JuliaS pisze:Ponieważ uroda jest pojęciem względnym.
Tanie farmazony którymi sie karmi pasztetów w celu "pocieszenia". Nie jest pojęciem względnym. Są ładne jednostki jak i przeciętne, są też brzydsze. Życie to nie bajka.
Moderator: modTeam
tanebo pisze:Życie to nie bajka
runeko pisze:tanebo pisze:Życie to nie bajka
A jak to zdanie sie ma do brzydoty na przyklad? Bo wiesz, w bajkach tez byle wszelkie brzydkie kaczatka, Quasimodo itp.Jak przypuszczam tanebo jest bozyszczem tlumow. To ja w takim razie pasztet jestem i ludzie ,ktorych na codzien widze to pasztety bo zawsze znajdzie sie jakas osoba, dla ktorej jestesmy grubi, garbaci, zezowaci i w ogole wygladasz jak przez okno. A swoja droga pasztet dobra sprawa, szczegolnie w postaci pasztetowej na chlebku. Co przypomina mi, ze jestem glodna. A temat o prostytucji zdaje mi sie byc zamkniety bo nie zapowiada sie, zeby ktos cos swiezego dolozyl. Zaczynaja sie tylko wymiany zdan.
tanebo pisze: A co do mnie to mówiąc pasztet to mam na myśli siebie bo jestem skrajnie brzydki (bez hipokryzji) więc troche wiem jak to jest.
runeko pisze:Skrajnie brzydki?? Daj spokoj, takie pojecie nie istnieje
TFA pisze:Blazej a czy uslyszales kiedys od kogos ze jestes brzydki ?
runeko pisze:Skrajnie brzydki?? Daj spokoj, takie pojecie nie istnieje.
JuliaS pisze:Ponieważ uroda jest pojęciem względnym.
Blazej30 pisze:TFA pisze:Blazej a czy uslyszales kiedys od kogos ze jestes brzydki ?
-w szkole podstawowej
-w szkol średniej
-od matki
-pierwszej dziewczyny którą zaprosiłem gdzieś (dowiedziałem sie dlaczego nie przyszła)
-ze 20 innych kobiet
Jeden komplement:"przynajmniej jesteś wysoki"
No i co innego oceniać kogoś ze względu na urodę a zakochać się nim.Sam znam kilka kobiet o których moge powiedzieć że są piękne, ale nic mnie nie rusza w nich...
TFA napisał/a:
Blazej a czy uslyszales kiedys od kogos ze jestes brzydki ?
-w szkole podstawowej
-w szkol średniej
-od matki
-pierwszej dziewczyny którą zaprosiłem gdzieś (dowiedziałem sie dlaczego nie przyszła)
-ze 20 innych kobiet
Jeden komplement:"przynajmniej jesteś wysoki"
No i co innego oceniać kogoś ze względu na urodę a zakochać się nim.Sam znam kilka kobiet o których moge powiedzieć że są piękne, ale nic mnie nie rusza w nich...
mikaaa pisze:wiesz intryguja mnie te posty twoje
az mnie ciekawi jak wygladasz a niestety nie załapałam sie na te 5 minut w ktorych sie ukazałes
mozesz mi przysłac zdjecie...
ja sie zalapalam i stwierdzam, ze jest naprawde przystojnym facetem. Ale on nikomu nie wierzyDobra, sie ze swoja opinia nie narzucam... Blazej ma inne problemy. Ale w koncu najlatwiej jest zwalic na wyglad. W koncu "po co sie mam starac i tak jestem 'brzydki'. "
złotooka kotka pisze:ja sie zalapalam i stwierdzam, ze jest naprawde przystojnym facetem. Ale on nikomu nie wierzy Dobra, sie ze swoja opinia nie narzucam... Blazej ma inne problemy. Ale w koncu najlatwiej jest zwalic na wyglad. W koncu "po co sie mam starac i tak jestem 'brzydki'. "
mikaaa pisze:jego problem jest w jego głowie a nie w wygladzie
po prostu jak sie nie pozbedzie negatywnego myslenia o sobie to nic tego nie zmieni
wiekszosc kompleksow rodzi sie pierw z głowy
Do jasnej ocenzurowano !!!! Czy wy myślicie że gdy poznaję dziewczynę to zaczynam rozmowę od:"zastanawiam się dlaczego umówiłaś sie z takim brzydalem"? Z nikim nie rozmawiam tak swobodnie jak z wami. Przed kobieta staram sie zabłysnąć poczuciem humoru, inteligencją i swadą. No i co z tego jesli na imprezie gdy piękna część imprezowiczek w ramach zabaw słownych głośno oceniała facetów i mi jednogłośnie 3/3 zakomunikowała: "sorry,ale nie jesteś w moim typie"?
