prezencik
Moderator: modTeam
prezencik
Ostatnio poznalam fajnego faceta. Wczesniej znalismy sie tylko z widzenia dopiero neidawno znajomosc sie rozwinela. Zaprosil mnie i moja kumpele na swoje urodziny tylko zastrzegl zebysmy nie kupowaly nic. W sumie rozumiem ale jakis upominek musimy mu dac. Chcialabym zeby to bylo cos oryginalnego co zapadnie mu w pamieci cos od siebie. Dodam ze facet bardzo mi sie podoba bo o uczuciu jeszcze nie mozna tu mowic on tez jest mna zainteresowany ale czy cos z tego wyjdzie to nie wiem.
Macie jakies pomysly na prezent??
dodam ze jest dosyc oryginalna osoba (dready, reggae i te sprawy)
Macie jakies pomysly na prezent??
dodam ze jest dosyc oryginalna osoba (dready, reggae i te sprawy)
Skoro nie znasz jeszcze teog chlopaka to moze kup mu cos takiego neutralnego, moze jakas plyte z wykonawcami ktorych slucha...moze po prstu przyniesz ze soba butelke jakiegos dobrego wina, wodki, jakieigos alkoholu.....
A moze po prstu kup dwa bilety do kina albo gdzies i mu daj.....
prawdopodobnie Cie zaprosi 
A moze po prstu kup dwa bilety do kina albo gdzies i mu daj.....

Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
No wlasnie to nei takie proste. W zwiazku z jego urodzinami jedziemy na impreze. Wiec wino odpada a muzyki ma tyle ze nie wiedzialabym jakie plyty ma a jakich jeszcze nie. Muzyka to jego pasja.
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
larena pisze:Chcialabym zeby to bylo cos oryginalnego co zapadnie mu w pamieci cos od siebie
to wymysl cos sama, inaczej to na pewno nie bedzie prezent od Ciebie

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Kup mu świeżego ananasa, doklej plasterki cytryny jako oczy i skórkę jako uśmiech....
a tak naprawdę to uruchom wyobraźnię
w końcu Ty znasz go lepiej niż my
to chyba nie jest na tyle oryginalny prezent, żeby zapamiętał
z płytami też ryzyko, nie wiadomo chyba co ma, a czego nie.
a tak naprawdę to uruchom wyobraźnię
moze jakas plyte z wykonawcami ktorych slucha...moze po prstu przyniesz ze soba butelke jakiegos dobrego wina, wodki, jakieigos alkoholu.....
to chyba nie jest na tyle oryginalny prezent, żeby zapamiętał

"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Może kup mu "Instrukcję obsługi kobiety"? 

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”