opisz osobę powyżej

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

zabawa:

głupawa i bez sensu
24
20%
może być zabawnie
84
68%
osohozi?
15
12%

Liczba głosów: 123
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 12 lut 2006, 12:04

Olivia - no nareszcie mi przeszlo, i w gruncie rzeczy nie jest taka zolza jak o Niej myslalem. Czepia sie momentami i zachowuje jak ropniak na tylku, ale generalnie ma dobre serce. Mam tez wrazenie, ze tutaj, na forum, jest inna, a w zreczywistosci inna. Ale to tylko odczucie i moge sie mylic. <przytul>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 12 lut 2006, 12:16

LOVE_DOCTOR pisze:Yasmine najpiękniejsze lata swojego życia spędza przed kompem... obawiam się, że zatraciła się w wirtualu..

moze troszke :P. Ale ja mam czas na wszystko :D.

Haro, baardzo romantyczny, ulozony i taki pozytywywny chlopak za zasadami. Bardzo cierpi po sprawie z ukochana. Twierdzi,ze z profilu wyglada groznie, a to nieprawda :P. Wiem, ze jego humor jest czasem dla innych drazniacy, ale mi nie przeszkadza.
Ostatnimi czasy bardzo go polubilam :).
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 12 lut 2006, 12:20

Yasmine -bardzo fajna dziewczyna... z postów widać, że wesoła, konkretna,romantyczna? i rzeczowa...po prostu
nieTypowa kobietka

:)
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 12 lut 2006, 12:21

Yasmine - teraz, kiedy wreszcie mialem przyjemnosc zobaczyc jak wyglada, moge sie nieco wiecej na Jej temat wypowiedziec. Prosto z mostu: wyobrazalem sobie Ciebie ZUPELNIE inaczej :) Co nie zmienia jednak faktu, ze slicznie jest. Jest naprawde bardzo sympatyczna, ciepla, przyjacielska i kochana osoba. Taka "dobra duszyczka" tego forum. Calkowicie zawalilas moje wyobrazenie o Netujacych kobietach, Yas. Juz nie mam przed oczami spasionych, spoconych, z przetluszczonymi wlosami, musztarda na podkoszulku i zapoconym podpaszem salcesonow. Teraz wiem, ze TO forum odwiedzaja jedne z najladniejszych kobiet w naszym kraju, Europie, Swiecie! "Polki sa najladniejszymi kobietami swiata" nabiera dla mnie zupelnie innego, slodkiego znaczenia! :)
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 12 lut 2006, 12:23

Yasmine - teraz, kiedy wreszcie mialem przyjemnosc zobaczyc jak wyglada, moge sie nieco wiecej na Jej temat wypowiedziec. Prosto z mostu: wyobrazalem sobie Ciebie ZUPELNIE inaczej Co nie zmienia jednak faktu, ze slicznie jest. Jest naprawde bardzo sympatyczna, ciepla, przyjacielska i kochana osoba. Taka "dobra duszyczka" tego forum. Calkowicie zawalilas moje wyobrazenie o Netujacych kobietach, Yas. Juz nie mam przed oczami spasionych, spoconych, z przetluszczonymi wlosami, musztarda na podkoszulku i zapoconym podpaszem salcesonow. Teraz wiem, ze TO forum odwiedzaja jedne z najladniejszych kobiet w naszym kraju, Europie, Swiecie! "Polki sa najladniejszymi kobietami swiata" nabiera dla mnie zupelnie innego, slodkiego znaczenia!

<brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 12 lut 2006, 12:34

Haro zarumienilam sie :D

a to po prostu
Haro pisze:Juz nie mam przed oczami spasionych, spoconych, z przetluszczonymi wlosami, musztarda na podkoszulku i zapoconym podpaszem salcesonow.

<hahaha>

qbass17, poukladany chlopak. Tryska humorem. Czesto zgadzam sie z jego pogladami :).
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 12 lut 2006, 12:44

Yasmine.....ciekawa sprawa:) Czasami pisze bardzo składnie, czasami z Jej postów bije straszna intelektualna miałkość....:/ Ogólnie troszeczkę IMHO za mało wyrazista, stereotypowa.....poza tym nie mam zastrzeżeń:D....

PS. Aha, nie interesuje się polityką <boje_sie> Czy to w ogóle możliwe? :D
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 12 lut 2006, 12:48

TedBundy, trudno mi o Nim powiedzieć...z dawnych postów wynika, że był inny, dopiero teraz zmienił swój pogląd na wszystko...

TedBundy pisze:PS. Aha, nie interesuje się polityką Czy to w ogóle możliwe?

Ja też się nie interesuje... :D
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 12 lut 2006, 12:59

qbass17 pisze:...z dawnych postów wynika, że był inny, dopiero teraz zmienił swój pogląd na wszystko...

Przeciez poglady teda sa STAŁE <hahaha>

przepraszam, usuwam sie z kolejki. Teraz opisujemy qbass17 :).
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 13 lut 2006, 21:06

qbass17> Nowy, więc wlazłam w profil i sobie 2 strony pierwszych postów przejrzałam - zawsze tak robię w przypadku nowych. Rzuciło mi się od razu, że wypowiada się głównie w topikach z działu Seks, ale nie to jest najgorsze. Razi mnie, że wszystkie posty pisze w sposób kategoryczny, z pozycji autorytetu.

No a teraz zobaczymy, dokąd to wyewoluowało - czy tendencja pozytywna, czy negatywna.

I coś dziwny dzień mam, bo jakoś tak... z sympatią nastawiona jestem do dalszego śledzenia jego postów.
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 13 lut 2006, 21:09

mrt pisze: Rzuciło mi się od razu, że wypowiada się głównie w topikach z działu Seks, ale nie to jest najgorsze. Razi mnie, że wszystkie posty pisze w sposób kategoryczny, z pozycji autorytetu.

A co złego w tym, ze "wypowiada się głównie w topikach z działu Seks"?? :) I chciałem to znieśc, że wypowiadam się z pozycji autorytetu... <chory> nie wiem, czemu tak sadzisz :)
Przepraszam za wcinanie się...opisujemy mrt...
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 13 lut 2006, 22:55

Młody, niedoświadczony,chce nadrobić braki lecz kompleksy mu to utrudniają.Być może zbłądzi jak i ja zbłądziłem. Mam nadziję że będzie miał więcej oleju w głowie i znajdzie wkrótce kogoś kto pomoże mu stać się dorosłym. W innych sprawach wykazuje rozsądek...
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 13 lut 2006, 22:58

A Błażeja lubię. Nawet nie pamiętam dlaczego, ale tak. Niewyparzony język ma i bardziej z tych awanturujących się, ale mi się podoba.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 13 lut 2006, 23:00

Uwielbiam Marte. Juz nie tylko za to, ze po prostu JEST, ale za sam fakt tego, ze swoimi redakcyjnymi mailami potrafi mnie rozbawic do lez. Swietna jestes, wiesz? <przytul> Moglbym pisac o Niej dlugo, tylko komu chcialoby sie czytac kilkadziesiat stron samych milych rzeczy? <diabel>
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 13 lut 2006, 23:06

Haro pisze:swoimi redakcyjnymi mailami potrafi mnie rozbawic do lez.
Ja tylko przypomnę, że rzuciłam pracę :) Może się okazać, że aby nadal otrzymywać ode mnie korespondencję pracową, będziesz musiał przejść na judaizm :D

Sorry za offtop :) Piszcie o => Haro.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 13 lut 2006, 23:13

Haro....człowiek, do którego mam wiele sympatii. Za wiele rzeczy: ostre, sprecyzowane zasady, to, że gorąco i głęboko wierzy w coś, czego ja raczej rozumem na obecną chwilę nie jestem w stanie ogarnąć :) - wielkie, piękne uczucie, o które walczy i zapewne walczyć będzie do końca, takie, które może go zarówno spalić,zniszczyć, jak i dać radość do końca Jego dni :) Ostry gracz, jednym słowem, gdy trzeba, nie bawi się w konwenanse i wali prawdę prosto w oczy, prosto z mostu....taki twardziel o dobrym sercu.

