A nawet jak by były to co?Moje ma mi po rusku w łózku gadac?

Moderator: modTeam
Eisenritter pisze:Ja eksperymentuję z angielskim i odpowiednim tembrem głosu...
moon pisze:Moje ma mi po rusku w łózku gadac?
Ciekawski pisze:Osobiście tego nie widzę, choć nt. gustu sprzeczać się nie zamierzam. Dobrze, że urozmaicacie sobie życie seksualne. Nie ukrywam, że Twoje stwierdzenie, Eisenritter, wywołało u mnie radosny uśmiech na twarzy. Może związek z tym ma powiedzenie mojego współlokatora, które w połączeniu z Twoją opinią dot. języka angielskiego w łóżku i uwielbieniem dla ostrych słówek, stworzyło mi w wyobraźni wizję Ciebie, wypowiadającego w trakcie seksu: Your face, your ass - what's the difference?!
M. pisze:Jakby mój chłopak powiedział mi coś w stylu że mnie "zerżnie" na pewno nie pozwoliłabym mu się w ogóle dotknąć
M. pisze:Jakby mój chłopak powiedział mi coś w stylu że mnie "zerżnie" na pewno nie pozwoliłabym mu się w ogóle dotknąć
Wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem, możemy latać wtedy gdy obejmujemy drugiego człowieka.
jaro1150 pisze:witam wszystkich ,,,rozgladam sie,,,,,,ciekawski mylisz sie nie jestem znudzony ...ale rozgladajac sie zauwazylem ze wklejasz rozne osoby na poczatek tego zdania wiec sie nie przejmuje
[ Dodano: 2006-02-07, 12:31 ]
no oki oki to skrypt
[ Dodano: 2006-02-07, 12:31 ]
no oki oki to skrypt
M. pisze:Cytat:
Wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem, możemy latać wtedy gdy obejmujemy drugiego człowieka.
Sir Charles pisze:Nie dziwię sięNie oczekiwałbym innej opinii od kogoś, kto ma w podpisie: (.....)
Eisenritter pisze:"Odbędziemy stosunek"? Mein Gott, przecież to jest GORSZE niż słodkości! Takie obojętne pitu-pitu. Raus mi z tym z łóżka, ale już!
Andrew pisze:ja to mówie choc sie pomiziac !
M. pisze:Jakby mój chłopak powiedział mi coś w stylu że mnie "zerżnie" na pewno nie pozwoliłabym mu się w ogóle dotknąć :/
M. napisał/a:
Jakby mój chłopak powiedział mi coś w stylu że mnie "zerżnie" na pewno nie pozwoliłabym mu się w ogóle dotknąć
A jakby powiedzial ze cie 'w y p i e r d o l i' ?
Imperator pisze:"chodź tu stara, będzie ROBOTA"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 98 gości