Ostatnio razem z moja dziewczyna zaczeslismy sie "zabawiac" masturbujac sie nawzajem, a przez to dopowadzac sie do rozkoszy

Pozdrawiam Roman
Moderator: modTeam
mrt pisze:Niedługo zaczną brać pigułki, jak będą siedzieć z taką, co współżyje, w jednej ławce w klasie <boje_sie>
Romek83 pisze:Dziekuje wszystkim za rady, ale jednak z dziewczyna postanowilismy siegnac po srodki antykoncepcyjne. Moja dziewczyna wstydzi sie isc do ginekologa, a zreszta ja i tak bym jej na to nie pozwolil - znacie moze Wy jakies tabletki bez recepty? Slyszalem cos o Postinorze - ale ta cena..... Prosze o pomoc
Romek83 pisze:Moja dziewczyna wstydzi sie isc do ginekologa, a zreszta ja i tak bym jej na to nie pozwolil
Andrew pisze:Romek83 napisał/a:
Dziekuje wszystkim za rady, ale jednak z dziewczyna postanowilismy siegnac po srodki antykoncepcyjne. Moja dziewczyna wstydzi sie isc do ginekologa, a zreszta ja i tak bym jej na to nie pozwolil - znacie moze Wy jakies tabletki bez recepty? Slyszalem cos o Postinorze - ale ta cena..... Prosze o pomoc
i ten post swiadczy dobitnie o twojej prowokatorskiej naturze
jak nic nalezy ci sie ostrzezenie
Andrew pisze:Teraz sie skapnołeś![]()
![]()
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości