Prostytucja

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 06 lut 2006, 15:17

frer pisze:Gorzej tylko, bo taka dziewczyna która zarabia na prostytuowaniu się w sumie nawet nie może mieć normalnego chłopaka, chyba że by go okłamywała cały czas.

To to pikus ale co bedzie jak bedzie chciala miec meza? Gdybym ja tak robila (co jest wykluczone- to taka hipoteza) nie umialabym zyc ze swiadomoscia, ze az tak oklamuje czlowieka, ktorego kocham. No i zapewne znajdzie sie jakis zyczliwy, ktory doniesie ewentualnemu kandytatowi. A co bedzie jak inny dzieciak kiedys podejdzie do jej dziecka i powie: "Ty, ja slyszalem, ze twoja matka kiedys dawala dupy za kase". Nie myslcie, ze to malo prawdopodobne. Swiat jest maly a wiadomo co moze uczynic plotka.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 06 lut 2006, 15:55

runeko pisze:Gdybym ja tak robila (co jest wykluczone- to taka hipoteza) nie umialabym zyc ze swiadomoscia, ze az tak oklamuje czlowieka, ktorego kocham.

Gdzie się rodzą te porządne kobiety, tak ciężko je znaleść, a tak bardzo chce. :)

runeko pisze:To to pikus ale co bedzie jak bedzie chciala miec meza?

Niestety tak już jest na świecie, że wszystko jest rzeczą względną zależną od indywidualnego podejścia człowieka. Jedna kobieta nie będzie potrafiła okłamywać człowieka z którym chce spędzić życie, a inna będzie go okłamywała po to żeby mogła z nim to życie spędzić.

runeko pisze:Nie myslcie, ze to malo prawdopodobne. Swiat jest maly a wiadomo co moze uczynic plotka.

To jest właśnie to ryzyko, że prawda się w końcu sama ujawni.
The one thing, that guarantees our freedom and independence, is responsibility.

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

If we stop living because we fear death then we have already died.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 06 lut 2006, 17:33

frer pisze:Ciekawe tylko czy po skończeniu studiów skończy też z tym zawodem czy będzie dalej wolała łatwą kase.

Pewnie znajdzie sobie "sponsora".Wbrew powszechnemu mniemaniu one często na to liczą.
tanebo pisze:U mnie troche inaczej było, matka na mój widok bezprzerwy bez przyczyny rzucała hasełkiem "ładny chłopak" próbując w ten sposób zatuszować prawde.Czułem sie przez to jak idiota. A gdyby była taka możliwość to lata szkoły podstawowej i średniej wymazałbym z pamięci.

Ciężkie jest zycie shreków <glaszcze>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 06 lut 2006, 17:53

Blazej30 pisze:Pewnie znajdzie sobie "sponsora".Wbrew powszechnemu mniemaniu one często na to liczą.

Pewnie tak. Mi się wydaje, że jeśli jakaś dziewczyna wpadnie w ten "biznes" to rozpoczyna pewną spirale zdarzeń która na pewno zmieni jej życie, bynajmniej nie na lepsze. Czytałem kiedyś artykuł (chyba w Angorze nawet) o studentkach na telefon i była tam wypowiedz jednej, że ona to robi tymczasowo żeby zarobić na studia, a potem ma zamiar pracować w swoim zawodzie (tym który studiuje :) i chce znaleść męża i założyć rodzine. Wtedy zastanowiła mnie jedna rzecz, czy taka dziewczyna jest w stanie później stworzyć "zdrowy" związek i czy naprawde tak łatwo jej będzie skończyć z tym co robi. Ja w to jakoś wątpie.

Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 06 lut 2006, 18:44

frer pisze:Wtedy zastanowiła mnie jedna rzecz, czy taka dziewczyna jest w stanie później stworzyć "zdrowy" związek i czy naprawde tak łatwo jej będzie skończyć z tym co robi. Ja w to jakoś wątpie.

Myślę że to zależy.Mimo wszystko są wśród nich porządne dziewczyny. Sex z nimi nie polega tylko na szybkiej kopulacji.Ten zawód bardzo niszczy.Ale jest róznica między staniem na autostradzie i robieniem l...i za 20 zł a kochaniem się z jednym facetem który kupuje ci mieszkanie,.I płaci 5000/m-c.

