a co do zaciekawienia, to go nie zaspokoje
to po co w ogóle o tym wspominasz

Moderator: modTeam
Ciekawski pisze:Fantazja...hmm...
Kiedy wracam z kobietą po mile spędzonym wieczorze do domu, a ona nie czekając aż zdejmiemy ubrania nagle przyciska mnie do ściany, daje namiętny pocałunek i zaczyna schodzić coraz niżej rozrywając guziki od koszuli aż zatrzymuje się przy rozporku...Po cudownym frenczu seks w przedpokoju, na blacie w kuchni, gdziekolwiek - byle szalenie i spontanicznie.
AMX pisze:Hmmm.Szybki seks na cmentarzu w nocy ,na tych ławeczkach przed grobami.Aha i zeby jeszcze księżyc był w pełni.
AMX pisze:Nio co,przeciez to tylko fantazja i wcale nie mam zamiaru jej spełniac.
A co do płyty nagrobnej ,to sorry ale jakis szacunek dla zmarłych musi być.
ptaszek pisze:Cmentarz sam w sobie jest miejscem świętym, a przy tym cichym i nostalgicznym
Blazej30 pisze:Chciałbym kochać się z kobietą ( za darmo) podczas karnawału w Rio. Mielibysmy na sobie tylko maski. i nie wiedzielibyśmy kim jesteśmy
lollirot pisze:Blazej30 napisał/a:
Chciałbym kochać się z kobietą ( za darmo) podczas karnawału w Rio. Mielibysmy na sobie tylko maski. i nie wiedzielibyśmy kim jesteśmy
fajne, podoba mi się.
miś pisze:Cieply mocz oddany przez moja pannienke na mnie po orgazmie
miś pisze:Jeszcze sie biustem kobiecy nie bawilem, ale podobaja mi sie kobiety które mają biust proporcjonalny do ciala czyli nie jakies krowy duze czy cuś.
ForsakenXL pisze:Czy tylko mi tutaj coś zgrzyta?
Mari* pisze:Niestety taki plan miałam i chciałam go zrealizować ale się rozstaliśmy. Ja ciągle o nim marzę i fantazuję.
miś pisze:Cieply mocz oddany przez moja pannienke na mnie po orgazmie chytry
moon pisze:W planach pissing mamBrak tylko warunków, bo ja naprawde lubie moja pościel
ForsakenXL pisze:ale... uh... ok, może jednak nic nie powiem
TedBundy pisze: co wam na lata późniejsze zostanie, jak tak wesoło się będziecie bawić w młodym wieku??
TedBundy pisze:bo znów mnie faszystą nazwiecie..
PS. co wam na lata późniejsze zostanie,
TedBundy pisze:Kręcenie "snuff movies
Blazej30 pisze:zabawy z kamerą też są niezłe
Blazej30 pisze:a nie boisz się że na stare lata będziesz żałował że chęci są tylko nie ... staje??
TedBundy pisze:Błażej, czy Ty w ogóle wiesz, co to są "snuff movies"?
ForsakenXL pisze:Ja jestem bardzo otwarty i jestem w stanie zrozumieć (niekoniecznie praktykując) bardzo wiele rzeczy
Blazej30 pisze:wiem. oglądałem jeden.jakiś japoński chyba z króliczkiem w tytule. a właściwie 10 min. to nie moja bajka...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 203 gości