Tak czy inaczej faceci u pań lekkich obyczajów szukaja tego czego nie dają im ich partnerki...
Maverick pisze:Tu nie chodzi o to ze moge jej uzyc jako zaspokajacza. Chodzi o to, ze placac jej kupuje ja.
Maverick pisze:I przez godzine ona zrobi wszystko. Bez wzgledu czy to bedzie mega zbocozne czy umycie samochodu.
Dzindzer pisze:znales jakas dziwke ale nie jako klient. bo ja tak
TFA pisze:Z tego co pamietam po wklejeniu swojego zdjecia na forum w "Pokaz twarz" dziewczyny powiedzialy ze jestes przystojny, ze masz ladne oczy itd. wiec nie wie o co ci chodzi.
tez sie zgadzam, z takim nastawieneim trudno cokolwiek zdziałać.mikaaa pisze:jego problem jest w jego głowie a nie w wygladzie
Andrew pisze:Jak wyglada sex z prostytutką ? mysle ,ze wiele osób wie , a wiele sie domysla , z prostytutką która widzi danego kolesia raz pierwszy ,i nie jest to jej znajomy , bo to też wazne !
Blazej30 pisze:Kaśka pochodzi z małej podkarpackiej wsi. Odkąd pamięta, zawsze marzyła, żeby się stamtąd wyrwać, skończyć studia i zacząć normalnie żyć, a nie klepać biedę na małym gospodarstwie z czwórką rodzeństwa. Gdy dostała się na uczelnię w Rzeszowie poczuła, że świat stanął przed nią otworem. Szybko okazało się, że nie da rady utrzymać się za marne stypendium socjalne, a na pomoc rodziców nie mogła liczyć.
TedBundy pisze:no właśnie....to skutek, a ja myślę o przyczynach takiego stanu....antyspołeczny System sprawia, że niektóre kobiety wchodzą na Drogę Cienia.....
TedBundy pisze:.bo gdyby ktoś (jak kiedyś-państwo,organizacja partyjna,komenda milicji,zakład pracy)
TedBundy pisze:podał jej rękę,pomógł pracować za godziwe i wystarczające na życie wynagrodzenie, taka sytuacja nie miałaby miejsca....nikt nie musiałby się szmacić za ten cholerny hajs.....smutne...
Dzindzer pisze:Kupujesz jej usługi. a nie kazda dziwka robi wszystko
TedBundy pisze:nikt nie musiałby się szmacić za ten cholerny hajs.....smutne...
Blazej30 pisze:tanebo pisze: nie zartuj
Nie żartuję.Powiedziała że jeśli chce kogoś sobie znaleźć to powinenem szukać jakiej brzydszej dziewczyny... ciągle liczy na wnuki
Eisenritter pisze:System, zawsze system. Jaki u nas jest system, Ted? Jest wielki burdel, a nie jakikolwiek system.
Eisenritter pisze:Wystarczy pójść do ZUS-u.
Maverick pisze:Ciekawe czy kiedys do Ciebie dotrze, ze jak jest popyt to bedzie i podaz Zawsze
TedBundy pisze:wiem o tym doskonale, pisałem o sytuacji, gdy jakaś jest bez forsy i pracy, bo NIE MA ALTERNATYWY...nie jest to kwestia wyboru, a smutna konieczność...i to jest właśnie najbardziej upiorne...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 294 gości