Pierwszy temat

Moderator: modTeam
problem pisze:Ja kobiety musze szukac w swoim otoczeniu (przyjaciele itp...) Ty mozesz poznac nawet na dyskotece <zazdrosci>
Ale skoro dla wielu osób jąkanie, seplanienie nie jest przeszkodą, dlaczego ma być dla Ciebie?
Twoje obawy są głęboko zakorzenione w samym Tobie. Nie możesz rezygnowac z czegoś na co masz ochote tylko dlatego ze seplenisz.
A do "swojego otoczenia" nie musiałes zagadac ?
problem pisze:Byc moze. Skoro Ty juz masz jakies doswiadczenie (a jakasz sie) to moze dasz jakies 'rady' dla poczatkujacego ? ;-) Nie wstydziles sie podejsc bo przeciez podejscie jest najgorsze.
lollirot pisze:problem napisał/a:
od razu wyobrazam sobie ze "ta osoba" wysmieje mnie. I co wtedy?
to będziesz wiedział, że i tak nic nie straciłeś, bo nie była warta podchodzenia :-)
Piernik pisze:Swoją drogą to dziwne, dlaczego dziewczyny same pierwsze nie podchodzą i nie zagaduja chłopaków
AlfaRomeo1939 pisze:Piernik
No to wstępujemy do kalsztoru panny gadają pierwsze do gości ale jak ci są przystojni albo mają kase
AlfaRomeo1939 pisze:Pytanie może głupie ale ja już nie wiem sam nie potrafie się przełamać jak mam pogadać z dziewczyną to nie wiem co mówić jeśli w ogóle do niej podejde strasznie jestem wsydliwy do dziewczyny jak wy sobie z tym poradziliście
Pierwszy temat
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 520 gości