PS. Już chłodzę butelczynę na nasze pijaństwo, którego na pewno sobie nie odmówię :D <browar>

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 13 lut 2006, 23:27

Ted.
Krótko i treściwie. -> Facet idealny do puciania :) Nadal chce...
Jest ułoczy ;) [Gł. jak sie nie odzywa ;) ]
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 13 lut 2006, 23:51

moon
co mi się w moon najbardziej podoba? zadaje pytania. Przyznaje się do braków czy niedociągnięć. Otwarcie mówi, że czegos nie wie. Śmieszna jest. Taka Mała Mi. Wszędobylska i ciekawska. Złośliwa. Zadziwiajace, ze nigdy mnie nie wkurzała. Nigdy :). Robi co chce i mówi co myśli. Lubimy Ją :)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 14 lut 2006, 07:03

gracja pisze:Lubimy Ją

gracja, Mów za siebie ;)
No dobra - lubimy ją, lubimy, a jakżeby jej nie lubieć? <przytul>

gracja - dziewczyna z gracją. Od jakiegoś czasu zasłynęła ciekawymi, ciętymi powiedzonkami, które się Imperatorowi bardzo podobają. A może wcześniej zasłynęła, tylko nie zauważyłem? :) <brawo>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 18 lut 2006, 13:50

Imperator :) Dobrze mi się czyta posty tego pana - fajne, inteligentne, kiedy trzeba złośliwe, ale zawsze treściwe :D Człowiek, który "jak nie rymuje, to choruje" :D W porządku, jednym słowem... <browar>

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 18 lut 2006, 15:57

Ted Bundy:

Rewolucjoinista, szuka dziury w całym. Zakłada tematy, ktore z tytułu są dla mnie do przebrnięcia. A w szczegulności ich długość. Jednak poczciwy z niego chłop. Odnoszę wrażenie ze troche nieśmiały i być może ma jakieś kompleksy oraz że nie znalazł jeszcze swojego miejsca w świecie. Z czasem jednak mu to minie. I jak każdy zejdzie na dobrą drogę, a może już jest ;)
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 18 lut 2006, 16:04

mariusz, wydaje mi sie typem czlowieka raczej bardzo spokojnego i wywazonego, ale to raczej spokoj nie wewnetrzny spowodowany jakas stabilizacja, ale po prostu krotko mowiac - rozsadek tworzy ten spokoj i taka wlasnie aure wokol niego. Do tego wydaje sie bardzo sympatycznym facetem wierzacym w piekno tego swiata z przekonania, ktore juz nie zmienia sie jakos drastycznie - ma wypracowany pewien poglad i styl. Analizuje kobiety :] co dobrze o nim swiadczy :] znaczy ze podejmuje wyzwanie poznac nas doglebi :D
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 18 lut 2006, 18:19

Wstreciucha, niezłe połączenie - intygująca uroda, inteligencja i odroninę sarakastyczne poczucie humoru. Pisze bardzo interesująco. Nie ma uprzedzeń. Potrafi myśleć wielowymiarowo. Mogłaby z rzucić parę kilo. czasami zbyt to kłótliwe. no i jest z Tych.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.

I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.

/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 18 lut 2006, 18:24

ile jeszcze <foch> <walka>
Blazej , mam wrazenie ze duzy chlopiec a wiekszosc jego informacji jest zaczerpnietych z pewnoscia nie z doswiadczenia :P
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 18 lut 2006, 18:28

błażej30..... wykrył u mnie niedobór endorfiny :)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 18 lut 2006, 19:05

Agna - dziewczyna Wikinga. Gdzie ona takiego unikata dorwała. ;)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 18 lut 2006, 19:14

Imperator.... ostatnimi dniami jakis taki nabuzowany wychodzi na pole :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 lut 2006, 19:26

agna 24, z 17 lat bym jej dała.
Zdarzy jej sie napisac z sensem, ale robię sie na nią cięta. Miła jest - no ok wiec sie nie czepiam ani nic, ale jak mi sie Gosia wykruszy... <evilbat>
No taki typ jak dla mnie.
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 18 lut 2006, 19:28

moon pisze:agna 24, z 17 lat bym jej dała.
Zdarzy jej sie napisac z sensem, ale robię sie na nią cięta. Miła jest - no ok wiec sie nie czepiam ani nic, ale jak mi sie Gosia wykruszy... <evilbat>
No taki typ jak dla mnie.
dziekuje za te 17 ;), bo ja sie cuje na 30
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 18 lut 2006, 21:53

agna 24, ja sobie mysle, ze robi z nas niezle jajo. Zaraz okaze sie, ze to tak naprawde Kylu. Podzielam opinie Moon,ze taka 17, a nawet 6 bym powiedzialam.
Troche sama nie wie czego chce. Ale taka jakas ugodowa i do tego nie wadzi nikomu,wiec poki co jest dobrze.

[ Dodano: 2006-02-18, 21:53 ]
mialo byc 16 a nie 6

Wróć do „Wszystkie inne tematy”