opisz osobę powyżej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yas - dodam jeszcze: cenię w niej to, że kiedy mi ręce opadają nad ludzką głupotą, ona potrafi po raz setny cierpliwie i fachowo wyjaśniać wszedlkie ciąże z palca, dni płodne i niepłodne i wszystkie pigułkowe mity. bije od niej jakieś ciepło, mam wrażenie, że to taka kumpela do wszystkiego i fajnie można by z nią poplotkować przy piwku :-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran
Kułna i zapomniałam no
Dobra improwizuje wiec prosze nei zabijac.
Boje sie jej!Wzbudza we mnie takie emocje jak Foxy na poczatku.
Chociaz ona niemila dla mnie chyba nigdy nie była.
Lubie to ze pisze krótko zwieżle i trafnie i w miare poprawnie nie tak jak ja i czuje ze gdyby nade mna stala kiedy pisze na forum to bym maczuga po łbie co raz obrywała.
Ale generalnie ma w sobie coś tajemniczego i przez to pocigajacego cholernie
Na odleglosc wydaje mi sie człowiekiem gumą. Drobna, ale gibka.
Sie sprawdzi na wiosne ;P

Kułna i zapomniałam no
Dobra improwizuje wiec prosze nei zabijac.
Boje sie jej!Wzbudza we mnie takie emocje jak Foxy na poczatku.
Lubie to ze pisze krótko zwieżle i trafnie i w miare poprawnie nie tak jak ja i czuje ze gdyby nade mna stala kiedy pisze na forum to bym maczuga po łbie co raz obrywała.
Ale generalnie ma w sobie coś tajemniczego i przez to pocigajacego cholernie

Na odleglosc wydaje mi sie człowiekiem gumą. Drobna, ale gibka.
Sie sprawdzi na wiosne ;P
Nosz Moon, nareszcie!!!
Mój kompan do piwa, nie umiem Jej dogonić, ale się staram. Przywołuje mnie do porządku, kiedy trzeba, albo i kiedy nie trzeba, ale jakie to ma znaczenie? Bardzo ładnie Jej w nausznikach, kiedyś mnie denerwowała, bo przypominała mi mnie samą z czasów, o których chcę zapomnieć. Ale już jest ok, robi udziwnienia językowe, ale jest spoko...
Mój kompan do piwa, nie umiem Jej dogonić, ale się staram. Przywołuje mnie do porządku, kiedy trzeba, albo i kiedy nie trzeba, ale jakie to ma znaczenie? Bardzo ładnie Jej w nausznikach, kiedyś mnie denerwowała, bo przypominała mi mnie samą z czasów, o których chcę zapomnieć. Ale już jest ok, robi udziwnienia językowe, ale jest spoko...

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivia, introwertyczna bynajmniej się nie wydaje
Chyba lubi zagarniac dużą powierzchnię dla siebie. Gdzies dzwoni mi dzwoneczek, że to kandydatka na wampira energetycznego, bądz wprost przeciwnie - napędza i rozkręca. Teraz moja osobista szala sympatii przechyla się na Jej stronę, bo Olivia czuje klimat
.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Gracja-kiedyś opanowana i spokojna się wydawała, od czasu tekstu o Maciusiu zupełnie zmieniłam do Niej podejście. Wyszło, że nie jest naiwną i przyjemną do zrzygania słodką lalusią barbie! Jest potwierdzeniem reguły, jak pozory bardzo mogą mylić i jak można zawieść się pozytywnie.
Fajną masz kumację, Gracjo. <browar>
Fajną masz kumację, Gracjo. <browar>
"Miarkuj złość.
Olivia,
Mówi się, iż osoby o takim imieniu (tutaj przybranym
) są pogodne i posłuszne rodzicom. Pogodna jest na pewno, przy tym potrafi wyrazić co nieco w sposób mało wysublimowany. Bez oliwy na zaś.
Akcentuje też swój związek z Tatą. Fajnie
Wydaje mi się, iż gdyby chciała to potrafiłaby nawet ciąć walca na sześć. Bo to, że lubi gadać... wiedzą chyba wszyscy
Kojarzy mi się z wiatrem, którego wszędzie pełno, ale który nie może się zdecydować czy przybrać postać huraganu czy lekkiego, wiosennego wietrzyku. A może to cyklon?
Mówi się, iż osoby o takim imieniu (tutaj przybranym
Akcentuje też swój związek z Tatą. Fajnie
Wydaje mi się, iż gdyby chciała to potrafiłaby nawet ciąć walca na sześć. Bo to, że lubi gadać... wiedzą chyba wszyscy

Kojarzy mi się z wiatrem, którego wszędzie pełno, ale który nie może się zdecydować czy przybrać postać huraganu czy lekkiego, wiosennego wietrzyku. A może to cyklon?

Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Koko - taki dobry duszek tego forum, płci żeńskiej oczywiście. Zresztą na jej avatarku widać jakiegoś płonącego anioła albo ke. Pewnie powraca z misji okołoziemskiej, by se odpocząć przy wódeczce albo piwku. Poszukuje spokoju. Potrafi ze złudnego spokoju wyjść w niepewną przestrzeń, by poszukać prawdziwego. Zawsze ją ceniłem, a jeszcze bardziej ostatnimi czasy. <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- ksiezycowka
- Weteran
Koko to bardzo miła osoba i inteligentna i pomocna i idziemy juz wkrótce na piwo
W ogóle ja lubie za spokój i za to, że umie coś czego ja nie - nie odkrywa wszystkich kart.
Nie denerwuje sie nie wkurza i w dyskusjach czuje jej wsparcie, bo ja jak zwykle namotam a ona wejdzie, podsumuje moja wypowiedź swoja i jest git.
Poza tym własnie taka osoba jest dla mnie definicja kobiecości.

W ogóle ja lubie za spokój i za to, że umie coś czego ja nie - nie odkrywa wszystkich kart.
Nie denerwuje sie nie wkurza i w dyskusjach czuje jej wsparcie, bo ja jak zwykle namotam a ona wejdzie, podsumuje moja wypowiedź swoja i jest git.
Poza tym własnie taka osoba jest dla mnie definicja kobiecości.
moon - na początku (na innym forum) wydawała mi się kimś innym... dopiero jak tutaj zaczęła się udzielać, wyszło to wszystko co w niej siedzi
miałam ją za całkiem jeszcze niewinną osóbkę, a okazało się co innego
I pewnych rzeczy jeszcze do końca nie rozumiem...
Niezależna, swobodna, uparta, bezpardonowa, przebojowa, zadziorna, drapieżna. Olewcza też bywa
Z drugiej strony jest sympatyczna, otwarta, nie stroni od dobrej zabawy.
Aniołek z różkami... a może diabełek z aureolą? Jak kto woli.
W każdym razie słodka buźka, a charakterek wcale niełatwy

Niezależna, swobodna, uparta, bezpardonowa, przebojowa, zadziorna, drapieżna. Olewcza też bywa
Z drugiej strony jest sympatyczna, otwarta, nie stroni od dobrej zabawy.
Aniołek z różkami... a może diabełek z aureolą? Jak kto woli.
W każdym razie słodka buźka, a charakterek wcale niełatwy

"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- LOVE_DOCTOR
- Zaglądający
Yasmine zbyt cukierkowa jak dla mnie... odnoszę wrażenie, że chce się wszystkim przypodobać. Zupełnie nie mój typ, pozbawiona tego kociego pazurka, który uwielbiam u kobiety. W topiku: "pokaż mi obrazek" - żądała foty : zimy, tęczy, hmm mało ambitne zadanie.. 19 lat, ale jeszcze dzieciak..
No comments!
No comments!

Wszystko w kobiecie pociąga mnie do jej seksualizmu...
LOVE_DOCTOR, lize dupe Mav'owi i Wstreciusze(nie wiem jak to odmienic
). Przyczepia sie do wierszykow Imperatora
.
Nie wiem kogo tutaj gra - twierdzi, ze ma 30 lat i 0 doswiadczenia, a to za chwile przeczy sam sobie. Wydaje mi sie, ze to jakis napalony, zakompleksiony facet.
Ogolnie to nic na forum nie wnosi.
nie chcialam ambitnego. Chcialam zimy i teczy !
wywnioskowales to po tej zimie i teczy

Nie wiem kogo tutaj gra - twierdzi, ze ma 30 lat i 0 doswiadczenia, a to za chwile przeczy sam sobie. Wydaje mi sie, ze to jakis napalony, zakompleksiony facet.
Ogolnie to nic na forum nie wnosi.
LOVE_DOCTOR pisze:zimy, tęczy, hmm mało ambitne zadanie
nie chcialam ambitnego. Chcialam zimy i teczy !
LOVE_DOCTOR pisze:19 lat, ale jeszcze dzieciak..
wywnioskowales to po tej zimie i teczy

Koko pisze:Nieważne jaka specjalność
Geriatria
Koko, tak pisałam już. Dołożę jeszcze: skonkretyzowana. Umie zmotywować, często wie wcześniej przed zainteresowanym co mu dolega. Sprawdziłaby się w zawodzie: trenera, psychologa, szkoleniowca, wróżki i zapaśnika
gracja pisze:Geriatria
Starość nie radość, młodość nie wieczność
Gracja,
Olivia napisała, iż miała Ją za cichą myszkę pod miotłą. Jasssne.
Odkryłam jaką jest, tutaj, a może i nie tylko
A to m.in. ze względu na powyższego posta. Mogłabym go słowo w słowo przekłapać.
A także, tym razem do bardziej niewtajemniczonych:
Gracja z niesłychanym wdziękiem powie Ci, iż jesteś głupi.

Ty się tak poczujesz, ale nie znajdziesz żadnej luki na to, by rościć o ostrzeżenie, dla Niej rzecz jasna

Co więcej, Gracja wszystkich kart nie odkryje. Bo po co. Jakeś mądry.. to wyłapiesz.
Ona i tak wie o co chodzi. Bo mądra. I nie tylko
Dla niektórych nie ta liga, i z tym się trzeba liczyć.