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 06 lut 2006, 19:04

Blazej30 pisze:Myślę że to zależy.Mimo wszystko są wśród nich porządne dziewczyny. Sex z nimi nie polega tylko na szybkiej kopulacji.Ten zawód bardzo niszczy.Ale jest róznica między staniem na autostradzie i robieniem l...i za 20 zł a kochaniem się z jednym facetem który kupuje ci mieszkanie

Hmmm ja bardziej szanuje prostytutki niz panienki cichodajki walące sie na prawo i lewo za darmo :) i mysle ze prostytutka ktora wcale nie robi tego dla przyjemnosci tylko jest to jej zrodlo utrzymania bedzie w stanie szybciej sie przestawic na jednego partnera niz panienka co daje kazdemu za remizą, bo ta robi to dla zabawy, a z zabawy ciezko zrezygnowac., a prostytutka prace zawsze inna mozna znalezc.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 07 lut 2006, 07:42

frer pisze:Blazej30 napisał/a:
Pewnie znajdzie sobie "sponsora".Wbrew powszechnemu mniemaniu one często na to liczą.

Pewnie tak. Mi się wydaje, że jeśli jakaś dziewczyna wpadnie w ten "biznes"

czyli - mimo dobrego statusu materialnego - cena jest duża. Bo cieżko kochać i okazywać miłość, miedzy innymi poprzez seks, gdy ten seks traktuje sie właśnei jak towar, który można dobrze sprzedać.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 lut 2006, 08:37

ale jednego Ci nie spzreda prostytutka , co dostaniesz za darmo od cichodzjki wspomnianej ....pocałunku , tego ci robic z prostytutka nie wolno !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 07 lut 2006, 09:13

Andrew pisze:ale jednego Ci nie spzreda prostytutka , co dostaniesz za darmo od cichodzjki wspomnianej ....pocałunku , tego ci robic z prostytutka nie wolno

No fakt.Czyli nawet one nie sprzedaja duszy.Choć jeśli zapłacisz odpowiednio dużo to i to dostaniesz...

[ Dodano: 2006-02-07, 09:15 ]
Chociaż nigdy nie przyszło mi zapytać o to.Chyba nie było klimatu...

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 07 lut 2006, 20:18

Andrew pisze:pocałunku , tego ci robic z prostytutka nie wolno !

o, serio?
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 07 lut 2006, 20:32

wiesz nigdy nie pytałem... z nimi od razu przechodzi się do konkretów... czas to pieniądz... płacisz,rozbierasz się wchodzisz,wycierasz,czasami rozmawiasz... ale myślę że to byłoby zbyt osobiste...

Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 07 lut 2006, 20:52

Mam pytanie tak z ciekawości. Jeśli ktoś sie nigdy nie całował z dziewczyną i chciałby sie nauczyć to można z protytutką poćwiczyć?
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 07 lut 2006, 20:59

A czemu niby nie mozna by bylo pocwiczyc? Przeciez nikt nie zabrania, kwestia dogadania sie :) Ze swojej strony odradzam takiej "nauki"
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 07 lut 2006, 21:00

Wątpię. Raczej nie. Nie mogę powiedzieć że jak podejdziesz i spytasz to zadna się nie zgodzi, ale stosunki z dziwkami są tak "elementarne" bo czułość, pocałunki, uczucia to coś takiego co trudno zagrać. To nie "Pretty women"...

[ Dodano: 2006-02-07, 21:36 ]
Spróbuj u jakiejś cichodajki...

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 lut 2006, 08:16

dziwka da ci dupy ! to tak ...ale buzi ..w to wątpię , to mają zarezerwowane dla swoich Panów (partnerów)
ale cichodzjaka jak pisze kolega moze nie miec takich "ustalen" !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 08 lut 2006, 09:40

tanebo pisze:Jeśli ktoś sie nigdy nie całował z dziewczyną i chciałby sie nauczyć to można z protytutką poćwiczyć?

Pewnie zażąda od ciebie pełnej stawki. To ze 150 zł. I stawiam dolary przeciwko orzechom że jak zaczniesz to weźmiesz "pełną opcję" <evilbat> Niezapomnij wtedy że możesz zrobić wszystko... <banan>

Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 08 lut 2006, 16:11

Blazej30 pisze:Pewnie zażąda od ciebie pełnej stawki. To ze 150 zł. I stawiam dolary przeciwko orzechom że jak zaczniesz to weźmiesz "pełną opcję

Kurde, tak patrze, to Ty serio ekspert jetes w tej dziedzinie, co? Poza tym, skoro mowisz, ze jestes az tak brzydki (czego nie twierdze bo nie widzialam, a chcialabym bo mowili, zes calkiem ladny) to czy zadna prostytutka nie odmowila Ci uslugi, stwierdzajac, ze ze Shrekami sie nie zadaje?
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 08 lut 2006, 17:00

O co chodzi? Przecież dziwki nie odmawiają usług...
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 08 lut 2006, 17:05

Ponoc sa takie co ci powiedza, ze nie chca akurat z toba i tyle. Ale to z reguly chyba te lepiej platne.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 08 lut 2006, 17:55

runeko pisze:Ponoc sa takie co ci powiedza, ze nie chca akurat z toba i tyle. Ale to z reguly chyba te lepiej platne.

