Boi się sexu =((
Moderator: modTeam
- Eisenritter
- Uzależniony
Rozluźnij ją, porządnie zrelaksuj, rozmasuj jakimś olejkiem do masowania, np. z ylang-ylang, długo całuj i pieść, a dopiero potem zabierzcie się do właściwej częsci całej zabawy. To, albo - a nawet obie te rzeczy - porozmawiaj z nią najpierw. Może ona ma jakieś pragnienia, marzenia, których zrealizowanie tak bardzo ją nakręci, że będzie na to gotowa? Pomysłów i metod jest wiele, trzeba poeksperymentować.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- Eisenritter
- Uzależniony
Myślę, że powinieneś zapewnić swojej dziewczynie poczucie bezpieczeństwa, odpowiedni klimat. Pieść ją długo, tak żeby błagała byś w nią wszedł. a jak już przyjdzie co do czego to dobrym pomysłem są wszelkie pozycje kiedy ona jest na górze, kiedy ma panowanie nad sytuacją.
a teraz przede wszystkim to wydaje mi sie że musisz dać jej trochę czasu i nie naciskac za bardzo. małymi kroczkami, ale dojdziesz do celu.
a teraz przede wszystkim to wydaje mi sie że musisz dać jej trochę czasu i nie naciskac za bardzo. małymi kroczkami, ale dojdziesz do celu.
Jeszcze zdążymy w dżungli ludzkości siebie odnaleźć. Tęskność zawrotna przybliża nas...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”