Edit:
Sophie
Wpadła mi w słowo

Lubi przyjemności. I się z tym nie kryje. Jakie? Dopowiedz sobie sam.
"Zazdroszczę" Jej podróży, które nasuwają mi kolejną myśl: dynamizm. Tak. To poniekąd "Zosia".
Coś mi jednak tu jeszcze zgrzyta, ale niebawem... dojdę co
Ostatnio zmieniony 24 sty 2006, 01:19 przez Koko, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem słowo jak krem
Sophie - Nasza Pani Moderator - teraz Wszyscy mówią grzecznie "dzień dobry"
Szczera i mam wrażenie, że bardzo sprawiedliwa Osoba. W postach nic nie ukrywa i pisze o wszystkim, a poza tym - świetna organizatorka.
Bardzo lubiana przez Krewnych i Znajomych ...forum
<browar>
EDIT: ups, chyba coś namieszałyśmy, Koko
Szczera i mam wrażenie, że bardzo sprawiedliwa Osoba. W postach nic nie ukrywa i pisze o wszystkim, a poza tym - świetna organizatorka.
Bardzo lubiana przez Krewnych i Znajomych ...forum
<browar>
EDIT: ups, chyba coś namieszałyśmy, Koko

"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Mona,
Namieszałyśmy
Ale to wszystko przez to, że jednego posta mogę wysyłać kilka dobrych minut. Never mind
... o Tobie też coś powiem, a co
Potężny bagaż doświadczeń, które (myślę) uczyniły Ją tylko lepszą. Jest... kochana. I szczera w tym, co robi. Cenny "nabytek" tego Forum (sorki za słówko
) )
Choć pojawia się (teraz) niezbyt często i tak nie przejdzie niezauważona. Budzi we mnie spokój
Za to też Cię lubię
Tak się zastanawiam.. czy potrafię powiedzieć o Tobie coś złego. Nie potrafię. Czekam zatem na real <browar>
Namieszałyśmy

... o Tobie też coś powiem, a co
Potężny bagaż doświadczeń, które (myślę) uczyniły Ją tylko lepszą. Jest... kochana. I szczera w tym, co robi. Cenny "nabytek" tego Forum (sorki za słówko

Choć pojawia się (teraz) niezbyt często i tak nie przejdzie niezauważona. Budzi we mnie spokój
Tak się zastanawiam.. czy potrafię powiedzieć o Tobie coś złego. Nie potrafię. Czekam zatem na real <browar>
Wiem słowo jak krem
Mona - kolejny dobry duszek tego forum. Przegadałem z nią trochę na gg i chciałym wreszcie oko w oko i usłyszeć pewien charakterystyczny brzdęk, jak się dwoje ludzi spotyka.
<browar>
Chyba jeszcze sobie życia do końca nie ułożyła jakby chciała. A szkoda, bo zasługuje na to bardzo. Spodobało mi się jak przełamała czyjąś dobrą passę i bardzo dobrze.

Chyba jeszcze sobie życia do końca nie ułożyła jakby chciała. A szkoda, bo zasługuje na to bardzo. Spodobało mi się jak przełamała czyjąś dobrą passę i bardzo dobrze.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Mona:) Wiele życiowego doświadczenia + kilogramy ciepła i zdrowego rozsądku. Wszystko Jej się z pewnością ułoży tak, jak chce - zasługuje na to w stu procentach, jak mało kto <browar>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
TedBundy, poczciwy Tedzio,
budzi sympatię mimo totalnie różnych poglądów co do większości poglądów.
Osoba uwikłana w wiele zaangażowanych społecznie tematów.
Dużo czyta, co zawsze dobrze świadczy o człoweiku, podrzuca nam tu yematy do dyskusji, na które ja czesto nie mam nic do powiedzenia.
Na forum szuka porad co do poznawanych laseczek, ale ciągle ma z nimi problemy jakies (źle trafia?nie wiem)
nieprzypadkowo wyminiłem go jako najsympatyczniejszego forumowicza ze względu na "ujmujący styl słowa pisanego". Nie zgadzam sie z nim, ale go lubię. Tyle.
budzi sympatię mimo totalnie różnych poglądów co do większości poglądów.
Osoba uwikłana w wiele zaangażowanych społecznie tematów.
Dużo czyta, co zawsze dobrze świadczy o człoweiku, podrzuca nam tu yematy do dyskusji, na które ja czesto nie mam nic do powiedzenia.
Na forum szuka porad co do poznawanych laseczek, ale ciągle ma z nimi problemy jakies (źle trafia?nie wiem)
nieprzypadkowo wyminiłem go jako najsympatyczniejszego forumowicza ze względu na "ujmujący styl słowa pisanego". Nie zgadzam sie z nim, ale go lubię. Tyle.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
- Eisenritter
- Uzależniony
Mikaaa.. cholercia, za krótko tu jestem, żeby wszystkich znać, ale z tego, co zauwazyłem wygląda na sympatyczną i lekko rozwichrzoną osóbkę - w pozytywnym znaczeniu tego słowa rzecz jasna. No i awatar, jak to kobieta, ma całkiem całkiem...
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- Sir Charles
- Weteran