Pytanie do mezczyzn
Moderator: modTeam
Pytanie do mezczyzn
Hej. Powiedzcie mi prosze co was kreci?, jakie pieszczoty, jakie muszelki.
Całowanie, lizanie mojego ucha doprowadza mnie prawie do orgazmu. Zwalić mnie z nóg może laska, która na imprezie szepce mi słodko do ucha. Bardzo lekkie drapanie paznokciami po bokach brzucha. Pieszczoty dłoni o dłoń. Pocałunki rzecz jasna (w tym te ze ssaniem języka). Lizanie odbytu, jajeczek, penisa. Na końcu sutki (lizanie, ściskanie). Aaa zapomniałem jeżdżenie cipcią po moim brzuchu.
- Eisenritter
- Uzależniony
Mnie? Rozbieranie mojego skarbu to jest to... takie bardzo powolne, w rytm jakiejś muzyki. A poza tym.. mam wrażliwe uszy i cholernie kręci mnie pocałunek w każdej postaci... ot, takie skrzywienie z naszych wspólnych początków...
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- ForsakenXL
- Maniak
KyLu pisze:Chyba nic mnie nie kreci tak mocno jak zapach - panna moze byc naprawde atrakcyjna, ale jesli nie pachnie podniecajaco to to juz nie jest to i raczej nie pomoga tu zadne pieszczoty
Coś w tym jest. Na mnie bardzo działa zapach mojej kobiety, wręcz obezwładniająco. Jak dla mnie mogłaby nie używać żadnych perfum, po prostu pięknie pachnieć sobą

Cyceron pisze:Mulier ideo bene olet, quia nihil olet.
Kobieta wtedy ładnie pachnie, gdy wcale nie pachnie.
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- Wstreciucha
- Weteran
Kręci mnie wiele rzeczy, bardzo wiele. Jednak najbardziej lubię czułe pocałunki, "zapasy" językiem są świetne
Poza tym lubię muskanie opuszkami palców. Mam bardzo wrażliwą skórę na takie pieszczoty i strasznie mnie to nakręca. Ogólnbie kręci mnie, jak zresztą pewnie każdego faceta, wygląd kobiecego ciała itp. Faktycznie łatwiej by było odpowiedziec na pytanie co nie kręci...
Sciaganie skarptek mojej ukochanej... powoli odkrywajac sliczne i pachnace stopki.
Do tego delikatne muskanie wargami o wargi. Takie powolutkie, jakby droczenie sie jezyczkami w trakci tego (wystawiasz delikatnie jezyk zeby polizcac ukochanej, a ta zabiera, i odwotnie). Rowniez calowanie na ejzyczki... bez jezyczkow
Fajne przezycie 
Do tego delikatne muskanie wargami o wargi. Takie powolutkie, jakby droczenie sie jezyczkami w trakci tego (wystawiasz delikatnie jezyk zeby polizcac ukochanej, a ta zabiera, i odwotnie). Rowniez calowanie na ejzyczki... bez jezyczkow
Mnie bardzo podnieca pieszczenie mojej dziewczyny i jak ona na to reaguje... baardzo podniecajace jak dla mnie a poza tym jak mi caluje i lize uszy i lekko podgryza... jak mnie delikatnie drapie (ogolnie) i jak drapie po pleckach i po glowie... podnieca mnie jej zapach... uwielbiam jezdzic reka po jej biodrach i talii...i w ogóle jezdzic dlonmi po jej ciele i sprawiac ze drzy z rozkoszy 
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
- Eisenritter
- Uzależniony
ja tam lubie delikatne "mizianie" jezykiem szyi i sutków.do szau doprowadza mnie też gdy dziewczyna siada na mnie okrakiem. i kocham ten plytki oddech podnieconej dziewczyny.ale tak naprawde kobitki całe są podniecające że aż w spodniach szwy puszczają.no ale ja żółtodziób jestem.
[ Dodano: 2006-02-17, 05:40 ]
a no i jeśli chodzi o pocałunki to oczywiście najlepsze w usta i z języczkiem ale nie takie głebokie i nudne tylko takieszybkie i łapczywe a jednocześnie takie subtelne
[ Dodano: 2006-02-17, 05:40 ]
a no i jeśli chodzi o pocałunki to oczywiście najlepsze w usta i z języczkiem ale nie takie głebokie i nudne tylko takieszybkie i łapczywe a jednocześnie takie subtelne

Ja lubie jak kobieta mnie piesci po uszach.......dostaje niesamowitych dreszczy.....oprpcz tego szyja, caly korpus. Lubie tez byc pieszczony oralnie, jak i piescic oralnie i w kazy inny sposob zeby kobiecie bylo suuuuuuuuper dobrze - wtedy mnie jest jeszcze lepiej niz sam jestem pieszczony
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”