam
Lawrence pisze:Brzmi nieciekawie...ale przeciez nie bedziemy tkwic w abstynencji seksualnej nie??
Olivia pisze:Lawrence pisze:ale przeciez nie bedziemy tkwic w abstynencji seksualnej nie??
To nie znaczy, żeby zmieniać partnerów za każdym zakrętem.
Dlatego należy nie tkwić w abstynencji z jednym facetem...
fish pisze:Każdy jest Jedyny - w danej chwili
fish pisze:Choć po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że niekoniecznie
fish pisze:Każdy jest Jedyny - w danej chwili
dlatego dochodze do wniosku ze powinnismy mowic sobie zamiast "kocham Cie" to - "darze Cie miloscia" - w najgorszym przypadku wycofamy sie mowiac ze "... jak blizniego"
fish pisze:chodziło mi bardziej o dwóch Partnerów/ki
Wstreciucha pisze:dlatego dochodze do wniosku ze powinnismy mowic sobie zamiast "kocham Cie" to - "darze Cie miloscia" - w najgorszym przypadku wycofamy sie mowiac ze "... jak blizniego"![]()
Wstreciucha pisze:Dopasowani to dobre slowo ! razi mnie za to stwierdzenie majacych w zyciu jednego partnera "jest mi z nia najlapiej" - yyyyyyyy na zasadzie wyimaginowanego kontrastu czy jak ?
Nibeneth pisze:uwazam, ze ocenienie, kogokolwiek, na podstwie wypowiedzi na forum jest.. dziwne
Lawrence pisze:Dlaczego nie mowic komus ze sie go kocha??
Wstreciucha pisze:Mia, wlasnie o tego typu tekst mi chodzilo , cos w stylu " nie lubie szpinaku!! ale nigdy nie probowalam" , rozumiesz ?
swoja droga by zdobyc doswiadczenie przeciez nie trzeba przespac sie z kilkoma, mozna z jednym zdobyc zawaliste doswiadczenie przeciez chytry
CudownieLawrence pisze:[I jak bylo??
agna 24 pisze:Lawrence napisał/a:
[I jak bylo??
Cudownie
Mysiorek pisze:A ta 2 połowa zmieniła Cię na lepsze przez łóżko?
lollirot pisze:jest przyjemnie :-)
dwóch facetów i Ty??Wstreciucha pisze:mpreza gejowska u mezczyzny mojego przyjaciela - jedyne hetero na imprezie i jakos tak wyklulo sie miedzy nami - paradoksalnie przez wspolne zainteresowania .- faceci -
mów teraz!!Wstreciucha pisze: moze kiedys powiem czemu
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 234 gości