Blizny
Moderator: modTeam
Blizny
Jak sie pozbyc blizn po tradziku ?
wizyta ta polega na glebokim peelingu powodujacych zdarcie naskórka. W domu mozesz to sama zrobic. Po jakims czasie blizny staja sie coraz mniejsze i mniej widoczne
Ale ja osobiscie polecam maść na bliznom. Ja gdy miałam poł nogi popzone po wypadku z obsługa grillu miałam CEPAN- masc z cebuli czy cos, ale to trzeba na wygojone juz rany... w aptece zapytaj sie ekspiedientki
Ale ja osobiscie polecam maść na bliznom. Ja gdy miałam poł nogi popzone po wypadku z obsługa grillu miałam CEPAN- masc z cebuli czy cos, ale to trzeba na wygojone juz rany... w aptece zapytaj sie ekspiedientki
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
- ksiezycowka
- Weteran
Martyna pisze:Blizny jako tako nie zlikwiduje, ale rozjaśni i wtedy jest mniej widoczna.
No właśnie dobrze że ktoś to dodał bo mnie juz groza zaczynała ogarniać w miare czytania.
Żadnej blizny sie nie usunie inaczej niz przez zabieg [juz nie pamietam czy to chirurgiczny czy chrurgia plastyczna - mniejsza z tym]
Ona, spytaj sie najlepiej kosmetyczki jak z tym walczyc,a le blizny na twarzy jako takiej CI przeciez nie zlikwiduje.
otóz jesteś w blędzie, jeśli blizna nie jest zbytnio glęboka-po tradziku zazwyczaj takie bywaja, chociaz jesli ktos ma ostry tradzik..- to można je usunac i wcale nie przez zabieg. Otoz jak wiesz skora zbudowana jest m.in z naskórka, ktorego zewn. warstwa ciągle wzrasta-złuszcza się i rogowacieje. Peeling mi osobiście na takie blizny wystarcza
zaparzyc ci Kochanie meliski?? bo widze, ze zdenerwowana jestes
No właśnie dobrze że ktoś to dodał bo mnie juz groza zaczynała ogarniać w miare czytania.
zaparzyc ci Kochanie meliski?? bo widze, ze zdenerwowana jestes
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
- ksiezycowka
- Weteran
zielona pisze:bo widze, ze zdenerwowana jestes
Ni tam ja takimi bzdetami sie nei denerwuje. Groza to nie zdenerwowanie przecież. A melisa to jak dla mnie jedno gówno
zielona pisze:eśli blizna nie jest zbytnio glęboka-po tradziku zazwyczaj takie bywaja
Wiec nie sa to blizy a zwykłe ślady. Blizna jest to stała sprawa. Z definicji no.
- ksiezycowka
- Weteran
Po zdrapaniu strupka moga byc czerwonemoon pisze:A od kiedy blizny sa czerwone?

Blizna to blizna. Gorzej mieć tendencję do bliznowca.
Moja siostra miala ze 4 lata temu szczepienie. W miejscu szczepienia pojawila sie sporej wielkosci blizna. Potem porożowiała i stala sie wypukla. Bylo trzeba robić robić operacje chirurgiczną - wycinanie. Jakis okres czasu blizna byla jaka byc powinna, ale bliznowiec znowu dal sie we znaki. Generalnie nic nie pomaga.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
peeling uzywam ale jakiejs wiekszejroznicy nie widze no ale zobaczymy
jesli mówisz, ze to slady male czerwone to pomoze
sama jakies 2lata temu sie martwilam tym

[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
Kwasy Owocowe
Jest sposób na blizny mianowicie należy wybrać się do kosmetyczki a ona zrobi nam taki zabieg kwasami owocowymi po czym złuszczy się naskórek i stara skóra spadnie ! I będziemy mieć nową jak na pupie niemowlaka:D Polecam to naprawde działa!! 

- ryba chyba
- Bywalec
Pegaz pisze:Na prawdziwą blizne pomoże tylko jakiś zabieg chirurga..sam mam mnóstwo blizn ale nieprzeszkadzających czy to po cięciu czy jakimś małym oparzeniu..
Błąd, pomogą także zabiegi, o których mówiłam wcześniej.
"Trudzisz" się dobrych kilka miesięcy, ale efekty są. Bez chirurga
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran