jak smak niedobry to mozna smarowac podgrzana nutella i rozkosznie lizac, super sprawa
to juz wiem jaki bedzie nazstepny eskepryment <sesese>
Moderator: modTeam
jak smak niedobry to mozna smarowac podgrzana nutella i rozkosznie lizac, super sprawa
Dzindzer pisze:..kiedys czytałam, że jak chce sie podczas pieszczot oralnych doprowadzic faceta do ekstazy to nalezy owinac mu jajeczka takim celafonem czy inna foliła, dmuchac ciepłym powietrzem, potem zblizyć usta i wyc jak syrena okretowa, to ponoc wytwaza jakies fale
Dzindzer pisze:...to ponoc wytwaza jakies fale
Wstreciucha pisze:Dzindzer pisze:kiedys czytałam, że jak chce sie podczas pieszczot oralnych doprowadzic faceta do ekstazy to nalezy owinac mu jajeczka takim celafonem czy inna foliła, dmuchac ciepłym powietrzem, potem zblizyć usta i wyc jak syrena okretowa, to ponoc wytwaza jakies fale.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yasmine pisze:Elspeth pisze:zeby tylko!! przeciez mozna od orala zajsc w ciaze
no i to jeszcze w taka niebezpieczna , bo pozamaciczna
Wstreciucha pisze:agna 24 pisze:serio lubisz smak spermy?
rzumiem pytanie , niemniej nie rozumiem jego celu . Czyzbym w postach na temat sexu oralnego wypowiedziala sie malo tresciwie, lub napisala w niezrozumialym jezyku
mikaaa pisze:czemucelofan był lepszy zwłaszcza z opowieści dzindzer o wytwarzaniu fa
PatyQ pisze: heh i tak z ciekawosci to skuteczne jest ? O_o
gracja pisze:Dzindzer pisze:Ona cała podniecina chciała to zrobic swojemu facetowi.
jajka w mundurkach, tego jeszcze nie było
Dzindzer pisze:nie śmiej sie, bo jak bym była facetem to bym sobie nabyła taki na te mrozy
a ta kolezanka od jajek i buczenia jest kopalna dziwnych pomysłów, którymi chetnie sie dzieli.
ForsakenXL pisze:Na każdą panią będzie tak różny jak ona sama
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 348 gości