Tak robią raczej te bezpłatne
Ostatnio zmieniony 08 lut 2006, 18:21 przez kot_schrodingera, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 08 lut 2006, 18:20

Dziwka ma prawo odmowic, jesli facet nie przestrzega podstawowych zasad higieny osobistej np. jakis rolnik przewalal gnoj i taki brudny poszedl na bzykanko, wtedy to jest raczej oczywiste. Ale generalnie to nie odmawiaja.
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 08 lut 2006, 20:31

TFA pisze:Dziwka ma prawo odmowic, jesli facet nie przestrzega podstawowych zasad higieny osobistej np. jakis rolnik przewalal gnoj i taki brudny poszedl na bzykanko, wtedy to jest raczej oczywiste. Ale generalnie to nie odmawiaja.

Krótko mówiąc "pieniądz nie śmierdzi jeśli jego posiadacz też nie". :D

RobcioD
Początkujący
Początkujący
Postautor: RobcioD » 08 lut 2006, 21:03

Szczerze mówiąc nie rozumiem, czy możecie mi to wyjaśnić. Macie nadzieję, że z prostytutką można pocwiczyć pocałunki albo oral (ty jej)? Przez ślinę przecież można się zarazić praktycznie wszystkim łącznie z AIDS. Nie wiem czy którakolwiek się na to zgodzi, a jeśli już, to chyba trzeba taką omijać szerokim łukiem...
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 08 lut 2006, 21:20

RobcioD pisze:Nie wiem czy którakolwiek się na to zgodzi, a jeśli już, to chyba trzeba taką omijać szerokim łukiem...

Chyba ze kondona na jezyk zalozysz <hahaha>
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 08 lut 2006, 21:34

RobcioD pisze: Przez ślinę przecież można się zarazić praktycznie wszystkim łącznie z AIDS

Wiesz... to skąplikowana sprawa... o ile wiem (jeśli się mylę to wyprowadźcie mnie z błędu) to przez pocałunek nie można się zaraźić. Chyba łatwiej przez oral (nie wiem jakie jest ryzyko).
RobcioD pisze:Nie wiem czy którakolwiek się na to zgodzi,

Na pocałunek raczej się nie zgodzi, moooooooooże (nie wiem, najlepiej gdyby jakaś się wypowiedziała) jeśli jesteś "stałym klientam"...
Na oral (ty jej) oczywiście !! masz to wliczone w cenę, nawet będzie udawać orgazm. Jeśli chcesz się pouczyć to tylko powiedz nauczą cię wszystkiego. Odniosłem wrażenie że prawiczków traktują z sentymentem...

RobcioD
Początkujący
Początkujący
Postautor: RobcioD » 08 lut 2006, 21:39

Byłem kiedyś u takiej kobiety i nie pozwoliła mi na oral, bo właśnie w ten sposób się od kogoś zaraziła (nie wiem czym) i ma teraz niewydolność nerek. Ponieważ moja wiedza na temat chorób wenerycznych jest zbyt niska, wolę nie ryzykować. A oral "ona mnie" robi sporo prostytutek tylko z zabezpieczeniem, wystarczy ogłoszenia poczytać.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2006, 21:40 przez RobcioD, łącznie zmieniany 1 raz.
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 08 lut 2006, 21:40

Blazej30 pisze:masz to wliczone w cenę, nawet będzie udawać orgazm. Jeśli chcesz się pouczyć to tylko powiedz nauczą cię wszystkiego.

jeju, ale to strasznie brzmi brr <boje_sie>
RobcioD pisze:Przez ślinę przecież można się zarazić praktycznie wszystkim łącznie z AIDS.

Przez ślinę, pocałunki nie mozna się zarazić! Tego uczą nawet w szkołach :|
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 lut 2006, 22:03

cubasa pisze:Przez ślinę, pocałunki nie mozna się zarazić! Tego uczą nawet w szkołach

tzn teoretycznie można, jeśli partner ma mieć pecha rankę czy uszkodzoną śluzówkę:/...wtedy można, jeśli zarażona krew zetknęłaby się ze śliną....
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 08 lut 2006, 22:11

TedBundy pisze:tzn teoretycznie można, jeśli partner ma mieć pecha rankę czy uszkodzoną śluzówkę...wtedy można, jeśli zarażona krew zetknęłaby się ze śliną....

Ch... z chorobami ale tu chodzi o zyciowe wspomnienia, za pare lat ktos sie zapyta "jak wspominasz swoj pierwszy pocalunek, kim byla dziecwczyna z ktora sie pocalowales" ? :D
RobcioD
Początkujący
Początkujący
Postautor: RobcioD » 08 lut 2006, 22:13

Nie tylko ranki. Możecie poczytac sobie tu: http://www.cdc.gov/hiv/pubs/faq/faq19.htm
Can I get HIV from oral sex?
Yes,

i dalej nie muszę czytac.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”